زنگ زدم اندیشه میگه مشکل دیتا داریم داریم پیگیری میکنن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
زنگ زدم اندیشه میگه مشکل دیتا داریم داریم پیگیری میکنن
چطوری 1 مگ گرفتی؟همیشه سرعتت اینقدره؟ماهی چقدر میدی؟
مخابرات تا 2 مگ داره هر کی بخوادش بدون هیچ مدرکی بهش میده تاره از سایتش هم میتونی انلاین پراخت تمدید کنی
یه مدت سرورهاشون قاط طده بودن 256 یا 128 هم سرعتشون شده بود 200 تا ولی الان خوشبختانه درستش کردن و هم پینگ هم سرعت عادی شده
دوستان من در حال حاضر شاتل دارم اما به خاطر محدوديت دانلود ميخوام جمع آوري كنم قبلا هم پارس آنلاين بودم كه سرعت شبانه دانلودش پايين بودو ناراضي بودم ميخوام بدونم از مخابرات بگيرم چطوره؟ قطعي و سرعت دانلود شبانش چطوره و از دوستان كسي راضي هست؟
سرعت دانلودش روز و شب چنده و قيمت سرويساشو از چه سايتي ميتونم ببينم؟
قیمتش چقدر ؟
دوستان من در حال حاضر شاتل دارم اما به خاطر محدوديت دانلود ميخوام جمع آوري كنم قبلا هم پارس آنلاين بودم كه سرعت شبانه دانلودش پايين بودو ناراضي بودم ميخوام بدونم از مخابرات بگيرم چطوره؟ قطعي و سرعت دانلود شبانش چطوره و از دوستان كسي راضي هست؟
سرعت دانلودش روز و شب چنده و قيمت سرويساشو از چه سايتي ميتونم ببينم؟دوستان گول نخورید. این 1024 محدود مخابرات هست (10 گیگ ) و به قیمتش هم توجه کنید. در واقع چنین سرویس دادنی هدفی جزء گول زدن افکار و جذب مشتری نیست( من خودم نت 256 مخابرات دارم و نامحدود و سوءتفاهم نشه که دوستمون از مخابرات هست و قصد تبلیغشو داره . منظور من خود مخابرات هست ) . دو ماه بود که وضع نامحدود مخابرات خوب بود و تا 150 تا 200 دانلود داشتیم اما از هفته ی پیش ورق برگشت و سرعتو کشیدن پایین ( رو 50 ) و قطعی دیتا هم فجیع شد ( البته 2 روزه که نوسان فجیع سرعت داریم .مثلا تا 300 همین امروز صبح رفت ، خودشونم نمی دونن دارن چی کار می کنن ) .مخابرات دارم 1024 واقعا عالی هستش
در کل منظورم اینه که مخابرات بگیر نگیر داره ولی از شاتل صد در صد و در این لحظه دارم پست میدم ، بهتره.
دوست عزیز به من یوزور چی میرسه ؟ چه تبلیغی تو عکس ها هم مشخصه توی همه پسته ای قبل هم هر چی بوده نوشتم ؟
کسی داره پول میره 1024 یا بالاتر میخره صفا میکنه .
اگه همه قیمتها مثل هم باشن دیگه کیفیت سرعت به چه دردی میخوره ؟ بنده هم یک ماهی 256 نامحدود داشتم شب صبح 200 تا میدادش ولی پینگش زیاد نوسان داشت
الان که همه چی را درست کردن عالی شده ؟
کسی که 256 با 1024 یا 2048 میخره نباید فرقی داشته براش ؟
الان مخابرات واقعا عالی هستش البته بستگی به سرعتی که میخرید .
=========
در ضمن شما که خارج رشت هستی چطور شاتل را تست کردی که میگی بهتره ؟ یا با پست دیگران میگی ؟ تا خودت سرویسی را تست نزدی شایعه نکن .
میشه 41 با ابنمان
درسته شاتل محدویت داره اذیت میکنه ولی سرعت مخابرات ثابت هستش محدویتی نداره . سرعتش هم بسته به سرویسی که میگیری هستش نوسان نداره اصلا
قبلا بالا گفتم هم قطعی داشت هم نوسان ولی داشتن پورتها را درست میکردن و الان هم حل شده سرویس ها تفیک شده هم قطعی دیگه نداره .
کی گفته درست شده من الان 128 محدود 3 گیگ دارم (مخابرات) با سرعت 230KB دانلود می کنم هم روز هم شب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)