تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1332 از 2376 اولاول ... 33283212321282132213281329133013311332133313341335133613421382143218322332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,311 به 13,320 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

استقلال و كلاس هاى ويژه روانشناسى براى ليگ قهرمانان
    باشگاه استقلال تدارك وسيعى براى ليگ قهرمانان آسيا ديده و تكاپوى مسئولان آن براى نيل به اين هدف هر روز بيشتر مى شود. در بعد فنى، امير قلعه نويى سخت مشغول است و مى خواهد با خريد چند بازيكن ديگر زمينه براى افزايش قدرت آبى ها را فراهم كند اما ظاهراً وى براى آماده سازى استقلال مسائل ديگرى را هم مدنظر قرار داده است كه در نوع خود قابل تأمل تلقى مى شود. بر اساس شنيده هاى ما، بازيكنان استقلال قبل از آغاز ليگ قهرمانان در دوره هاى ويژه روانشناسى كه زير نظر افراد مجرب و متخصص برگزار مى شود شركت مى كنند تا به لحاظ روحى كاملاً مهياى اين پيكارها شوند. البته استقلالى ها همين حالا اين كلاس ها را به صورت پاره وقت دارند اما قرار است براى ليگ قهرمانان حكايت جدى تر و كاملاً تخصصى تر شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حتى اگر قلعه نويى در نيم فصل دوم نتيجه نگيرد
    آشتيانى مربى خارجى نمى آورد

بحث اختلاف واعظى آشتيانى و امير قلعه نويى هراز چندگاهى در رسانه ها مطرح مى شود كه آنها در مصاحبه هاى خود هرگونه اختلافى را تكذيب كرده و بشدت از يكديگر حمايت مى كنند. از طرفى نتايج مطلوب استقلال و روند روبه رشد آنها هم باعث شده تا حاشيه هاى استقلال به مراتب كمتر از پرسپوليس شود و اين تيم تقريباً در آرامش روزگار بگذراند با تمام اين اوصاف عده اى عقيده دارند اگر قلعه نويى در نيم فصل دوم نتيجه نگيرد واعظى آشتيانى يك مربى خارجى را به جاى او مى آورد.اين ادعا در شرايط فعلى چندان با منطق جور درنمى آيد و حتى در صورتى كه استقلال نتيجه نگيرد هم بعيد است واعظى رو به مربى خارجى بياورد چرا كه در شرايط فعلى سياست سازمان استفاده از مربى خارجى نيست مگر در موارد استثنايى كه آن هم بعيد است در پرسپوليس و استقلال شاهدش باشيم.
    •••
    از سال ۱۳۸۱ كه رولند كخ در استقلال نتيجه نگرفت (البته اجازه ندادند نتيجه بگيرد) هرگز پاى مربى خارجى در اين تيم باز نشده و بعيد است اين اتفاق حالاحالاها هم رخ دهد. شايد بتوان گفت تنها رقيب قلعه نويى براى فصل آينده هم پرويز مظلومى است كه در اين يكى، دو سال نتايج خوبى كسب كرده و امسال هم در مس بد كار نكرده است. البته امير خيلى اميدوار است روند مثبت فعلى را در نيم فصل دوم و بخصوص در ليگ قهرمانان آسيا هم ادامه دهد اما به هر حال فردا را كسى نديده و بايد ديد در صورت ناكامى استقلال در ديدارهاى آينده چه اتفاقاتى مى افتد. فعلاً كه آسمان روابط واعظى- قلعه نويى آفتابى است و مشكل خاصى ديده نمى شود اما مربيگرى شغل بى ر حمى است و قلعه نويى خود بهتر از هر كسى اين واقعيت را مى داند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رجبي: به من گفتند 20 ميليون مي‌گيريم بلا استقلالي شود!
    نويسنده : محمدرضا مدني

