تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1333 از 4105 اولاول ... 33383312331283132313291330133113321333133413351336133713431383143318332333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,321 به 13,330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من پیشنهاد می کنم افرادی که سوال در مورد قانون دارن از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالاشون رو بپرسن. من دوبار سوال کردم و به فاصله کمتر از یک هفته جواب بهم دادن. به عبارتی سنگ مفت گنجشک هم مفت من پرسیدم که میشه از سوابق جبهه استفاده کنم که سوال خیلی از دوستان هم هست و پاسخ دادند نمیشه. پرسیدم میشه هم امریه داشت و کسری خدمت گفته بودند که میشه. البته من رو تو دانشگاه مالک اشتر نیاز داشتن ولی وقتی رفتم قسمت منابع انسانی گفتند چون کسری دارین وزارت دفاع قبول نمی کنه چه کاریه وقتی می تونیم نیروی 21 ماهه بگیریم نیروی با زمان کمتر بگیریم و قبلش هم استعلام می کنیم و این حرفا

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من پیشنهاد می کنم افرادی که سوال در مورد قانون دارن از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالاشون رو بپرسن. من دوبار سوال کردم و به فاصله کمتر از یک هفته جواب بهم دادن. به عبارتی سنگ مفت گنجشک هم مفت من پرسیدم که میشه از سوابق جبهه استفاده کنم که سوال خیلی از دوستان هم هست و پاسخ دادند نمیشه. پرسیدم میشه هم امریه داشت و کسری خدمت گفته بودند که میشه. البته من رو تو دانشگاه مالک اشتر نیاز داشتن ولی وقتی رفتم قسمت منابع انسانی گفتند چون کسری دارین وزارت دفاع قبول نمی کنه چه کاریه وقتی می تونیم نیروی 21 ماهه بگیریم نیروی با زمان کمتر بگیریم و قبلش هم استعلام می کنیم و این حرفا
    متاسفانه بارها مشاهده شده این مرکز اطلاعات غلط و اشتباه داده

sent from my open source device

3. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

سلام خدمت اساتید .. خواهشا التماسا راهنمایی کنید ..

آقا من الان ترم 6 کارشناسی ناپیوسته هم وشرایطم طوری هست که میخوام انطراف بدم این ترم برم خدمت یا بتر بگن خیلی دنبال امریه میگردم ....رشتم حسابداری هست و اگر انطراف بدم با مدرک فوق دپیلم باید برم خدمت ..
    پایان این ترم انصراف بدم چقدر طول میکشه کارای انصراف دانشگاهم ..تا 24ام امتحان دارم ...؟؟؟؟؟

با فوق دیپلم حسابداری میشه تو شهرستان امریه گیر اورد ؟؟؟امریه کسر خمدت بسیجی فعال نداره ؟؟؟ بسیجی فال ندارم تا قبل اعزامم آیا میتونم پیگر باشم که بگیرم بسیجی فعالم رو آخه اشنا دارم!!!

اداره جات معمولا کی امریه میگیرن یعنی زمان خاضی داره ..مثلا اول سال تحصیلی یا اول سال مالی اداره یا اول سال رسمی کشورمون ؟؟؟

چند امه برای امریه گرفتن باید صبر کنم ؟؟؟ خودش که مدتش 24 ماه هست خداییش الان متلد 66 هستم عمرا به فنا رفت ...چیکار کنم ؟؟؟امریه به دردم میخوره یا برم همون خدمت ساده رو بکنم ؟؟؟

خدایااااااااا به دادم برسم بریدم دیگه ...از زندگی ناایمد میشم هر وقت اسم خدمت میاد ..وای خدای من 24 ماه

دوستان خواهشا راهنماییم کنید کی انصراف بدم بهرته که بتونم امریه بگیرم

سپساسگذارم
    خواهشا کمک ... شنبه میخوام برم انصراف بدم ..با دو اداره صحبت کردم ... گفتن برو کارات رو بکن بعدش بیا پیش ما ..یکی اداره اوقاف بود یکی هم اداره تربیت بندی ...کدومش بهتره ؟؟

بعدشم گفتن سعی کن خودت اعزام زوج بندازی ؟؟ جریانش چیه ؟؟ یعنی چی ؟ مثلا برج 2 یا 4 یا 6 یا 8 ........

