والا شرکت خوبی تو شهرمون پیدا نمیشه . مخابرات فارس که کلا له هست .آسیاتکم که خودت میدونی - داتک هم اصلا به درد نمیخوره - پارس آنلاینم زیاد مطمئن نیستم - شاتل هم همه میدونن . فقط یه های وبی مونده که همگی با هم میریم بپوکونیمش
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
والا شرکت خوبی تو شهرمون پیدا نمیشه . مخابرات فارس که کلا له هست .آسیاتکم که خودت میدونی - داتک هم اصلا به درد نمیخوره - پارس آنلاینم زیاد مطمئن نیستم - شاتل هم همه میدونن . فقط یه های وبی مونده که همگی با هم میریم بپوکونیمش
![]()
ولی انصافا باید از آسیاتک فرار کرد
چند دقیقه پیش خودم دیدم آسیاتکی ها چه زجری میکشن![]()
سلام به دوستان
من اینترنتم رو آنلاین تمدید کردم از سایت آسیاتک. مراحل انجام شد و اتومات به صفحه کاربری برگشت. پول هم از حسابم کسر شد اما الان باز تاریخ اتمام سرویس همون تاریخ قبلیه ! و برا بخش تمدید هم نوشته امکان تمدید وجود ندارد ! چطوریاست این ؟! بعد از ساعت 24 اتمام دوره منظور میشه ؟!
های وب سرعتش می یاد پایین همه میرن آسیاتک
هر چند ماه یک بار باید شرکت عوض کنیم![]()
چرا آسیاتک رو تمدید کردی؟
بهتر از این نتونستی پیدا کنی؟
فک کنم تنها کسی که تو این 1-2 ماه به پشتیبانی زنگ نزده منم
البته کلاً اینترنت هم بترکه بهشون زنگ نمیزنم ! تو این 5-6 سالی که از آسیاتک دارم فک کنم کمتر از انگشتای یه دست به پشتیبانی زنگ زده باشم
شما هم الکی خودتونو خسته نکنین ! مملکت مشکلات بزرگتری داره ک توش موندن ؛ حالا بیان به فکر اینترنت باشن![]()
من نیاز به اینترنت نامحدود داشتم. کدوم ISP با 72 تومن 512 نامحدود میده که ثابت با 60 دانلود میکنه ؟! چیزی به ذهنم نرسید !چرا آسیاتک رو تمدید کردی؟
بهتر از این نتونستی پیدا کنی؟
حالا الان این مشکل تمدید که گفتم چطوریه ؟!![]()
من الان نگاه کردم، های وب که شبانه نداره 2 مگ محدودش و دینامیت ها. 2 مگ نامحدودش هم واقعی هست که اونم 300 هزار تومن ماهی قیمتشه. چه مزیتی داره ؟ توضیح بدید پیلیز.
مخابرات با همین قیمت سرویس 2 مگ هست
![]()
فکر کنم برای 3 ماهه منظورش بود
در ضمن مخابرات تبریز نامحدود با این تعرفه نداره(به صرفه ترش همون 128 نامحدود با سرعت 32 هستش = سه ماهه 38 تومن)
اگه ماهی 72 بده میتونه مکس نت 384 بگیره با سرعت دانلود 100 ماهی 58 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)