همين الانش يه سري از كسري هاي جبهه رو حذف كردن ! اونايي كه قبل از ارديبهشت امسال ثبت كردن ( آخرين مهلتش بود)
بعد بيان سال بعد اين قانون رو برگردونن !!! بعيد به نظر ميرسه
همين الانش يه سري از كسري هاي جبهه رو حذف كردن ! اونايي كه قبل از ارديبهشت امسال ثبت كردن ( آخرين مهلتش بود)
بعد بيان سال بعد اين قانون رو برگردونن !!! بعيد به نظر ميرسه
100%
اگر قبل از سال 91 ثبت سیستم شده باشه محاسبه میشه.من خودم سرباز وظیفه عمومی بودم. خیالت راحت باشه.
دوستان دو ماه مونده تا آخر خدمت! می گم برم دندونامو یه چکاپ کنند.کسی می دونه چطور باید اقدام کنم.
از طریق بهداری خود پادگان یا مستقیم برم درمانگاه نزاجا شهرمون با دفترچه بیمه؟
Last edited by a6543210; 16-01-2013 at 23:17.
بعضی مراکز معرفی نامه میخوان
و باید از یگان نامه ببرید
sent from my open source device
بچه ها پذیرش گرفتن یعنی چی ؟ یعنی میشه قبل از سربازی جایی رو که باید توش خدمت کنی مشخص کنی ؟ سوال دوم اینکه جایی رو میشناسین که امریه بگیرن و هم کسری خدمت قبول کنن؟
اقا من الان دانشگاه دارم تحصیل میکنم اگه برم دنبال معافیت کفالت میتونم بعد از تموم شدن دانشگام آموزشی رو بگذرونم یا هر وقت که اقدام کنم باید همون موقع برم برای آموزشی؟؟؟
تا دو سه سال دیگه امکانش هست قانون عوض بشه این آموزشی رو از کفالت بردان؟
شما اعزامتون میوفته برای تابستون
و تو تابستون اموزشی رو میگذرونید
بله میشه اما پارتی میخواد و دیدید که این دوستمون هم موفق نشد
جایه که هم امریه بشی هم کسری بدن نیست
سلام خدمت اساتید .. خواهشا التماسا راهنمایی کنید ..
آقا من الان ترم 6 کارشناسی ناپیوسته هم وشرایطم طوری هست که میخوام انطراف بدم این ترم برم خدمت یا بتر بگن خیلی دنبال امریه میگردم ....رشتم حسابداری هست و اگر انطراف بدم با مدرک فوق دپیلم باید برم خدمت ..
پایان این ترم انصراف بدم چقدر طول میکشه کارای انصراف دانشگاهم ..تا 24ام امتحان دارم ...؟؟؟؟؟
با فوق دیپلم حسابداری میشه تو شهرستان امریه گیر اورد ؟؟؟امریه کسر خمدت بسیجی فعال نداره ؟؟؟ بسیجی فال ندارم تا قبل اعزامم آیا میتونم پیگر باشم که بگیرم بسیجی فعالم رو آخه اشنا دارم!!!
اداره جات معمولا کی امریه میگیرن یعنی زمان خاضی داره ..مثلا اول سال تحصیلی یا اول سال مالی اداره یا اول سال رسمی کشورمون ؟؟؟
چند امه برای امریه گرفتن باید صبر کنم ؟؟؟ خودش که مدتش 24 ماه هست خداییش الان متلد 66 هستم عمرا به فنا رفت ...چیکار کنم ؟؟؟امریه به دردم میخوره یا برم همون خدمت ساده رو بکنم ؟؟؟
خدایااااااااا به دادم برسم بریدم دیگه ...از زندگی ناایمد میشم هر وقت اسم خدمت میاد ..وای خدای من 24 ماه
دوستان خواهشا راهنماییم کنید کی انصراف بدم بهرته که بتونم امریه بگیرم
سپساسگذارم
دوستان کلیه اعزامیهای سال 91 حتی اگر کسری مربوط به جبهه و جانبازی را در سیستم ثبت کرده اند از روی سیستم حذف شده و قابل استفاده نیست.(معاونت احتیاط نزاجا)
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)