مشخصات خوبی داره اما نویزی و مشکل رنگ غیر واقعی داره شما بودجه تون چقدره ؟
450 تا 500 هزار
مشخصات خوبی داره اما نویزی و مشکل رنگ غیر واقعی داره شما بودجه تون چقدره ؟
450 تا 500 هزار
دوستان یه دوربین واسه عکاسی حوالی 350 تومن برای عکس تو مسافرت و اینا.... فیلمبرداری اصلا مهم نیست فقط کیفیت عکسش خوب باشه بقیش حله///.... ممنون
دوستان عزیز یه زحمت بکشن صفحات قبلو بخونن زودتر به جواب میرسناااااا
همه سوالا عینه همه..
والا تو 1 ساعت (نهایتتتتت) به جواباشون میرسن.. اطلاعات خودتونم بیشتر میشه
خود دانید
یاعلی
من صفحات قبلم یه سری مطالب خوندم ولی راستیش چیزی دستمو نگرفت
یه دوربین خوب حدود 400 - 500 تومن چیزی سراغ دارین ؟
حرفه ای نیستم ولی میخوام عکسام حرفه ای در بیاد چیزایی که مد نظرمه :
کیفیت خوب عکس ( چه در روز چه در شب )
کیفیت فیلم برداری هم خوب باشه بد نیست ولی زیاد مهم نیست
تعدا پیکسل واسم مهم نیست ولی فقط کیفیت خوب میخوام
فقط دوستان یه کم سریع بهم جواب بدید چون شدیدا لازمه
تنظیمات دستی وارد نیستم ولی عکاسی در شب مهمه و فلاش قوی داشته باشه هم مهمه..
خوب نوکرتم تو همون صفحات قبل تو این قیمت sx230 و یا sx220 کنون تایید شده به نظر دوستان
اگر تهرانی که میتونی قیمت خوب پیدا کنی... بندر و اون طرفام که از تهران ارزون تره یه مقداره.. ولی واقعا نمیدونم با دلار...نگم بهتره اعصاب خودم خورد میشه
قیمت جدیدش چقدره.. زمانی که دلار حدود 1800 بود بندر 450 قیمت داشتم و تهران 480 سایتای اینترنتی حدود 500 تا 540 الان خدا عالمه..
موفق باشی عزیز
من می خوام دوربین عکاسی سونی بخرم چون مموری کارت نداره باید بخرم رم 16 می خوام کلاس 10 باید بگیرم یا نه ؟
درضمن رم 16 سونی گرونه مارک دیگه بخرم مشکلی پیش نمی یاد ؟ مثل adta
دوستان سلام
یه دوربین میخوام تا 600 تومن (بیشتر نشه).من خیلی حرفه ای نیستم ولی به هنر عکاسی هم علاقه مندم ولی خواستم اول یکم یاد بگیرم تا بعدا که یکم یاد گرفتم کلاس برم و حرفه ای بشم.با این توصیفات به نظرم خودم slr like به کارم بیاد که هم تنظیمات اوتوماتیک داشته باشه و هم دستی هم تنظیم بشه....در ضمن زومش بیشتر از 14-15 باشه...کیفیت عکسش هم خیلی خوب باشه.... با این بودجه چیزی گیرم میاد>؟
سلام
خیر SLR LIKE نمیتونید بخرید مگه مدل های قدیمی
اگه حدود 210 میزاشتید روش میتونستید یه HX100 بخرید یا با حدود 760 میتونید SX40 کنن که دوربین بسیار خوبیه
اگرم نه تا همون 600 هست باید به فکر SX240 یا SX260 باشید که بازم کمی از پول شما میزنند بالا
SX30 چی؟ اون چنده؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)