تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1333 از 2605 اولاول ... 33383312331283132313291330133113321333133413351336133713431383143318332333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,321 به 13,330 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه shuhin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سرعت ثابت بدون محدودیتی
    حجمی ها هیچ کدام شبانه ندارند هیچکــــــــــــــدام بار پنجاهم
    دوست عزیز من الان چند روز هست که هم از 2020 سوال میکنم هم از مرکز مخابراتی خودمون و میگن که شبانه از 1 تا 7 برقرار هست که !

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوست عزیز من الان چند روز هست که هم از 2020 سوال میکنم هم از مرکز مخابراتی خودمون و میگن که شبانه از 1 تا 7 برقرار هست که !
    میگن ولی موقعی که قبض میاد و توی پنل چک میکنید از حجم کم میکنه چه کم کردنی

3. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سرویس های حجمی دانلود رایگان شبانه نداره.اما اگه کمپین تابستانه ثبت نام کنی از یک تا 7 صبح دانلود رایگانه.
    البته کمپین تابستانه شرایط خاصی داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من تازه از مخابرات لطیفی اینترنت گرفتم. سرعت 10 مگابیت و ترافیک 100 گیگابایت ماهیانه. قیمتش خیلی خوبه ولی اصلا کیفیت نداره. یعنی سرعت دانلود از 20-30 کیلوبایت در ثانیه تا 1.2 مگابایت در ثانیه متغییره و البته بیشتر وقتا نزدیک حد پایین دانلود میکنه. البته توی 195 شکایت کردم. ولی هنوز به نتیجه نرسیده. حالا یه سوال دیگه برام پیش اومده. که شاید دوستانی که از قبل از مخابرات اشتراک دارند شاید بتونن کمک کنن.
    طبق مصوبه 152 قانون تنظیم مقررات باید به ازای حجم خریداری شده 25% هم به عنوان حجم مجاز آپلود به کاربر بدن. یعنی من که ماهی 10گیگ دارم. تا سقف دو و نیم گیگابایت می تونم اپلود داشته باشم بدون اینکه از حجمم کم بشه. پنل کاربری مخابرات که افتضاحه، نه سر داره نه ته، به روز که نیست، تاریخ نمودار و جدولش با هم نمی خونه و .... و مشخص نیست که ایا این مصوبه رعایت میشه یا نه. توی صحبتهایی که با اپراتورهای 2020 داشتم، متوجه شدم که مخابرات این قاونو را رعایت نمی کنه. حالا کسی هست که بتونه جواب قطعی بده؟ چون می خوام بابت این موضوع هم از مخابرات شکایت کنم.
    ممنون
    یا حق

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    من تازه از مخابرات لطیفی اینترنت گرفتم. سرعت 10 مگابیت و ترافیک 100 گیگابایت ماهیانه. قیمتش خیلی خوبه ولی اصلا کیفیت نداره. یعنی سرعت دانلود از 20-30 کیلوبایت در ثانیه تا 1.2 مگابایت در ثانیه متغییره و البته بیشتر وقتا نزدیک حد پایین دانلود میکنه. البته توی 195 شکایت کردم. ولی هنوز به نتیجه نرسیده. حالا یه سوال دیگه برام پیش اومده. که شاید دوستانی که از قبل از مخابرات اشتراک دارند شاید بتونن کمک کنن.
    طبق مصوبه 152 قانون تنظیم مقررات باید به ازای حجم خریداری شده 25% هم به عنوان حجم مجاز آپلود به کاربر بدن. یعنی من که ماهی 10گیگ دارم. تا سقف دو و نیم گیگابایت می تونم اپلود داشته باشم بدون اینکه از حجمم کم بشه. پنل کاربری مخابرات که افتضاحه، نه سر داره نه ته، به روز که نیست، تاریخ نمودار و جدولش با هم نمی خونه و .... و مشخص نیست که ایا این مصوبه رعایت میشه یا نه. توی صحبتهایی که با اپراتورهای 2020 داشتم، متوجه شدم که مخابرات این قاونو را رعایت نمی کنه. حالا کسی هست که بتونه جواب قطعی بده؟ چون می خوام بابت این موضوع هم از مخابرات شکایت کنم.
    ممنون
    یا حق
    شبانه رایگان داره؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان مخابرات تهران قبلا شبانه رایگان داشته و حذفش کرده یا از همون اول نداشته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خیر شبانه رایگان نداره.
    در ضمن اشتباه تایپی شد. درستش 10 گیگ هست نه 100 گیگ.

9. 2 کاربر از konjkavkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام وارد پنل بشم ولی نام کاربری رو قبول نمیکنه، مگه همونی نیست که خودشون تو برگه دادن؟؟؟ یا یه چیز دیگه هست؟!

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام وارد پنل بشم ولی نام کاربری رو قبول نمیکنه، مگه همونی نیست که خودشون تو برگه دادن؟؟؟ یا یه چیز دیگه هست؟!
    درسته همون هست
    تازه ثبت نام کردید؟!

داره خودمونی میشه WraithMaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان کسی تو مرکز مخابرات نبوت از مخابرات سرویس داره؟؟
    برای گیم میخواستم بیشتر پینگش چطوره با اروپا؟ شبا از 9 به بعد افت سرعت داره آیا؟؟
    الان صبانت دارم که فاجعس..!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •