این آی پی آدرس که اصلاً مال یه چی دیگست
فکر کنم ماله سایت
باشه ولی آدرس سایتی که من میگمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هست ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این آی پی آدرس که اصلاً مال یه چی دیگست
فکر کنم ماله سایت
باشه ولی آدرس سایتی که من میگمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هست ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی آیپی رو عوض میکنید وارد سایت میشه و بقیه بچه ها هم مشکلی ندارند فکر کنم مال کش های سیو شده روی سروره
که به مرور زمان جایگزین و پاک میشند شما هیچ کاری نمیتونید کنید مگر اینکه آیپیتون یا DNSتون عوض شه
واااای چرا پینگ با مسکو اینقدر زیاده ؟ کجای ایرانید ؟
![]()
حالا این dns رو خودمون باید عوض کنیم یا از سروره یا آی اس پی ؟
آخه این سایت خیلی واسم مهمه ....
و الان با این شرایط خیلی اذیت کنندست ....
![]()
من مشهد مخابرات اتقلاب ولی نمیدونم چرا هر دفعه میخوام تست بگیرم یه دفعه سرور رو تو تهران نشون میده یه دفعه تو مشهد
![]()
منم شاتلم باز میشه راحت
از این دوتا استفاده کن :
8.8.8.8
8.8.4.4
دومی رو مطمئن نیستم،ولی این سرورا رو گوگگل به تازگی راه انداخته،جستجو کنی می تونی دومی رو هم دقیقشو پیدا کنی
امتحان کن ببین چی میشه
من جدیدا احساس میکنم اکانتم بیشتر از اونکه دارم مصرف میکنم داره ازم کم میکنه !!!!!!!!!!!!!
لطفا چند تا توصیه یا نرم افزار برای بهینه سازی مصرف ترافیک بهم معرفی کنید
مرسی
تا قبل از اين غصه ي سرعت كم رو ميخورديم و حالا مشكلمون حجم ترافيك كم هستش!
ببینید مثلا مرورگر اپرا این امکان رو میدهکه نصاویر ( ثابت یا متحرک ) رو در یک صفحه بارگیری نکنیدیا با حجم کمتری بارگیری کنید( cached )
فایرفاکس هم چنین قابلیتهایی داره که دقیقا نمیدونم...
می تونی چیزایی که ممکنه احتیاج به بارگیریشون نداته باشی رو هم ، از بارگیری خودکار منع کنی،مثل غیرفعال کردن به روز رسان خودکار ویندوز یا هر نرم افزار دیگه ای(که البته مثلا برا آنتی ویروس توصیه نمیشه)
هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)