برای من روی 1.5 مگ بستن. (2Mbps پنج گیگ یکساله پیش پرداخت)سرعت روز 190-200
شب 128-130
برای من روی 1.5 مگ بستن. (2Mbps پنج گیگ یکساله پیش پرداخت)سرعت روز 190-200
شب 128-130
از کجا میشه فهمید پورت رو روی چند بستن ؟
اگه طرحت رو عوض کنی سرعت پورت رو هم عوض میکنند ؟ یا باید تخلیه کنی دوباره بگیری ؟
من طرحم رو به نقره ای سه ماهه ماهانه پنج گیگ ارتقا دادم سرعت دانلودم 500 شده قبلن طرح 256 ماهانه 5 گیگ داشتم که سرعت دانلودم 120-130 بود
پینگ 1200
عمتون سلامت باشه برادران ارزشی
اقا شما اسم حرکتو چی میزارین ؟
1 : طرح نقرهای داشتم که 3GB شارج داشت و رفتم امروز طرح عوض کردم و طلایی 3 ماه جمعا 9GB گرفتم بعد حالا حجمم 6GB باقی مانده . باید میشده 12GB. حالا اگه حالت بدبینانه در نظر بگیریم یعنی با اعمال طرح جدید باید طرح قبلی کلان پاک شه و 9GB داشته باشم ولی الان 6GB مونده !
2 : زنگ زدم 2020 و گفتم چراغ ADSL همش میپره و مثل همیشه برو از سره خط تست کن و خلاصه جالبیش اینجاس با شماره رفیقم زنگ زدم و طرف گفت برو واست ثبت کردم بعد بهش گفتم چیو ثبت کردی و طرف اپراتور میگه از رو شماره همرات ما شماره خط شماره میدونیم و در صورتی که خط ماله رفیم بود و طرف بدجور رکب خورد وقتی بهش گفتم شماره ماله خودم نیست . مبینین فقط میخان دنبال نخود سیا بفرستن
3 : مگر نفگتن بدون دانلود شبانه پس چرا اینقدر شبا وضع نت خرابه ؟
بابا اقای ملک جعفریان یعنی به کجا بر میخوره ؟ از کی چی کم میشه و به کی ضرر میزینم ؟ بابا کله جونا با این وضع مملکت دلشون به نت خوشه که اینم وضع نت
خدایی تو سال 2014 هستیم همه جای دنیا درسته حتی همین پاکستان افغانستان ولی وضع ما خراب
الانم جند بار همین متون نوشتم که پوست کنم ولی نمیشه و هی page not found میده امیدوارم اسپم نشه
Last edited by jafarr; 27-08-2014 at 00:49.
هر وقت مخابرت بهم میگه مودم به کابل در خونه وصل کنید و خبر بدید میگم شما خوبی!!!!
باشه
شما ها قبلا سرویس داشتید و الا ن تبدیل به کمپین تابستانه کردید؟
پس ظاهرا این پشتیبانی عین ماشین کوکی چهار تا جمله بیشتر بلد نیستن بگن و به همه جمله تکررای تحویل میدن !! به من هم بار ها گفتن اینا رو ! هر چی می گم خط ما ایراد نداره ، مشکل از مرکز مخابراته که این همه تغییرو تحول داره می گن ازکجا می دونی !! ، یا باید پورتت ریست شه یا با مودم دیگه تست کن یا در ورودی خونه تست کن نت رو !!حالا مدرکم نداریم بشون ثابت کنیم که مشکل از مخابراته همیشه می گن چراغ شما در سرور ما روشنه یعنی به نت وصلید!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)