این ضحی هم دهن ما رو سرویس کرد. زنگ میزنیم 30 نفر تو نوبتن بعد که نفر اول میرسه بوق اشغال پخش میشه!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
این ضحی هم دهن ما رو سرویس کرد. زنگ میزنیم 30 نفر تو نوبتن بعد که نفر اول میرسه بوق اشغال پخش میشه!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام دوستان میدونین معنیه این چیه من 5 مگ داشتم ولی شبانه فری زده بود الان اومدم رو 10 مگ و اینو زده
خظ بالایی نوشته استاندارد 10 مگ 1 ماهه این 5 گیگ دیگه چیه نکنه شبانه 5 گیگ بیشتر دانلود ندارم ؟ البته هر شب
8 گیگ اینجور که پیداست شبانه نداره. شما از سیترا تمدید میکنید ؟
Last edited by saminem; 03-08-2014 at 10:50.
کی میگه نداره عزیزم ؟ شما ردیف اوول رو نگاه کنین داره ولی فکر کنم شبی بیشتر از 5 گیگ نتونم دانلود کنم امشب یه تست میزارم بینم چی میشه
اگه اخر خط نوشته باشه ni یعنی شبانه داره. اون 5 گیگ یا 8 گیگ هم حجم معمولی هست . دانلود شبانه محدودیت نداره مخابرات
خط اول اخرش نوشته ni جلوشم نه حجمی زده نه چیزی
گزینه 2 نوشته استاندارد 10 مگ 1 ماهه 8 گیگ و جلوش نوشته که از 8 گیگ 7.28 گیگ باقی مونده
در صورتی گه خط اول نوشته استاندارد 10 مگ 1 ماهه 5 گیگ ni که مطمنم شبانه نوشته و جلوش میبینی که هیچی ننوشته و تازه اگه شبانه نداشته باشه میزنه نو فری
استاندارد - سرویس 10240k یک ماهه با حجم 5 گیگ - شبانه دارد
این معنی فارسی خط اول هست. دومی هم همینطور منتها چی ؟ اخرش ننوشته شبانه دارد
باز این سیترا خراب شد !!
سلام
همشهری های اهوازی در حال حاضر تمام سرویسها از ترافیک ساعات رایگان برخوردار هستند جه مشترکانی که از قبل سرویس خریداری کرده اند و چه مشترکانی که قصد تمدید سرویس خود را دارند
برای اطمینان به سایت IBSN وارد بشید و اکانت خودتون چک کنید.
Last edited by DVB2PC; 03-08-2014 at 17:42.
هنوزم زده NoFree چیزی عوض نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)