رضا رجبي نفس راحتي كشيد و گفت: «فكر مي‌كنم خداوند متعال صلاح رضا رجبي را خواست تا اين قرارداد منعقد نشود.» او كه طي 10-15 روز گذشته (و پيش از آن) سوژه داغ مطبوعات به‌ويژه صفحات استقلالي آنها بود پس از ناكامي فابيو بلا در پيوستن به اين تيم به گل گفت: «او وقتي تهران را ترك مي‌كرد گريان بود و مي‌گفت اگر مرا نمي‌خواستند از همان روز اول به من مي‌گفتند و اين همه مرا دور از برزيل در تهران نگه نمي‌داشتند.»
    رضا رجبي كه بامداد روز جمعه بلا را سوار بر هواپيمايي به مقصد برزيل كرده بود ادامه داد: «بلا مي‌گفت شما كه داستان زانوهاي مرا مي‌دانستيد زودتر مي‌گفتيد مرا نمي‌خواهيد.» البته به گفته رجبي بلا پس از انصراف استقلال پنج پيشنهاد ديگر ليگ‌برتري و ليگ يكي هم داشته كه به خواست رضا رجبي از عقد قرارداد با تيم‌هاي ليگ‌برتري منع شده است: «نمي‌خواستم او به تيم ديگر بپيوندد و سپس در ليگ به استقلال گل بزند. آن وقت يك داستان جديد عليه من بر سر زبان‌ها بيفتد. من همواره بي‌حاشيه زندگي كرده‌ام و باز هم به همين شكل زندگي خواهم كرد.» او كه راحت‌تر از روزهاي گذشته صحبت مي‌كرد در مورد تماس يك فرد شناخته شده! مطبوعاتي با خود در مورد بحث بلا به گل گفت: «اين آقا به من تلفن كرد و گفت كه 20 ميليون تومان مي‌گيرد و مشكل پيوستن بلا به استقلال را حل مي‌كند.»
    رجبي هم در جواب به اين فرد با مطرح كردن مباحث حيثيتي و غيره اين موضوع را به اطلاع مسوولان باشگاه رسانده است و سپس متوجه شده كه فرد مزبور پيش‌تر چنين پيشنهادي را به يكي از اعضاي باشگاه هم داده است: «به هر حال من از اينكه وظيفه‌ام در قبال استقلال و امير قلعه‌نويي را انجام داده‌ام خوشحالم و از يك‌سو نيز خرسندم كه آمد و رفت بلا براي استقلال يك ريال هم هزينه در بر نداشت.» گويا شركت ايراني مرتبط با «وب ساكر» تمام هزينه‌هاي رفت و برگشت و اقامت فابيو بلا در تهران را متقبل شده است. البته به گفته رجبي او براي رفت و برگشت به برزيل سه ميليون تومان از جيب خودش هزينه كرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اين گرگهاي گرسنه بايد گرسنه بمانند

از :سيد عليرضا حسين /اختصاصي ايران ساكر
    اگر بخواهيم از هر نظر بازي امروز استقلال را با ابومسلم مرور كنيم ، بي شك به رگه هايي درخشان از تعصب و فعل خواستن در نزد بازيكنان استقلال بر ميخوريم .
    اين تيم كه ديگر به معناي واقعي يك تيم شده توانسته با بهره برداري از تمام قابليت هاي تيمي به قول يكي از نشريات ورزشي گرگهاي گرسنه اي را رهسپار ميدان كارزا و چمن سبز كند كه با حرصي سير ناپذير تيم حريف را مقهور بازي هاي هجومي خود كند .
    پاس هاي تك ضرب و...

، دوندگي هاي بي امان و درگيري هاي پيوسته ، دفاعي آماده و دروازه بازي چالاك از استقلال تيمي بزرگ و قابل احترام ساخته است.
    امير قلعه نويي كه اين روزها با استفاده از تجربيات چند ساله اش به خوبي توانسته حاشيه را از تيم استقلال دور سازد و با تزريق روحيه جنگندگي به تيمش راه رابراي قهرماني استقلال فراهم سازد اگر چه هنوز زود است كه در اين مورد پيش داوري كنيم .
    علاوه بر آن ژنرال حتي لحن گفتمان خود را نسبت به چند سال گذشته تغيير داده و حتي پاسخ منتقدان خود از جمله ناصرخان حجازي را نيز با احترام به شان وي مي دهد و از حجازي ها به عنوان صاحبخانه اصلي استقلال و متعلق به همه فوتبال ايران ياد مي كند.
    اين همه اتفاق مثبت در استقلال بي شك در سايه مديريت تواناي شخص قلعه نويي و حمايت هاي مدير عامل و هيات مديره استقلال حاصل شده و نبايد گذاشت هيچ گزندي به اين وضعيت مثبت برسد.
    استقلال بايد همين روند را ادامه دهد ، گرگها بايد همچنان گرسنه باشد و حريص براي بردهاي پي در پي ديگرو با چشم باز تنها به فكر اهدافي باشد كه از ابتداي فصل بدنبال آن هستند و البته در اين راه فراز ونشيب هاي بسياري در كمين استقلال خواهد بود، اما به نظر مي رسد فعل خواستن و مديريت قوي فعلي بر تمامي اين مشكلات فايق شود و استقلال به آنچه حقش است كه همان قهرماني در ليگ برتر و آسياست است دست يابد .

