اینا به بیت میگن بایت:|
پس بگو این حساب و کتاب حجم مصرفی کاربران که 195 بهشون میگفته چه جوری بوده![]()
اینا به بیت میگن بایت:|
پس بگو این حساب و کتاب حجم مصرفی کاربران که 195 بهشون میگفته چه جوری بوده![]()
دوستانی که صبانت دارن به این سوالای من جواب بدید خدا خیرتون بده :
سرعت سرویسهایی که میگیرید ( وب گردی و دانلود ) خوبه ؟؟؟
قعطی داره ؟؟؟ چقدر ؟؟
شبانه رایگان داره سرویساش یا نه ؟؟؟
مثلا من بخوام سرویس 2 مگ با ترافیک 2 گیگ در ماه بگیرم این شامل شبانه رایگان میشه ؟؟!! سرعت دانلود با این سرعتی که گفتم چقدره ؟؟؟
کلا از صبانت راضی هستید ؟؟؟؟
شبانه رایگان داره منتها توصیه میکنم فعلا صبانت نیا که وضع خرابه
شبانه محدود میکنه به شدت سرویس من 12 مگ هست سرعت دانلود شبانه 16 کیلوبایت
بقیه دوستان هم همین وضعیت دارن
فعلا صبانت اوضاش بی ریخته
صبا مفت نمی ارزه من الان سرویس 12 مگ دارم شبانه 15 کیلو بایت سرعت میده.جدیدا شبانه رو محدود کردن رو 15 کیلو بایت
من خودم سرعتم 2
جوابتونو بدم
سرعت سرویسهایی که میگیرید ( وب گردی و دانلود ) خوبه ؟؟؟
سرعت 2 مگ باید 253 باشه که صبانت 200 الی 210 در طول روز میشه استفاده کرد. (متغیر)
قعطی داره ؟؟؟ چقدر ؟؟
بله من پیشگامان داشتم قطعی خیلی کم داشت توی یک سالی که داشتم شاید 1 بار متوجه شدم. ولی صبانت قعطی هاش در ماه شاید 3 بار باشه. که زیاد مهم نیست.
شبانه رایگان داره سرویساش یا نه ؟؟؟
دیگه اصلا حرفشو نزن که شبانه صبانت تموم شد.
میگن هر چه قدر حجم بگیری دوبرابرش ترافیک میگیری. البته دوستان یسری تست کردن و ترافیک خریدن ولی شبانشون قطع شده. هنوز تایید نهایی نشده. ولی شما برای رایگان نامحدود میخواین نه چنین چیزی نداره صبانت.
مثلا من بخوام سرویس 2 مگ با ترافیک 2 گیگ در ماه بگیرم این شامل شبانه رایگان میشه ؟؟!! سرعت دانلود با این سرعتی که گفتم چقدره ؟؟؟
همونطور که گفتم صبانت گفته دوبرابر میشه یعنی چهار گیگ در ماه . ولی دوستان میگن از همینم خبری نیست
کلا از صبانت راضی هستید ؟؟؟؟
صبانت هم مثل دیگر شرکت هاست. همشون با یک قیمت تغریبا . و کیفیت تقریبا ثابت. تنها چیزی که باعث شده بود صبانت استفاده کنند شبانه رایگان بود . در صورتی که قصد خرید دارین . به دفتر مراجعه کنید و قرار کتبی بخواین و بگین که تعهد بدن همین اینترنت شبانه که در اضای خرید داده میشه رو وسط کار ازتون نگیرن.
ولی کسی باید مخ خر خورده باشه که با این قیمت اینترنت روزانه بره بخره که شبانه بگیره ! اونم محدود!! تازه تعهدی هم بهش ندارن.
برای 2 گیگ شبانه 4 تومن بدی؟ 2 گیگ دوتا فیلم میشه . یعنی هرفیلمی رو 2 تومن بخری. اصلا 1500 برای هر فیلم خرج کنی؟ خوب میری میخری. پولم تو جیب این دزدا نمیریزی. یه اینترنت 512 و 1 مگ برای خبر خوندن و ایمیل و ... در ماه بسه با حجم 3 گیگ
Last edited by palet; 04-09-2014 at 13:40.
عجب شرکت مزخرفی هست صبانت
درود بر شاتل![]()
قبل از ظهر حضوری رفتم دفتر صبانت شیراز درخواست جمع آوری دادم قبلش زنگ زده بودم اما خانمی که جواب داد میگفت ما فعلا دیگه جمع آوری انجام نمیدیمحساب کنید چقدر اومدن درخواست جمع آوری دادن که اینها دیگه تلفنی میگن جمع آوری نمیکنیم
احتمالا شنبه یا یکشنبه پورتم جمع آوری میشه![]()
کلا ترافیک 2 گیگ یا همون 3 گیگ در ماه برام بسه .
بیشتر واسه آپدیت گوشی و تبلت میخوام چون معمولا حجم آپدیتا بالای 300 مگ هست .
و خب 1 مگ با 2 مگ اختلاف چندانی نداره ظاهرا تو قیمت!!!
همتون برید از صبانت
فقط زودتر لطفا
لیست دانلودم داره طولانیتر میشه
کلا ترافیک 2 گیگ یا همون 3 گیگ در ماه برام بسه .
بیشتر واسه آپدیت گوشی و تبلت میخوام چون معمولا حجم آپدیتا بالای 300 مگ هست .
و خب 1 مگ با 2 مگ اختلاف چندانی نداره ظاهرا تو قیمت!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)