دوست عزیز نامحدود را درست کردن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز نامحدود را درست کردن
عزیزم قبل از اینکه جواب بدی یه بار متن رو خوب بخون و بعد جواب بده ( بخصوص قسمت قرمز رنگ رو ) . حالا خوبه همشو رنگی کردم. من کی گفتم که شما داری تبلیغ میکنی ؟دوست عزیز به من یوزور چی میرسه ؟ چه تبلیغی تو عکس ها هم مشخصه توی همه پسته ای قبل هم هر چی بوده نوشتم ؟
کسی داره پول میره 1024 یا بالاتر میخره صفا میکنه .
اگه همه قیمتها مثل هم باشن دیگه کیفیت سرعت به چه دردی میخوره ؟ بنده هم یک ماهی 256 نامحدود داشتم شب صبح 200 تا میدادش ولی پینگش زیاد نوسان داشت
الان که همه چی را درست کردن عالی شده ؟
کسی که 256 با 1024 یا 2048 میخره نباید فرقی داشته براش ؟
الان مخابرات واقعا عالی هستش البته بستگی به سرعتی که میخرید .
=========
در ضمن شما که خارج رشت هستی چطور شاتل را تست کردی که میگی بهتره ؟ یا با پست دیگران میگی ؟ تا خودت سرویسی را تست نزدی شایعه نکن .
بعدشم نخوردیم نون گندم / اما دیدیم دست مردم
حداقل 10 تا رفیق تو رشت دارم که شاتل داشتن و به خاطر اون قوانین عجیب غریبش و مشکلاتش فراری شدن و رفتن isp های دیگه. آدم که نباید خودش همه چیز رو تجربه کنه.می تونه به راحتی از تجربیات دیگران استفاده کنه.
بعدشم من گفتم مخابرات قاطی زیاد داره مثل الان- 256 نامحدود مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 ساعت خوب و 6 ساعت ناجور. 20 روز عالی و 2 روز قطع و ...... . به قول گفتنی بگیر نگیر داره. امیدوارم منظور من رو گرفته باشی.
Last edited by TimeWarp; 15-08-2012 at 21:13.
نت شما نامحدوده؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من اندیشه دارم 256 روزها خیلی خوبه ولی شبها ... خودتون بهتر میدونین. یک شرکت به اسم گیلانت با تعرفه های نسبتا خوب داره تبلیغ میکنه میخوام نظر دوستان رو بدونم اگه ازش سرویس گرفتن یا شناخت دارن چون حقیقتا از اندیشه کلافه شدم این سایت گیلانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر فراوان از شما
سرويس 512 نامحدود كه اشتراك1به10ميده سرعت دانلودش تو روز و شب چقدره؟
از لحاظ تئوری در بهترین حالت 64 و در بدترین حالت 6.4
باز از زبون یکی که داره باید شنید تو ایران تئوری جواب نمیده![]()
من 128 نامحدود میگیرم 15 تومن ولی سرعتم الان حدود 240 kbps هست !!!![]()
البته تو شهر ما دیگه مخابرات ثبت نام نمیکنه چون برای ثبت نام باید بریم پیش اندیشه و اندیشه هم طرف رو یه جور
میپیچونه که کلا بیخیال مخابرات بشه . به نظر من تو گیلان مخابرات از همه بهتره من الان تقریبا هر بازی یا فایل حجیم رو
نهایتا ظرف 1 روز دانلود میکنم . فقط خدا کنه همینطوری بمونه
کسی خبر از سرعت دامون نت بینهایت یک به یکش نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 1024 بینهایت اندیشه رو گرفتم سرعت دانلودش 124 کیلو هست بیشتر نیس
مگه شما رشت نيستي؟
دوستان از مخابرات نت بگيرم چند روزه وصل ميشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)