بابا یک نفر هم پیدا نمیشه جواب من رو بده؟؟؟؟من همیشه اینجا سوال میپرسم هیچ کس جواب منو نمیده تا خودم مشکل رو به بدبختی حل میکنم
بابا یک نفر هم پیدا نمیشه جواب من رو بده؟؟؟؟من همیشه اینجا سوال میپرسم هیچ کس جواب منو نمیده تا خودم مشکل رو به بدبختی حل میکنم
آخه فقط وقتی مودم روشنه اینطوره ها
ببینید احتمالا با اون پورت نمیشه پرینتر رو شیر کرد.
فکر میکنم دوستانم به همین خاطر نمیتونن جواب بدن، چون همچین چیزی رو احتمالا ندیدن و نشنیدن!
من خودم که ندیدم
اگرم شدنی باشه به همون روش معمول شیر کردن پرینتر انجام میشه
Last edited by erfan ghobadi; 15-03-2012 at 13:44.
آهان من فکر کردم کلا تلفنتون خش خش میکنه... نمیدونم مشکلشو.
سلام خدمت تمام دوستان محترم.
قصد خرید مودم وایرلس دارم با انتظارات زیر:
1-آنتن دهی خوب(زیر بنای خونه 200 متر هست و میخوام تو همه اتاق ها وایرلس جواب بده چون بیشتر با گوشی وصل میشم)
2-قیمت مناسب.
با 40 یا 50 میتونم همچین چیزی گیر بیارم؟اگر نه با چه قیمتی؟
اشتراک گذاری زیاد واسم مهم نی چون یا با کامپیوتر میرم تو نت یا با گوشی.
یک پورت لن هم کافیه.
دوستان کسی درایور یو اس بی مودم 4پورت StarNet رو داره؟ اگه کسی داره واسم آپلود کنه خیلی ممنونش میشم. چون خیلی بهش نیاز دارم.ممنون
با سلام
میخواستم بدونم برای اینکه یک کیس و یک لپ تاپ هردو بتونن از adsl استفاده کنن بجز مودم تجهیزات دیگه ای هم لازمه یا نه و اینکه برای استفاده معمولی تو خونه چه مدل مودمی بخرم
احتمالا شما اسپلیتر رو سر راه مودم گذاشتید !
اسپلیتر رو بذارید سر راه تلفن خونه ؛ ببینید درست میشه یا نه !
یه مودم چند پورت کارتون رو راه میندازه !
یه TP-Link وایرلس بگیرید به نظر من بهتره !
سلام.
من وقتی 192.168.1.1 رو توی adress bar از my computer وارد می کنم به جای اینکه صفحه ای برای وارد کردن VPI و VCI بیاد اگه توی اینترنت باشم سرچ میکنه و اگر نباشم چیزی رو نمی اره.
ممکنه بفرمایید چه طوری میتونم VPI و VCI رو وارد کنم؟
(فکر کنم به همین دلیل هست که چراغ LAN (link به طور ثابت قرمزه ولی به اینترنت دسترسی دارم (adsl مخابرات))
مدل مودم:Huawei SmartAX MT800
ویندوز: XP SP 3
تشــکر.
درود
دوستان من میخوام یه مودم وایرلس بگیرم که هم کامپیوتر و هم لب تاپ رو بتونم بهش وصل شم (فک کنم همه ی مودم وایرلس این امکان رو داشته باشند) و قیمت مناسب و کیفیت خوبی داشته باشه قبلا asus am602 داشتم که معمولی بود و وایرلس نداشت.شما چی پیشنهاد میدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)