منم دقیقا همین مشکل رو دارم با گوشی شیائومی!
خیر ، به این مورد ارتباطی ندارد. بنده در جالت اتومات شبکه در مشهد تقریبا 90% شهر خودگوشیم میره روی حالت 4g (بنابراین پوشش خوبی داره ) ولی وقتی شبکه ها را سرچ می کنی خبری از شبکه 4g نیست
منم دقیقا همین مشکل رو دارم با گوشی شیائومی!
خیر ، به این مورد ارتباطی ندارد. بنده در جالت اتومات شبکه در مشهد تقریبا 90% شهر خودگوشیم میره روی حالت 4g (بنابراین پوشش خوبی داره ) ولی وقتی شبکه ها را سرچ می کنی خبری از شبکه 4g نیست
رضا جان فرديس كرج چيشد؟تريجيش درست نشده هيچ سرعت روي ٤٠كيلوبايته.از فورجي هم كه خبري نيست
سلام اقا رضا در مورد این پیام که در زیر خواهم گذاشت و حدودا دو هفته پیش هم براتون ارسال کردم وباید عرضکنم که اصلا وضعیت فرقی نکرده و حتی داخل شهر هم که حدود هفت دکل هست و همه تجهیزات تری جی نصب شده؛الا فقط دوتا روشنه و باقی خاموشه ؛برای سایت نزدیک محل کارمون که تو پیلم زیر هم میزارم وضعیت هیچ تغییری نکرده و تری جی روشن نشده و حتی 2gهم صبح تا شب اینترنت نداره و سیگنال 2gهم ضعیفه؛پیگیری بفرمایید لطفا؛به خدا نابود شدیم؛هزار بار زنگ ایرانشل زدیم دریغ از یه بررسی؛
.
.
ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺁﻗﺎ ﺭﺿﺎ
؛ﺩﺭ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ ﯾﺰﺩ ﺍﺯ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ
ﻧﺼﺐ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ 3G ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﺯ ﺷﺮﮐﺖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ؛
ﯾﻪ ﺩﮐﻞ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﮔﻨﺪﻟﻪ ﺳﺎﺯﯼ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ
(ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺭ ﺑﻨﺪﻩ ) ( ﺟﺎﺩﻩ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ ﻧﺎﯾﯿﻦ ؛ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮ 29 )
ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ 3G ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺩﺭ
ﺭﻭﺯ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ 14 ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ؛ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺐ
ﺭﻭﺷﻦ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﻌﺪﺵ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﺷﺪ ﻭ ﺍﻻﻥ ﻓﻘﻂ
2G ﻫﺴﺖ؛
ﺩﻭﺗﺎ ﻣﺸﮑﻞ ﻫﺴﺖ : ﯾﮑﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﻗﺒﻞ ﺳﻪ ﺗﺎ
ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺍﻧﺘﻦ ﺩﺍﺷﺖ ﻭﻟﯽ ﺍﻻﻥ ﺩﻭﺗﺎ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺩﺍﺭﻩ؛ﻭ
ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺘﻤﻊ
ﺑﺰﺭﮒ ( ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺳﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﭘﺮﺳﻨﻞ ) ﺭﺍ ﭘﻮﺷﺶ
ﺑﺪﻩ ؛ﻧﺤﻮﻩ ﻧﺼﺐ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺍﻧﺘﻦ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﺟﺪﯾﺪ؛ﺟﻮﺭﯼ
ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﻤﺘﺮﯾﻦ ﭘﻮﺷﺶ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﻫﺴﺖ. ﻭ
ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺐ ﮐﻪ 3Gﺭﻭﺷﻦ ﺷﺪ؛ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﺘﺮﯾﻦ ﻧﻘﻄﻪ
ﺑﻪ ﺩﮐﻞ ﺩﺭ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺳﻪ ﺧﻂ ﺁﻧﺘﻦ
ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺩﺭ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺍﺻﻼ
ﭘﻮﺷﺶ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺖ؛ﺍﺯ ﺗﯿﻢ ﻧﺼﺐ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﻢ
ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﭼﺮﺧﺶ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﯾﺎ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺭﺍ
ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﻣﺠﺎﺯ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ
ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ .
ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺍﻣﺎﻥ ﺷﻤﺎ ﺷﺪﯾﻢ .ﺍﻻﻥ ﺳﻪ ﺳﺎﻟﻪ
ﻣﻦ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ
ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺯ ﺳﺎﻋﺖ 8 ﺻﺒﺢ ﺗﺎ ﺷﺶ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻇﻬﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﻪ
ﻧﺎﻡ ﺍﯾﻨﺮﻧﺖ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺗﻤﺎﺱ ﻫﻢ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ
ﻭﺿﻊ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻩ .ﺣﺎﻝ ﺑﺎ ﺩﻭ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺷﺪﻥ ﺍﻧﺘﻦ
ﻭ ﺯﺍﻭﯾﻪ ﻧﺎﻣﻨﺎﺳﺐ ﺁﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻓﺎﺗﺤﻪ 3G ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻧﯿﻢ .
ﺩﺭ ﺿﻤﺖ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﭼﺮﺍ 3G ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﺭﻭ ﺭﻭﺷﻦ
ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻨﺪ .
ﻟﻄﻔﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﺪ؛ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ
ﺍﯾﻨﺠﺎ
من توی منطقه چهاردیواری تهران با ۴جی ایرانسل ایکس باکس بازی میکنم.بیشتر وقتا پینگ خوبه حرس در نمیاره
Sent from my HTC One using Tapatalk
آقا رضا در خصوص صحبتهای بنده در تو پست زیر لطفا" در صورت امکان راهنمایی بفرمایین:
با مطالعاتی که تو سایت ZTE داشتم متوجه شدم که هر RRU فرکانس مشخصی رو ساپورت میکنه و دلیل اینکه اپراتورها روی هر سکتور BTS چند تا RUU نصب میکنن بخاطر پشتیبانی از چند تا فرکانس مختلف هست. مثلا" ایرانسل اکثرا" رو هر سکتور از 3 تا RRU و جمعا" رو هر دکل از 9 تا RRU استفاده میکنه که دلیلش پشتیبانی از 3 تا فرکانس مختلفه که احتمالا" در حال حاضر از یکی از RRU ها جهت فرکانس 2100 برای 3G و یکی از RRU ها جهت فرکانس 1800 جهت LTE (در دکل هایLTE ساپورت) و یکی از RRU هم احتمالا" فعلا" خاموشه جهت فرکانس 700 یا 800 مگاهرتز.
ولی همراه اول که اکثرا" از یدونه RRU استفاده میکنه فقط 3G با فرکانس 2100 رو پشتیبانی میکنه. جهت LTE و پشتیبانی از سایر فرکانس ها احتمالا" در آینده تعداد RRU ها رو افزایش خواهد داد.
ZTE ظاهرا" داره RRU طراحی میکنه که از همه فرکانس ها پشتیبانی میکنه که باعث میشه در هزینه تجهیزات و مصرف انرژی دکل ها صرفه جویی بشه.
فیلمی از ZTE در خصوص RUU جدید مدل R8882: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا قم سرعتش مثل تبریز به 50 مگ نمیرسه...تازه سرعتم روز به روز داره بدتر میشه
+
اقا رضا این مشکل پوشش 3G و 4G که بهتون اعلام کردم کی حل میشه؟؟
میشه برنامه هاتون برای قم بگید چی هست؟
Last edited by and-roid2; 24-05-2015 at 19:09.
برنامه چیه؟ چون از اول سال وایبر اختلال داره روی همه اپراتورها تلگرام هم جدیدا مشکل دار شده اینستگرام هم همینطور
به کجا میرسه بالاخره این داستان؟
دوستان یه سوال:
میشه چندتا بسته رو با هم فعال کرد؟ مثلا 1 بسته برای شب و یکی روزانه؟
بله میشه. می تونید یک بسته معمولی بخرید و مثلا یک بسته شبانه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)