نکته :
    علاوه بر آن ژنرال حتي لحن گفتمان خود را نسبت به چند سال گذشته تغيير داده و حتي پاسخ منتقدان خود از جمله ناصرخان حجازي را نيز با احترام به شان وي مي دهد و از حجازي ها به عنوان صاحبخانه اصلي استقلال و متعلق به همه فوتبال ايران ياد مي كند.
    تصوير بازي نيز درادامه اين مقاله موجود است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خسرو حيدري: شايد در آينده به پرسپوليس رفتم

خسرو حيدري، هافبك تيم فوتبال استقلال پس از پيروزي 2 بر صفر تيمش برابر ابومسلم در هفته هجدهم ليگ برتر كشور گفت: فكر مي‌‏كنم استقلال امروز مستحق پيروزي بود و خوشحالم كه توانستيم با ارائه يك بازي خوب و جوانمردانه ازموقعيتهايمان استفاده كنيم و به سه امتياز مسابقه دست يابيم.

خسرو حیدري افزود: ابومسلم تيم خوبي نشان داد و پس از آنكه گل اول را به اين تيم زديم، فكر نمي‌‏كرديم فشار حملات اين تيم تا اين حد افزايش يابد. ما در ضد حملات اين فرصت را داشتيم تا خيلي زودتر به گل دوم و حتي گل‌‏هاي ديگر دست يابيم. در مجموع تيم ابومسلم در نيمه دوم به مراتب بهتر از نيمه اول بازي كرد و خدا را شكر مي‌‏كنم كه نيم فصل دوم را با موفقيت آغاز كرديم.

وي ادامه داد: نقطه ضعف تيم ابومسلم بي‌‏تجربگي بازيكنان جوان اين تيم بود اما در سوي ديگر همين بازيكنان با دوندگي خود تلاش كردند برابر استقلال نمايش قابل قبولي را به اجرا بگذارند. به طور يقين در ادامه مسابقات بازي‌‏هاي به مراتب بهتري را از خود بر جاي خواهند گذاشت.

هافبك تيم استقلال اضافه كرد: به‌‏طور يقين انجام مسابقات ليگ برتر در فاصله كمتر از چهار روز فشار زيادي را روي بازيكنان وارد مي‌‏سازد، علي الخصوص بازيكناني كه نود دقيقه براي تيمشان به ميدان مي‌‏روند اما چاره‌‏اي نيست و بايد در هر مسابقه براي موفقيت تيم با جان و دل بازي كنيم. من هم از ابتداي مسابقات ليگ برتر تلاش كردم براي تيم استقلال يك مهره مثمرثمر باشم و خوشحالم كه كادر فني از من رضايت دارد.

حيدري گفت: هدف تيم استقلال كسب عنوان قهرماني در مسابقات ليگ برتر است و بازيكنان هم قسم شده‌‏اند با تلاش خود و تدابير مربيان به اين مهم دست يابند تا هواداران پس از قهرماني در جام حذفي شاهد قهرماني تيم محبوبشان در ليگ برتر باشند.

وي با اشاره به احتمال حضورش در اردوي تيم ملي‌‏ عنوان داشت: من به عنوان يك بازيكن همواره تلاش كرده‌‏ام در مسابقات ليگ برتر با ارائه بازي‌‏هاي قابل قبول نظر كادر فني تيم ملي را به سوي خودم جلب كنم اما در نهايت اين علي دايي است كه از بين شايسته‌‏ها بازيكناني را به اردوي تيم ملي فرا مي‌‏خواند.

