تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1332 از 2014 اولاول ... 3328321232128213221328132913301331133213331334133513361342138214321832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,311 به 13,320 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

به نام خدا

بازیکنان پرسپولیس را در برابر سایپا چگونه ارزیابی می کنید ؟

حقیقی () باقری ها () شیری () حیدری () زارع () کریمی () محمد () پترویچ () توره () نیکبخت () باقری ()

کادرفنی ()
    داور ()
    بهترین بازیکن-->
    بدترین بازیکن-->

---------------------
    قوانین برای شرکت در سیستم ارزشیابی

- امتیازها بین 1 تا 5 هستند 1 -> خیلی ضعیف 2 -> ضعیف 3 -> متوسط 4 -> خوب 5 ->عالی
    - فرم را در پست خود کپی کنید
    - امتیاز های خود را در داخل پرانتز قرار بدید
    - اگر بازیکنی چه تعویضی و چه مصدوم کمتر از 10 دقیقه بازی کنه امتیازی داده نمیشه.
    - در پایان هر هفته بهترین و بدترین بازیکن را با توجه به آرا بچه ها انتخاب کنیم.
    - در پایان فصل با توجه به جمع امتازات بازیکنان را رتبه بندی می کنیم

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

به نام خدا

بازیکنان پرسپولیس را در برابر سایپا چگونه ارزیابی می کنید ؟

حقیقی (4) باقری ها (3) شیری (4) حیدری (2) زارع (4) کریمی (4) محمد (4) پترویچ (2) توره (4) نیکبخت (1) باقری (2)

کادرفنی (1)
    داور (1)
    بهترین بازیکن--> توره حقیقی
    بدترین بازیکن--> حیدری پترویج

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حالا که خیلی زوده درباره قهرمانی حرف زدن نمی دونم شما روی چی حساب باز کردید. اگه یادتون باشه فصل قبل 6 امتیاز ازمون کسر شد ولی بازم قهرمان شدیم
    دوست عزیز من اگه به شما بگم که امسال پرسپولیس به دلایل غیر فوتبالی نمیتونه قهرمان لیگ برتر بشه چی!؟؟!

ولی انشا الله که میشه!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شیفی نسب که بازی با رینگ اشتباه گرفته بود و خطای وحشتناکی روی پتروویچ کرد

البته مجتبی گل به نظرم درست بود و موقع ضربه تقریبا روی یک خط بودن
    حرف قلنبه رو نقل کرده بودم که اصرار داشت بگه آفسايد هست

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حقیقی (4) باقری ها (3) شیری (4) حیدری (2) زارع (4) کریمی (4) محمد (3) پترویچ (1) توره (4) نیکبخت (1) باقری (2)

کادرفنی (2) : صبر بيخود تا دقايق پاياني برا خروج از بن بست

داور (1) : کلا شوت بود

بهترین بازیکن--> حقیقی

بدترین بازیکن--> نيکبخت - پترویج

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قسمتی که در زیر میزارم صحبت من نیست ، حرفهای هواداران پرسپولیسه که برگرفته از نظرات ببینندگاه خبرگذاری پرسپولیس هست و من بغیر از پاک کردن توهینات بدون دخل و تصرف براتون گذاشتم
    امیدوارم دوستانی که دارن از مصطفوی حمایت میکنن یا میگن چرا هواداران ازش خوششون نمی یاد به جواب برسن

این قسمت رو تا انتها بخونید

اگر در بعضی از قسمتها توهینی انجام شده از دستم در رفته و من قسطی برای این کار نداشتم البته اگر در رفته باشه
    من اول از هر چیزی یه شفاف سازی لازم میبینم:
    من به هیچ وجه از عملکرد مدیریتی مصطفوی رضایت ندارم. مطمئنا کسی که لیست رو به این وضع در آورده و نتونست خیلی از مهره های مهم پارسال رو حفظ کنه و ... مدیر خوبی نیست.
    این حرفهایی که شما گفتین رو هم نمیدونستم دوست عزیز. اما حرف من اینه.
    این تیتر رو نگاه کنید و به اون قسمتی که توی کادر قرمز گذاشتم دقت کنید تا دلیل حرف من رو بفهمید:

اونها دقیقا دنبال همین هستن!!!
    اگر قرار تغییری توی کادر مدیریتی اتفاق بیفته ، منه کمترین که فکر نمیکنم این راهش باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

آقایون اساتید یکی سوال منو جواب بده مخصوصاً شما دوست عزیز و هم عشق من جناب Aluminum:
    کریم باقری،پترویچ،نیکی،توره،زا رع،کریمی و ...اگه تو یک تیم باشند اون تیم دیگه چی کم داره تازه حقوق عقب افتاده هم نداشته باشند؟
    ما تو چند تا بازی روی ضعف دفاعی و دروازه بان باختیم؟
    من هم اینو قبول دارم که تو تیم پرسپولیس همه چیز و مهمتر از همه قلب ها باید به رنگ سرخ باشند اما پرسپولیس چهار سه به مشهد باخت روی ضعف دفاع،دو به دو مساو کرد با پیکان روی سوتی های گلر،دیروز مساو کرد با سایپا روی سوتی دفاع و زدن به تیر دروازه از دو قدمی دروازه توسط توره،اینها چه ربطی به مدیر عامل داره که استقلالیه؟مگه انصاری فر پرسپولیسی نبود؟تیمش چه نتیجه ای گرفت؟ تونست جواد کاظمیان رو نگه داره؟
    عباس آقایی یا کعبی اینها کجاشون اصالتاً پرسپولیسی بودند که به خاطر اومدن یک استقلالی از تیم رفتند؟
    من هم همین الآن جلوی این آبی ها کم میارم وقتی میگن مدیرتون از ماست.الآن افسوس نبود مدیر با شخصیتی مثل کاشانی رو میخورم اما آیا واقعاً اینها دلیلی است بر بد بازی کردن تیم؟