چه جوری باید خودمو اعزام زوج کنم ؟؟؟

اساتید ممنون میشم سوالاتم رو پاسخگو باشید ..تشکرات

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خواهشا کمک ... شنبه میخوام برم انصراف بدم ..با دو اداره صحبت کردم ... گفتن برو کارات رو بکن بعدش بیا پیش ما ..یکی اداره اوقاف بود یکی هم اداره تربیت بندی ...کدومش بهتره ؟؟

بعدشم گفتن سعی کن خودت اعزام زوج بندازی ؟؟ جریانش چیه ؟؟ یعنی چی ؟ مثلا برج 2 یا 4 یا 6 یا 8 ........

چه جوری باید خودمو اعزام زوج کنم ؟؟؟

اساتید ممنون میشم سوالاتم رو پاسخگو باشید ..تشکرات
    با فوق دیپلم هم میشه امریه شد اما پارتی میخواد
    امریه اصلا کسری قبول نمیکنه
    ادارات هم معمولا اسفند امریه زیاد میگیرند اما قانون خاصی نداره
    به نظر من خدمت معمولی بری بهتره برای شما چون با فوق دیپلم دوندگی خیلی زیاد داره
    در مورد مسائل دانشگاه هم دوستان باید نظر بدن
    در مورد تاریخ اعزام همینطور که میبینید و بار ها گفتم بعضی ها مسئول کاری میشند که کمترین اطلاعاتی هم ازش ندارند
    دوست گرامی اصلا ما اعزامی ماه فرد برای فوق دیپلم به بالا نداریم و شما هر وقت دفترچه رو بفرستی اعزامت زوجه

6. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

به نظر من خدمت معمولی بری بهتره برای شما چون با فوق دیپلم دوندگی خیلی زیاد داره
    ممنونم از پاسخگویی ...دوندگی از چه لحاظ ..آره آشنا دارم تو هر دو تا اداره ... به غیر از این دوندگی داره؟؟؟؟اذیتم میکنن تو امریه اگر با فوق دیپلم برم ؟؟؟ فکر استخدامی بعد از دو سال امریه رو تو جایی رو که خدمت کردم رو باید از سر بیرون کنم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که 1 اسفند اعزامن
    وقتی برگ سفید یا محل خدمت اومد بیاین یه تایپیک بزنیم محل اعزام رو بدونیم با هم رفیق شیم

9. این کاربر از keihanmirzaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنونم از پاسخگویی ...دوندگی از چه لحاظ ..آره آشنا دارم تو هر دو تا اداره ... به غیر از این دوندگی داره؟؟؟؟اذیتم میکنن تو امریه اگر با فوق دیپلم برم ؟؟؟ فکر استخدامی بعد از دو سال امریه رو تو جایی رو که خدمت کردم رو باید از سر بیرون کنم ...
    خوب نه دیگه اگه اشنا داری که مشکلی نیست و دیگه دوندگی نداره
    نه برای چی اذیتت کنند .

11. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

اقا کسی تا حالا با این شماره تماس گرفته؟
    09680
    من الان دوروزه میگیرم همش اشغاله...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا کسی تا حالا با این شماره تماس گرفته؟
    09680
    من الان دوروزه میگیرم همش اشغاله...
    انتظار داشتی یکی برداره جوابتو بده ؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

انتظار داشتی یکی برداره جوابتو بده ؟
    نباید انتظار داشته باشم؟
    مگه این تلفن گویاشون نیست برای سوال کردن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •