منم کلا مشکل پینگ دارم dns رو چند بزاریم مثلا ؟
فکر نمیکنم Dns تاثیری داشته باشه
منم کلا مشکل پینگ دارم dns رو چند بزاریم مثلا ؟
فکر نمیکنم Dns تاثیری داشته باشه
دوستان من یکی بهم گفت ما حجممون که تموم میشه تبدیل به اینترانت میشه و گفت از 2020 گرفته دوستان نمیدونن این ماله کدوم استانه این طوری هست؟
چرا dns خوب پینگ رو میاره پایین صفحه ها زودتر باز میشه با dns jumper کار کنید
سلام ، مطمئنا DNS روی پینگ تاثیر نداره اما در باز کردن صفحه ها درسته تاثیر می ذاره.
میشه لطفا بگید از چه DNS یی استفاده می کنید؟ ( اگر پینگ خودتون با 8.8.8.8 هم بگید ممنون میشم )
چرا داره من با dns بهتر که شبا ست میکنم پینگ پایین تری دارم هرچی پینگ پایین تر باشه صفحه هم بهتر و سریعتر باز میشه الان ساعت 9:32 صبح است پینگ 8.8.8.8 ام 115 میلی ثانیه است من شب ها dns عوض میکنم
من از یک dns خاص استفاده نمیکنم از dns jumper استفاده کنید هر دفعه با یک dns میتونید براساس پینگی که بهتون میده استفاده کنید
دوستان چیزی که مشخص هست شما هر دفعه Disconnect کنید و دوباره وصل شید پینگ مثلا 8.8.8.8 تغییر میکنه و چیزی من حس میکنم DNS در پینگ بی تاثیره مگر از طرف خوده ISP تنظیم کنن واست .
سلام به همگی.
من تو تربت حیدریه زندگی میکنم و یه چند وقتیه از مخابرات نت گرفتم. سرعتمم 1 مگابایت هستش ولی همیشه تو WoW لگ دارم. سرعتمم با سرور های خارجی معمولا 40-50 کیلوبایته که اصلا خوب نیست. میخواستم ببینم این مشکل رو بقیه هم دارن یا فقط برا من اینطوریه؟ من قبلا از اسیاتک داشتم 512 نامحدود برنزی به اندازه نت الانم لگ نداشتم تو وارکرفت... کلا مخابرات اینطوریه یا مشکل از منه؟
سلام به همگی.
من تو تربت حیدریه زندگی میکنم و یه چند وقتیه از مخابرات نت گرفتم. سرعتمم 1 مگابایت هستش ولی همیشه تو WoW لگ دارم. سرعتمم با سرور های خارجی معمولا 40-50 کیلوبایته که اصلا خوب نیست. میخواستم ببینم این مشکل رو بقیه هم دارن یا فقط برا من اینطوریه؟ من قبلا از اسیاتک داشتم 512 نامحدود برنزی به اندازه نت الانم لگ نداشتم تو وارکرفت... کلا مخابرات اینطوریه یا مشکل از منه؟
تنها نیستید ، من هم WoW بازی می کنم و چند هفته هست که Timeout و پینگ مخابرات افتضاح شده ، البته من از مشهد هستم . مخابرات اصلا برای بازی آنلاین پیشنهاد نمیشه ولی متاسفانه چون خط های ما کافو نوری هست مجبوریم...
بچه ها الان مو
Last edited by M-H2013; 26-08-2014 at 20:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)