اینترمخه ( اینترنت + روی مخ رفتن) ایرانسل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینترمخه ( اینترنت + روی مخ رفتن) ایرانسل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقا رضا وضعیت ۳جی دانشگاه آزاد شهرقدس همچنان داغونه...
سلام رشت منطقه ی دخانیات سه شبه پیش انتن 3G پرید ک هیچ 2G هم انتنش خالیه یعنی دو خط انتن دارم و نت ندارم 3 روزه . بازم ک هیچ اس ام اس هم نمیره . مشکل کجاست ؟؟؟
سلام همشهری شاهین عزیز مگه میشه یهو اینجوری بشه.برو جاهای دیگه تست کن ببین آنتن داری یا نه
برا من ایرانسل خیلی بهتره !! عالیه
ولی دقیقا این تنهای اول مثل پینگ های بالایی شما میمونه !!![]()
سلام اقا رضا مشکل انتن ساختمان پارلاق حل نشد؟ از lte-wimx چه خبر
آقا رضا جان عکس اون دکل پس 2G هست دیگه.چرا پس نزدیکش میشم گوشی رو دستی میزارم رو حالت 3G 2 تا آنتن دارم.مگه 2G نیست چطوری پس آنتن دارم تجهیزاتش.وقتی روبروش میرم آنتن 3 تا میشه.چندی پیش اومدن یه دیش به سمت رو بروش زدن روی دکل.الان 3 تا دیش داره.معنیش چیه این کارا.جای تعجبه با این کارشون
سلام داش اره جاهای دیگه انت دارم تو این کوچه ای ک هستیم انتن نیس . ولی از کوچه ک میام بیرون خیابون اصلی انتن هست . حاالا نمیدونم این کوچه ای ک هستیم دکلش مشکل داره ک سیگنال ازش دریافت میشه رو نمیدونم
تفاوت را احساس کنیم
![]()
مشکل از ایرانسل نیست توی این تستایی که گذاشتید..مسیرای زیرساخت به مشکل خوردن..امروز 3 تا از پهنای باند های شرکت ما هم دچار همچین مشکلی شدن..پینگ با خارج افتضاحه چون 80% پهنای باند ایران این 4-5 روزه سوییچ شده رو عمان تل کلا کشش نداره..معلوم نیست داستان چیه آسیاتک هم امروز دوستام گفتن مشکل بازی آنلاین داشتن بعضی ساعات.با اینکه پینگ هم خوب بوده..کلا باید عادت کرد دیگه به این وضعیتی که زیرساخت درست کرده و انحصاری که دستشه .. حرس نخورید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)