سلام کسی می دونه بین این دو مدل مودم کدومش بهتره اولی رو میدونم چیپستش برادکام هست ولی دومی رو چیپستش رو پیدا نکردم
VMG1312-T20B
و
VMG 5301–T20A
سلام کسی می دونه بین این دو مدل مودم کدومش بهتره اولی رو میدونم چیپستش برادکام هست ولی دومی رو چیپستش رو پیدا نکردم
VMG1312-T20B
و
VMG 5301–T20A
دومی چیپستش MT751020 هست که روی خیلی مدل ها مثل تمام مدل های ایسوسی که تو بازار هست(غیر AC88) هست.
کلا مودمی پروقایل 30a ساپورت میکرد بدونید چیپستش برادکام نیست.
پروفایل های فست اشون بصورت لاک هست. 4 8 16
هیچ کدوم برادکام نیستش..
vmg1312-B10B برادکام هستش سری T ابن زایکسل ها هیچ مدلی برادکام نیست اشتباهی خرید نکنید یه وقت ...
ارزونترین مودم VDSL با چیپ برادکام هم فکرکنم الان utel v304f باشه ...
مودم گرونتر بخری از لحاظ پرفورمنس dsl چیز بیشتری نصیبت نمیشه همشون یه درایور dsl دارن که به صورت باینری از برادکام میگیرن داخل فریمور میزارن...
دوستان برای افزایش SNR چی کار میشه کرد؟
فاصله تا مرکز مخابرات زیر یک کیلومتر هست از جعبه تقسیم هم مستقیم سیم کشیدم تا مودم، الان هم سرعت خط روی بالاترین حدش بسته شده 16 مگابیت رو دارم و مشکل خاصی نیست ولی SNR روی حدود 6.5 و اون حدود میچرخه
کاری از دست من برمیاد که بالاتر بره؟ ممکنه اون کابلی که مستقیم کشیدم با توجه به اینکه یه دو سالی هست دارم استفاده میکنم، نیاز به تعویض داشته باشه؟
اگه مشکل قطعی -پکت لاس نداری نیازی نیست بهش دست بزنی...
ولی اگه مودم رو سر خط بذاری بهتره کابل شبکه میکشی تا داخل خونه وصل میکنی به روتر
باید تا جایی که میشه نویزگیری کرد و فاصله رو کمتر کرد..
هسته فریت هم میتونی برای حذف نویز انتهای اداپتور برق مودم بذاری
اصلا عاشق مودمای ایسوسم خیلی خوبن. وضعیت خطم ازت یه ذره بهتره (نویز دانلودم 24 و آپلودم 15)، مال من الان روی 14 مگ هست مثل این، SNR روی بین 9.5 تا 11 هست، هیچ قطعی نداره و نشونه خوبیه :| فک کنم بهشون گفتی روی 17404 بذارن و بعد اومدی گذاشتی -10db تا دیتا ریت بیاد پایین و SNR بره بالاتر و خط استیبل تر شه آره؟راستی رو snr 7 قطعی و اختلال ایجاد نمیشه؟
آره خط رو باز میذارن. البته هر عددی آسیاتک نمیبده، من پرسیدم ازشون برام گفتن: 8192-10240-12288-14336-16384 ایناست، دیگه مابین اینا چیزی ندارن، حالا اینجا تاپیک شاتل هست، بهتره نریم به سمت ISP های دیگه.![]()
فک نکنم کسی باشه که تا حالا افت SNR شبانه رو تجربه نکرده باشه، البته دیتا ریت رو نمیاره پایین واسه من، ولی خب آزار دهنده هست یه مقدار، ولی هر بار که ریبوت میکنم میره بالاتر، مثلا یادمه چند روز پیش اومده بود روی 11 SNR، مودم رو ریبوت کردم و بالا که اومد شد 14، واسه شمام اینطوره؟ مودم هم ایسوس.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)