یه بار از خود محل نصب بازی امتحان کن ببین چی میشه؟
مشخصات سیستمتم بگو
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
اگه شما هفته 14 رو skip کنی و sim بازی کنی از بازی نمیپره بیرون
یا علی
یه بار از خود محل نصب بازی امتحان کن ببین چی میشه؟
مشخصات سیستمتم بگو
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
اگه شما هفته 14 رو skip کنی و sim بازی کنی از بازی نمیپره بیرون
یا علی
سلام دوست عزیز ببخشید من اون Dirext
رو دانلود کردم
ولی یه سوال
اولان که چه طوری میشه نصبش کرد آخه مثل همه Diext ها نبود باید خودم بهش آدرس میدادم
منم آدرس temp تو درایو ویندوز رو دادم
و بعد از نصب که خواستم بازی رو اجرا کنم بازم همون ارور رو میداد
اگر میشه کمکم کنید.
سلام بچه ها من بازی princer of persia5 رو نصب کردم و اجرا میکنم اون تبلیغات شرکتی اولش میاد و دیگه اصلا بالا نمیاد صفحه سیاه هستش و موس هم نشان میده دیگه کاریش نمیشه کرد.کسی میدونه که چیکارش کنم؟
سیستمم اینه:
ram:2 gig
gerafik:9500 gt 1 gig
cpu:e5300
Last edited by AMIR.KIK; 26-10-2010 at 23:53.
خوب یه فایل EXE هست باید نصب شه...ولی اگه آدرس میخواد محل پیاده شدن فایلها باید توی پوشه system 32 ویندوز باشه...
اگه کارت راه افتاد که هیچ وگرنه بیا این فایل رو به طور خاص از اینجا دانلود و بنداز توی پوشه system 32 ویندوز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن ممکنه کارت با نصب DX آخرین بازیهایی که بعد یا قبل از اومدن این بازی توی بازار اومدن هم راه بیفته...منظورم بعد از june 2010 هست.
شما یه دو دقیقه صبر کن احتمالا تصویر منوهای بازی میاد اگه اومد ببین توی بازی میره یا نه....
delete.........
---------- Post added at 03:15 AM ---------- Previous post was at 03:13 AM ----------
اومد بالا ولی نیو گیم رو میزنم بازی شروع نمیشه
دوست عزیز نمیشه یه فایل DX که exe نباشه لنکو بزارین واسه دانلود.
من این کار هایی که گفتی رو دارم انجام میدم.
خیلی ممنون
شما روی آیکون اصلی بازی راست کلیک و در قسمت compatibility رزولوشن رو روی 480*640 و تیک تموم ویندوزها مخصوصا me/98 رو امتحان کن...
خوب نتیجه_ش چی شد؟
برای من تو بازی Medal Of Honor شدیدا سرعت بالا پایین میشه چکار کنم اینم سیستمم :
Operating System : Windows 7 Ultimate - 32 Bit ( X86 )
Ram ( Memory ) : 3 GB
Graphic : Nvidia GeForce GT 240
Cpu : Intel Pentium D 3.0 GHz ( 2 Cpus )
DirectX Version : 11
Graphic Driver Version : 8.17.11.9713
درود
ببخشید کرک بازی HELLGATE LONDON رو میشه واسه دانلود قرار بدین؟
درخواست کرک سریال و پچ بازی ها فقط در اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)