من هنوز هم متوجه نمیشم چه ربطی بین بد بازی کردن تیم متمولی مانند پرسپولیس با مدیریت استقلالی اون هست؟
    Last edited by keshish; 10-12-2008 at 13:53.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوست عزیز من اگه به شما بگم که امسال پرسپولیس به دلایل غیر فوتبالی نمیتونه قهرمان لیگ برتر بشه چی!؟؟!

ولی انشا الله که میشه!
    اره با این دلیلت موافقم
    اینجوری می تونن جلو قهرمانی رو بگیرن

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من اول از هر چیزی یه شفاف سازی لازم میبینم:
    من به هیچ وجه از عملکرد مدیریتی مصطفوی رضایت ندارم. مطمئنا کسی که لیست رو به این وضع در آورده و نتونست خیلی از مهره های مهم پارسال رو حفظ کنه و ... مدیر خوبی نیست.
    این حرفهایی که شما گفتین رو هم نمیدونستم دوست عزیز. اما حرف من اینه.
    این تیتر رو نگاه کنید و به اون قسمتی که توی کادر قرمز گذاشتم دقت کنید تا دلیل حرف من رو بفهمید:

اونها دقیقا دنبال همین هستن!!!
    اگر قرار تغییری توی کادر مدیریتی اتفاق بیفته ، منه کمترین که فکر نمیکنم این راهش باشه.

اره راست میگی راهش این نیست اینجوری تیم وارد حاشیه میشه ولی راه دیگه ای برای نشون دادن اعتراض هم نیست چه باید کرد
    من هیچ وقت حرفهای کاشانی رو وقتی می گفت به علی آبادی گفتم مشکل دارم اونم گفت بزار برو را فراموش نمی کنم. کاشانی با نداری تیم رو جمع کرد و لی بعد از رفتنش ببین چه جوری پول دادن به باشگاه و هدایتی رو اوردن
    اینهتا همش نشونه از فوتبال سیاسی هست ولی چی کار میشه کرد............................

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آقایون اساتید یکی سوال منو جواب بده مخصوصاً شما دوست عزیز و هم عشق من جناب aluminum:
    کریم باقری،پترویچ،نیکی،توره،زا رع،کریمی و ...اگه تو یک تیم باشند اون تیم دیگه چی کم داره تازه حقوق عقب افتاده هم نداشته باشند؟
    ما تو چند تا بازی روی ضعف دفاعی و دروازه بان باختیم؟
    من هم اینو قبول دارم که تو تیم پرسپولیس همه چیز و مهمتر از همه قلب ها باید به رنگ سرخ باشند اما پرسپولیس چهار سه به مشهد باخت روی ضعف دفاع،دو به دو مساو کرد با پیکان روی سوتی های گلر،دیروز مساو کرد با سایپا روی سوتی دفاع و زدن به تیر دروازه از دو قدمی دروازه توسط توره،اینها چه ربطی به مدیر عامل داره که استقلالیه؟مگه انصاری فر پرسپولیسی نبود؟تیمش چه نتیجه ای گرفت؟ تونست جواد کاظمیان رو نگه داره؟
    عباس آقایی یا کعبی اینها کجاشون اصالتاً پرسپولیسی بودند که به خاطر اومدن یک استقلالی از تیم رفتند؟
    من هم همین الآن جلوی این آبی ها کم میارم وقتی میگن مدیرتون از ماست.الآن افسوس نبود مدیر با شخصیتی مثل کاشانی رو میخورم اما آیا واقعاً اینها دلیلی است بر بد بازی کردن تیم؟

من هنوز هم متوجه نمیشم چه ربطی بین بد بازی کردن تیم متمولی مانند پرسپولیس با مدیریت استقلالی اون هست؟
    تمام مشکلاتی که شما میگید ناشی از بد بستن تیمه
    تیم ما چرا اینقدر هافبک دفاعی داره چرا علوی رو خریدن اگر هافبک دفاعی می خواسشتن چرا آشوبی که یکی از ارکان قهرمانی بود رو نگه نداشتن.
    چرا توی جذب عماد رضا ناموفق بودن . ما الان یک مهاجم داریم.
    نیمکت ضعیف(کاری با مصدومان ندارم که اونم شده قوز بالا قوز) وقتی تیم ما عقبه ادم هرچی فکر می کنه ببینه کی بیاد توی زمین تیم نتیجه می گیره به جواب نمیرسه. خیرخواه بادامکی منصوری.کدوم بازیکن هماجم شیش دانگ هستن؟
    ولی تا دلت بخواد ما هافبک داریم

توی دفاع هم که تازه رضایی اومده و باید دیدش . چرا ما نتونستیم حسینی رو که از قبل مشخص بود می خواست بیاد پرسپولیس از دست دادیم
    چرا توی سمت چپ که کاشانی با بیگ زاده به توافق رسیده بود رو از دست دادیم

تیم سال قبل تمام نیرو هاش تقسیم شده بود و لی امسال نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •