بعیده باشه اما نوش باید یه 100 خورده ای ارزون تر از SX40 باشه
بعیده باشه اما نوش باید یه 100 خورده ای ارزون تر از SX40 باشه
اگه تونستید SX30 رو پیدا کنید و بخرید، من عملکردش در عکاسی شب -در صورتی که بخواهید از سرعت شاتر بالای 1 ثانیه استفاده کنید - بیشتر از SX40 قبول دارم.
جالب اینجاست در سایت آمازون قیمت SX30 از 449 دلار پایین تر نیومده! در حالی که قیمت SX40 در سایت آمازون شده 392 دلار.
اگر هم صبر داشته باشید به زودی مدل جدید کنون (احتمالا با نام SX50) میاد
به هرحال توجه داشته باشید با پولی که پرداخت میکنید، هیچ کدام از دو دوربین قابلیت عکس برداری RAW ندارند. به هرحال چون سنسور کوچیکه مطمئنا این قابلیت بدرد شما خواهد خورد.
Last edited by Ehsan_2012; 08-08-2012 at 15:14.
تو پستم گفتم که صفحات قبل رو خوندم ولی این مدلا همشون بالای 500 تومنن . یه چیز خوب زیر 500 میخوام . تفاوت بین CMOS و CCD چیه ؟در مورد این مدل نظرتون چیه Canon PowerShot A2300 ؟
سلام
منم تا 300 هزار تومن میخوام هزینه کنم چه دوربینی بردارم؟زوم و صفحه نمایش زیاد برام مهم نیست بیشتر دوام و کیفیت عکس خیییییلی برام مهمه.
ببخشید تاپیک خودشو پیدا نکردم اینجا پرسیدم،روزه ایم حال نداریم اذیت نکنین
من رو جواب شما حساب میکنم لپتاپمم با کمک همین فروم خریدم پس کمک کنین ممنون
یه دوتایی رو سایتا دیدم شما تایید میکنین؟
canon a3400
canon sx150
سلام من میخواستم یک دوربین برای آتلیه بگیرم نیم حرفه ای هستم وبین d90 و d7000 نیکون گیر کردم و همچنین لنز 200-18 و 105-18 کدامشون بهتره جواب میده و برای فروش بزارمش برای آینده کدام زودتر فروش میره مچکر میشم راهنمایی کنید برای مجالس عروسی فضای سبز سالن عروسی و در آتلیهخیلی ها نیکون نسبت کنون بخاطر نویز کمتر پیشنهاد کردن قیمت تهران هم بگید مچکر میشم خیلی عجله دارم
آیا لنزهای نیکون یا سیگما انتخاب بشه واسه دوربین های بالا
درود
چرا سمت برند Canon نمیرید؟!
از جایی که برای عکاسی پرتره Canon به خاطر Dynamic Range پایینتری داره شما عکس خامی که میگیرید بهتر بنظر میاد و نوع ترکیب رنگ صورت جالب تر میشه!
البته بنده خودم قصد خرید نیکون دارم ولی برای پرتره خیر!
البته نظر بنده اینه که اگه تونستید کارکرد کم مدل هایی مثل 550D 500D 450D رو تهیه کنید به همراه یک لنز مناسب!
سلام
بالاخره منم دوربین خریدم بعد از گرونیه قیمت شهرمون و دو دل بودن بین خرید panasonic DMC-S3 و canono powershot A810 سایت دی جی کالا canon A810 رو جزء پیشنهاد شگفت انگیزش قرار داد منم معطلش نکردم به قیمت 165 خریدم . دوربین امروز به دستم رسید صحیح و سالم فعلا دارم امتحانش میکنم زیر نور چراغ عکساش خیلی جالب نیست باید فردا توی فضای باز عکس بگیرم ببینم چطوره
اما از مایکروش خوشم اومد در واقع من بیشتر هم نظرم روی همین عکاسی از نزدیک بود که بنظر خوب میاد
از همه دوستان که منو در خرید دوربین در صفحات قبل کمک کردن ممنونم
فکر کنم اینجا بارها و بارها گفته شد که دوربین DSLR کامپکت نیست که راجع بهش اینجوری با قاطعیت نظر بدین!
کنون هم دوربین هایی داره که داینامیک رنج بالایی دارن!!! ملت به DSLR برای همین چیزهاش پول میدن والا کامپکت میخریدن!!!
(از جایی که برای عکاسی پرتره Canon به خاطر Dynamic Range پایینتری داره شما عکس خامی که میگیرید بهتر بنظر میاد و نوع ترکیب رنگ صورت جالب تر میشه!)واقعا این حرفتون کل علم عکاسی رو زیر سوال برد!!!
هر دو دوربین خیلی خوب هستن منتها به بودجه شما بستگی داره
بهتره بیشتر بودجه رو صرف لنز بکنین ضمنا شما حتما به فلاش اکسترنال هم احتیاج خواهید داشت
اگه لنز آتلیه ای برای پرتره میخواین پیشنهاد من 50 یا 85 پرایم نیکون هستش
اما اگه لنز زوم میخواین بهترین لنز برای پرتره فکر کنم 16-85 باشهNIKON AF-S DX NIKKOR 16-85MM F/3.5-5.6G ED VR
کیفیت لنزهای نیکون اصلا با سیگما و ... قابل مقایسه نیست
بین 18-200 و 18-105 هم بستگی به کار شما و البته پولتون داره!!!
لنز walkaround 18-200 جدید الان 4800 قیمت داره و 18-105 حدود 900 تومن و اپتیک اولی خوب اصلا قابل مقایسه نیست با 18-105 !!!
جفتش رو هم موقع فروش رو هوا میبرن اما سیگما فروشش سخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)