برا هشت مگ 9311
17404 برا 16 مگ
پاین تر رو من نخریدم ولی مثلا 4 باید نزدیک 5 هزارو خورده ای ببنده
خلاصه بالاترین سرعتش همون 17404
هست با اپلود باز![]()
برا هشت مگ 9311
17404 برا 16 مگ
پاین تر رو من نخریدم ولی مثلا 4 باید نزدیک 5 هزارو خورده ای ببنده
خلاصه بالاترین سرعتش همون 17404
هست با اپلود باز![]()
سلام
annex a فعال نکردم ولی m چند روزیه برام باز گذاشت نمایندگی گفت تا 2مگ باز گذاشتم البته خطم حد اکثر تا 1599 کشید(در صورت عادی حدود 1200 ایناس) نویز شدید شد ولی توی سرعت آپلود هیچ تغییری ایجاد نشد حدودا برای من حول و حوش 1.20 مگابیت میکشه و جوری تست کردم در هر دوصورت تغییر قابل توجهی نکرد برای همین گفتم برگردونه حداقل نویز فیکس شه یکم
همین طورم با نمایندگی حرف زدم تایید کردن که سرویس های Fair سرعتها روی سرویس ها بسته شده بجزdslam
پس اصلا راهی نداره که یه چیزی بین 9311 و 17404 تنظیم کنن؟![]()
من 4 مگ دارم 4751 بسته
نه 16 مگ هم بگیری 17404 تنظیم میکنه خطت نکشه قطعی یا ...
مودمت خوب باشه قطعی نداری ایسوس یا کوال داشته باشی بتونی خطت رو کم کنی ریت رو کشش بره بالاتر قطعیات کمتر میشه عین خط من
سه ساعته تازه مودم روشن شده 779 تا crc داره
![]()
16 و 12 هم میبندن، 10 هم احتمالا باید داشته باشن
امروز من ب دلیل برداشته شدن شاتلند و نیاز بیشتر به ترافیک و تابستون مجبور شدم به 16 مگ تغیر بدم
فقط 20 دیقه داشتم صحبت میکردم پروفایل گیم رو ببنده برام رو 16 مگ و با annex m
میگفتم فعال کن میگفت خطتت کشش نداره میگفتم اشکال نداره میگفت ن نمیکشه میگفتم خب بذار 12 مگ هم راضی نمیشد! میگفت نداریم!
خیلی سفت سخته تو این قضیه ریت واقعا اعصاب خورد کنی داری خدایش با این شاتل سر ریت
راست میگن شاتل غیر از پروفایل استاندارد نمیتونه چیز دیگه ای ببنده ولی اسیاتک روی هر عددی که بگی میبنده تازه محدودیت سرعت هم نداره و تا هر چقدر خطت بکشه سرعتش بازه
بخاطر اینکه کمبود داره پهنای باند
از 11 شب تا 1 و نیم شما به خطتون نگاه کنید فرداشب نزدیک به 3 تا از snr اتون کم میشه
من الان دیدم از 11 تا 1 و نیم 3 تا snr کم شد سر دقیقا 1:34 برگشت 3 تا snr در صورتی ک ساعتای یه ربع به یازده
من خطم رو 16300 بسته شده بود یهو افت کرد نوسانی شد به 13400 برگشت
شمام snr اتون رو فرداشب دقت کنید ببیند افت شدیدی دارید از 11 تا ساعت 2؟
های وبم من داشتم میبست اما نرم افزاری از سمت خودشون محدود بود
ایول ولی من متاسفانه اسیاتک نداره مرکزمون داشته باشه پورتم نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MMDFullHD; 12-05-2020 at 01:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)