از این ماه برداشتن ماه پیش 512 ماهی 54000تومن بود الان نیست
از این ماه برداشتن ماه پیش 512 ماهی 54000تومن بود الان نیست
3 ماه پیش که تازه نامحدودا حذف شده بودن یه شکایت نوشتم واسه سامانه 195 تازه تماس گرفتن امروز صبح میگن چی شد ؟ از خنده روده بر شدمخانمه میگه از سازمان تنظیم و مقررات تماس می گیرم تونستن رضایت شما رو جلب کنن منم گفتم که اولا من بیش از 90 روزه شکایت ثبت کردم و صبح شما بخیر
ولی خیر نه سرویس شبانه برگشت نه نامحدود ! بعد گفت چرا برگشتن این طور که به ما گفتن منم توضیح دادم بله یه چند روز با قیمت دو برابر برگشتن ولی باز حذف شدن و شبانه هم ندارن و نه تنها من بلکه رضایت هیچ کاربری رو نتونستن جلب کنن و اصلا تابع مقررارت آشنای اول هم نیستن ! گفت باشه پیگیری می کنم ولی فکر کنم سری بعد پاییز زنگ بزنه برای نتیجه ...
![]()
خوبه باز حداقل پیگیر هستن
بچه ها همگی شکایت کنین اگه زنگ زدن بگین حواستون باشهبهتون دروغ نگن
جواز کسب رو به چه ایمیلی بفرستم ؟؟؟
از خود سیترا هم توی قسمت درخواست پشتیبانی با توضیح فرستادم
سلام دوستان
قبلا تو سایت سیترا وارد میشدم و تمدید میکردم ولی الان وارد نمیشه!
ادرس سامانه جدید چیه؟
عرض نکردم اینا دزد و کم فروشن؟
زنگ زدم پشتیبانی اکسین میگم پنج روزه ده مگ گرفتم ولی روی دو مگ بستین و فلان. یارو گفت خب درست میشه.
گفتم کی درست میشه؟ گفت 48 تا 72 ساعت دیگه اگه خطتون بکشه !!!!!
بعد بهش میگم خب نمیشه اینجوری. من پول دادم که یه ماه ده مگ استفاده کنم نه بیست روز! بعد گفت به ما ربطی نداره و اینا شروع کرد زر زر اضافه کردن و داستان بافتن.
بهش گفتم اگه راست میگی خب همین الان ببند روی ده مگ، بلافاصله میگه خط نمیکشه. اصن نمیشه !!!!!!
بعد میگم چی چی و خط نمیکشه تو استاتوس مودم زده ریت خطم تا 25 مگ کشش داره. بعد یارو پرو پرو میگه خب ما روی 25 مگ بستیم واستون ولی خطتون تا 2 مگ بیشتر نمیکشه !!!!! (انگار که ما از پشت کوه اومدیم، نمیدونیم چی به چیه.)
هیچی در کل خواستم بگم کم فروشی و حرام خوری شاخ و دم نداره. من که حلالشون نمیکنم.
منم همینطوری شدم ولی درجا زنگ زدم استریمو گذاشت رو 10 مگ درست شد شما شبانه داری ده مگ ؟
بله شبانه فعاله. ولی واسه من بهونه آورد که نمیکشه و فلان در حالیکه تو مودم زده تا 25 مگ خط ریت میده.
شکایت کجا بریم؟
یارو بلد نبوده به یکی دیگه زنگ بزن اگه می خوای اینطور نشه هروقت می خوای شارژ میکنی مودم همون موقع باید 5 دقیقه خاموش کنی تا تغییرات اعمال بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)