حيدري كه سابقه بازي با پيراهن ابومسلم را دارد در پايان گفت:من در اولين حضورم در مسابقات ليگ برتر با پيراهن ابومسلم به ميدان رفتم. تيم‌‏هاي پيكان و پاس از جمله تيم‌‏هاي من در گذشته بوده است، در حال حاضر هم در تيم استقلال هستم و شايد در آينده به تيم پرسپوليس رفتم!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خسرو حيدري: شايد در آينده به پرسپوليس رفتم
    شما خیلی غلط میکنی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

گل اول استقلال: مهدی امیرآبادی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گل دوم استقلال: سیاوش اکبرپور

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قرار به نماز جماعت بعد از قهرماني

آنهايي كه با خصوصيات شخصي امير قلعه‌نويي آشنايي دارند مي‌دانند كه او ارادت خاصي به ائمه‌اطهار و چند زيارتگاه دارد كه حرم امام هشتم يكي از آنهاست.
    ---------------------------------------------

ديدار ابومسلم خراسان و استقلال تهران بهانه خوبي براي زيارت و با امام هشتم بود. شبي كه كاروان استقلال وارد فرودگاه شهيد هاشمي‌نژاد مشهد شد خود را در محاصره هواداراني ديد كه بدون توجه به بارش باران و سرد شدن هوا انتظار آبي‌پوشان را مي‌كشيدند. ديدار هواداران با بازيكنان و ردوبدل شدن عكس و امضاي يادگاري باعث شد تا كاروان استقلال كمي ديرتر از روال معمول از فرودگاه خارج و به سوي هتل پارس بروند. باران هم يك‌ريز مي‌بارد و امان نمي‌دهد. هواداران تا دم در هتل آنها را همراهي مي‌كنند. هواداراني كه در فرودگاه موفق به ثبت عكس و امضا نشده و تا هتل آمده‌اند. حواس قلعه‌نويي به آنها هم هست. سفارش مي‌كند كه آنها را به لابي‌هتل راه دهند تا زير باران نمانند. بازيكنان در اتاق‌هاي خود جاگير مي‌شوند. هماهنگ كردن برنامه‌ها فرصتي را براي قلعه‌نويي نمي‌گذارد تا براي زيارت برود. شام را خورده و براي تماشاي فيلم بازي‌ها و آناليز مي‌نشينند.
    خبر مي‌رسد كه داورها هنوز نرسيده‌اند. خبر ديگر راجع به وضعيت مبهم ناصر حجازي است. معلوم نيست روز بازي به ورزشگاه مي‌آيد يا نمي‌آيد كه دست آخر معلوم مي‌شود ناصرخان به دوبي رفته است. مشهدي‌ها لجشان گرفته و زمزمه ترس او را راه انداخته‌اند كه قبول نكرده روي نيمكت بنشيند. بازيكنان آبي سرخوش و با انگيزه هستند و از پيروزي خود مطمئن. مي‌دانند كه در نيم فصل دوم اگر ببازند فرصتي براي جبران نيست و براي همين مي‌خواهند محكم كار كند. اين سفارش را قلعه‌نويي يك روز قبل از عزيمت به مشهد به آنها كرده بود؛ «بايد بازي‌ها را جدي بگيريد حالا راه قهرماني از خراسان مي‌گذرد.» پيام خراسان را با 5 تا گل شكست دادند و حالا براي استارت نيم‌فصل نوبت به ابومسلم خراسان رسيده است. باران همچنان شدت گرفته و در برودت شبانه هواي مشهد مي‌رود كه تبديل به برف شود. آسمان مشهد در ميان تراكم ابرها به سرخي نشسته و حكايت از سرما دارد. سرمايي كه با صبح بازي همراه و بارش برف شروع مي‌شود. قلعه‌نويي شب قبل به زيارت نرسيده و صبح عزم زيارت مي‌كند. بازيكنان را در اتاق آناليز جمع كرده و براي آنها يكي از بازي‌هاي ابومسلم به نمايش گذاشته و جلسه را به دستيارانش مي‌سپارد تا به زيارت و خلوت خود با امام هشتم شيعيان برسد. وارد حرم كه مي‌شود از ميان ازدحام زائران راهي به ضريح پيدا كرده و به آن مي‌چسبد. حالا وقت قول و قرار است. نذري براي قهرماني ليگ و بالاتر از آن قهرماني آسيا و اداي نذر را به آخرين بازي دوربرگشت با پيام خراسان مي‌گذارد. روزي كه قهرمان ليگ معلوم شده و او با خيال راحت مي‌تواند نذرش را ادا كند. او خوب مي‌داند كه با توجه به ليگ امسال و رقابت ميلي‌متري چند تيم كار قهرماني به روز آخر مي‌كشد. روزي كه با پيام خراسان در مشهد بازي دارد و به قول معروف راه قهرماني از خراسان مي‌گذرد.‌

البته استقلال در دور برگشت كار بسيار سختي دارد چون اين تيم بايد اكثر ديدارهايش را در خانه حريف انجام دهد و ديدار مقابل تيم‌هاي مثل ذوب، سپاهان، برق، فجر استقلال اهواز، فولاد و ... قطعا كار بسيار دشواري است. در مقابل حريفان استقلال مخصوصا پرسپوليس در دور برگشت كار بسيار ساده‌تري پيش رو دارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منصوريان: دور برگشت براي بازيكنان استقلال است نه قلعه‌نويي!

عليرضا منصوريان كه به‌عنوان كارشناس در برنامه ليگ‌برتر شركت كرده بود پس از اتمام بازي با اشاره به اينكه استقلال به خودباوري‌اي رسيده كه در هر بازي يك بازيكن مثل مجيدي، برهاني، سياوش و طالب‌لو مي‌تواند بار بازي را به دوش بكشد
    گفت:«نيم‌فصل دوم، نيم‌فصل قلعه‌نويي نيست. بلكه نيم‌فصل بازيكنان استقلال است!» ما سعي مي‌كنيم كه اين عقيده منصوريان را در جايگاه كارشناسي مثبت بدانيم اما آيا قلعه‌نويي هم پس از شنيدن صحبت كاپيتان سابقش همين فكر را مي‌كند!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مظفري‌زاده: من فحشي از بازيكنان استقلال نشنيدم

سعيد مظفري‌زاده، داور بازي‌ ابومسلم و استقلال از نحوه قضاوت خود و كمك‌هايش در ديدار حساسي كه در ورزشگاه ثامن مشهد برگزار شد راضي است.

مظفري زاده ديشب در حالي كه هنوز در مشهد بود به سوالات ما پاسخ داد.
    بازيكنان ابومسلم شديدا روي گل دوم استقلال معترض بودند و اعتقاد داشتند گل دوم در موقعيت آفسايد به‌ثمر رسيد؟
    در آن صحنه من با اتكا به‌نظر كمكم گل اكبرپور را قبول كردم اما حالا كه شما در رابطه با آن صحبت مي‌كنيد مجددا باید صحنه بازي را ببينم، فعلا نظر خاصي در رابطه با آن صحنه ندارم.
    بازيكنان ابومسلم معتقد بودند كه بازيكنان استقلال از ابتداي بازي به آنها فحاشي كردند خصوصا در اين مورد نسبت به اكبرپور اعتراض داشتند؟
    نه؛ من فحشي از بازيكنان استقلال در طول بازي نشنيدم. اين موضوع شامل حال سياوش اكبرپور هم مي‌شد. مطمئن باشيد اگر فحشي مي‌شنيدم با آن طبق قانون برخورد مي‌كردم.
    برخي‌ها اعتقاد داشتند به‌دليل «مه» موجود در حين انجام ديدار ابومسلم و استقلال، بازي نبايد برگزار مي‌شد؟
    «مه» آنقدر شديد نبود كه تشخيص دهم بازي قابل برگزار شدن نيست. من ديد خوبي در زمين داشتم و مشكلي براي برگزاري بازي نديدم. مطمئن باشيد اگر مشكلي وجود داشت حكم به برگزاري بازي نمي‌دادم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •