البته اگه اسمتون به لیست سیاه یا همون بلک لیست بره ممکنه با آپدیت جدید هم که میاد بن بشید هر چند که آفلاین آپدیت کنید![]()
البته اگه اسمتون به لیست سیاه یا همون بلک لیست بره ممکنه با آپدیت جدید هم که میاد بن بشید هر چند که آفلاین آپدیت کنید![]()
سلام دوستان
من قصد خرد ایکس باکس دارم لطفا بهترین مدل و قیمت رو بهم بگویید
مدل الیت با برد جسپر به قیمت 320تومن
firmware دستگاه رو باید آپدیت کنید .
بدید بیرون براتون آپدیت میکنن .سلامبا دیسک اکتیوتور اجراش کنید مال قفلشه یا LT بریزید .
من همون روزی که رلیز شد رفتم مثل دیوونه ها خریدمش خوشم نیومداز روش کپی کردم بردم پس دادم
![]()
ممنون میگم که ببرم بیرون؟ یا این که این دیسک اکتیو کننده (wave 4) و آخرین آپدیت داشبورد ورژن (2.0.8955.0)
رو از پیناتا بخرم ؟
جفتش یه کارو انجام میده؟
کدومش؟
ممنون.![]()
ببرید بدید بیرون تا درایوتون را اپدیت کنن و خیالتون راحت بشه!
پس بیرون ببرم بهتره ؟
گفتم اینجوری دیگه دستگاهو با خودم نبرم اینور اونور
چقدر هزینشه ببرم بیرون
راستی چه فرقی بین آپدیت کردن بیرونبا این 2 تا دیسک هستش؟
هزینش حدود 8 تومنه.
فزقش با اون دیسکه اینه که اگه شما درایو را اپ کنید دیگه همه جور بازی (منظورم جدیداس) را میتونین بدون دردسر و کاره اضاقی اجرا کنید اما اگه ازون دیسکه استفاده کنید قبل از اجرای هر بازی باید اون دیسک را داخل درایو بزارید و بعدش بازی رو اجرا کنید که اگه اپ کنید دیگه این کار لازم نیست.
پس با اون دیسکه میشه حالا یه سوال دیگه
الان بخوام بخرم کدوم دیسکو بخرم اکتیو کننده یا آپدیت داشبورد یا هردو ؟
واینکه اون دیسک اکتیو کننده قبل از بازی باید چند دیقه تو دستگاه باشه ؟
و یه سوال دیگه اینکه این دیسکهتا آپدیت بعدی تمام بازیارو جواب میده ؟
اگه نمیخواین درایو رو اپ کنید دیسک active iso رو بخرید و اگه دسترسی به اینترنت پر سرعت هم ندارید اون دیسک اپدیت داشبرد رو هم یخرید.
دیسک رو که بزارید یه صفحه سفید میاد تا اون صفحه اومد دیسک را خارج کنید و دیسک بازی را داخل درایو بزارید.واینکه اون دیسک اکتیو کننده قبل از بازی باید چند دیقه تو دستگاه باشه ؟
کودوم دیسک!!؟و یه سوال دیگه اینکه این دیسکهتا آپدیت بعدی تمام بازیارو جواب میده ؟
کودوم اپدیت!!؟![]()
در اصل هر دو دیسک رو خودتونم می تونید رایت کنید و استفاده کنید
اما در کل پیشنهاد من اینه که اگر تصمیمتون برای استفاده از دیسک Active ISO قطعیه شما دیسک رو از بیرون سفارش بدید
برای اجرای Active ISO چند شرط لازمه
1-داشبورد باید آپدیت باشه (حداقل ورژن 2.0.8955)
2-دیسک باید سالم باشه ( که اگه از فروشگاه های معتبر سفارش بدید مشکل نداره)
3-مهم ترین شرط اینه که IXtream کنوسل شما حتما باید 1.6 باشهدر غیر این صورت بازی ها اجرا نخواهد شد
تعداد زیادی از گیمر های ایرانی مثل خودم بعد از استفاده از Active ISO فهمیدند که فروشندگانی که ادعا می کردند IXtream 1.6 نصب کردند دروغ گفتن و در اصل 1.51 بوده و در صورتی که ما به لایو متصل می شدیم مساوی بود با بن شدن ما و البته این تنها مساله ایه که برای یه تعدادی از فروشندگان اصلا مهم نیست و اون انصافه !
لینک داشبورد رو اگر آپدیت نیست می تونید در گوگل سرچ کنید.بقیه ی کار سادست و با استفاده از یه دیسک یا فلش مموری و دانلود فایل می تونید داشبورد رو آپدیت کنید ! در صورتی که امکان دانلود رو ندارید می تونید دیسک آپدیت داشبورد رو خریداری کنید.pinata هر دو دیسک رو برای فروش گذاشته
وقتی دیسک رو در کنسول قرار دادید Play DVD رو که مشاهده کردید می تونید Active ISO رو خارج کنید و بازی رو در کنسول قرار بدید و اجرا کنید و به احتمال زیاد تا آپدیت بعدی باید جواب بده و مشکلی نداشته باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها مساله ای که باقی می مونه اینه که در صورت وصل شدن به لایو بن شدن شما 100 درصده
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)