تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1331 از 2376 اولاول ... 33183112311281132113271328132913301331133213331334133513411381143118312331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,301 به 13,310 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

منصور پورحيدرى مديرفنى تيم پاس همدان و سرمربى اسبق تيم استقلال طى اظهارنظرى گفت: استقلال اين فصل بهترين تيم ۱۰ سال اخير اين باشگاه است. در مورد قهرمان احتمالى اين فصل ليگ برتر اظهار كرد: اگر تعصبى بخواهم صحبت كنم، مى گويم استقلال قهرمان ليگ امسال مى شود و اگر منطقى حرف بزنم، بازهم مى گويم استقلال قهرمان خواهد شد. وى ادامه داد: در رقابت هاى اين فصل استقلال در تمام پست ها بازيكنان خوبى در اختيار دارد و تيم كاملى توسط كادرفنى جمع شده است كه به جرات مى توان گفت اين تيم بهترين تيم استقلال در ۱۰ سال اخير است. پورحيدرى افزود: خوشبختانه امسال مسائل مالى استقلال حل شده و اگر مشكل خاصى براى اين تيم به وجود نيايد، فكر نمى كنم مشكلى در راه قهرمانى استقلال در فصل جارى وجود داشته باشد. سرمربى اسبق تيم ملى فوتبال ايران در مورد تيم پرسپوليس اظهاركرد: پرسپوليس هم امسال با نفرات خوبى وارد ليگ شده اما احساس مى شود كمبودهايى در اين تيم وجود دارد كه دوست ندارم به آنها اشاره كنم. در مجموع من شانس ۲ تيم پرطرفدار تهرانى براى قهرمانى در ليگ امسال را بالا مى بينم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بايرن ايوول داري !!!
    اين عكس هاي علي زاده رو خواهشا نذار ، هر موقع مي بينمش بدنم كهير مي زنه
    سلام
    برعکس شما من ازش خوشم میاد
    البته امیدوارم از این کناه من در گذری
    در مورد عکس ها هم اینو بگم هر عکسی رو میدیدم علیزاده هم توش بود
    تقصیر من نیست که اون تو همه عکسها هستش باور کن راست میگم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرآبادى: به دلم افتاده بود گل مى زنم

تهران IranSport.Net - مهدى اميرآبادى، هافبك تيم استقلال پس از پيروزى تيمش مقابل ابومسلم خراسان اظهار داشت: بازى خوبى بود. بچه ها تلاش زيادى را انجام دادند. در نيمه اول بسيار خوب بازى كرديم و مى توانستيم گل هاى بيشترى به ثمر برسانيم. در نيمه دوم طبيعى بود كه ابومسلم جلو بكشد و حملات زيادى را به روى دروازه ما تدارك ببيند. با اين حال بسيار خوب از گل زده خود دفاع كرديم و در نهايت هم موفق شديم روى يك ضد حمله گل دوم را به ثمر برسانيم. در كل عملكرد مطلوبى داشتيم و خوشحالم كه موفق شديم ۳ امتياز با ارزشى را كسب كنيم و به صدر جدول صعود نماييم.وى در مورد گلى كه به ثمر رساند گفت: در آن صحنه به دلم افتاد كه مى توانم دروازه را باز كنم و در همان حالت به توپ ضربه زدم و توپ داخل دروازه رفت. خواست خدا كه گل بزنم و زحمات بچه ها را به ثمر بنشانم.وى ادامه داد: از قلعه نويى تشكر مى كنم كه به من فرصت داد تا در اين بازى به ميدان بروم خدا را شكر مى كنم كه عملكرد مطلوبى داشتم و مربيان از من راضى بودند.اميدوارم در آينده نيز بتوانم براى استقلال بازى كنم و جواب اعتماد مربيان را بدهم.وى افزود: اميدوارم در بازى هاى آينده نيز اين روند ادامه داشته باشد و صدرنشين بمانيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

وحيد طالب لو: وظيفه من گل نخوردن است

تهران IranSport.Net - وحيد طالب لو دروازه بان تيم استقلال تهران پس از پيروزى تيمش مقابل ابومسلم گفت: بازى خوبى بود و خوشحالم كه در آغاز نيم فصل دوم، مسابقات را با پيروزى آغاز كرديم، در اين مسابقه بازى خوبى را به نمايش گذاشتيم هر چند كه در دقايقى از بازى تحت فشار حملات ابومسلم هم قرار گرفتيم.طالب لو در خصوص درگيرى اش پيش از مسابقه با مسئولين تداركات ورزشگاه مشهد هم گفت: من با كسى درگير نشده ام بلكه قبل از مسابقه رسم بر اين است كه مسئولين تداركات زمين را براى تيم ميهمان آماده كنند اما در اين مسابقه چنين امرى صورت نگرفت و اين در روند تمرينات ما پيش از مسابقه تاثير منفى داشت زيرا بدن بازيكنان از حالت گرمى خارج شد. مسئولين ورزشگاه هم با صحبت هاى من هم عقيده بودند من فقط اين صحبت ها را گفتم و به هيچ وجه با كسى درگير نشدم.طالب لو در خاتمه در خصوص درخشش در اين مسابقه و تمجيد قلعه نويى از عملكرد او هم گفت: قلعه نويى به من لطف دارد اما من فقط وظيفه ام كه در واقع همان گل نخوردن است را انجام دادم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرآبادى: انگيزه بالايى داشتم
    هافبك استقلال گفت: مى خواهم با ارائه عملكرد مناسب در تيم باشگاهى، بار ديگر به تيم ملى دعوت شوم. مهدى اميرآبادى درباره بازى مقابل ابومسلم اظهار داشت: بازيكنان حريف بازى خوبى به نمايش گذاشته و در دقايقى از بازى هم به ما فشار آوردند. وى افزود: با اين وجود ديروز با غيرت تمام بازى كرديم و توانستيم با همين تعصب تا پايان قوى ظاهر شويم و مسابقه را ببريم. گلزن آبى پوشان ادامه داد: گلى كه زدم حاصل زحمت همه بازيكنان بود و از به ثمر رساندن آن خوشحالم. ديروز انگيزه بالايى داشتم و به همين دليل توانستم گل بزنم. اميرآبادى خاطر نشان ساخت: دوست دارم بار ديگر به تيم ملى دعوت شوم و اميدوارم اگر نيازى به من هست مربيان تيم ملى مرا دعوت كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در حاشيه بازى ابومسلم - استقلال
    برف در مشهد
    بازيكنان استقلال تهران صبح ديروز وقتى متوجه بارش برف شدند از اين موضوع تعجب كردند چرا كه در پيش بينى هايى كه از اخبار در مورد هوا شده بود، هيچ حرفى از بارش برف نبود.
    كم محلى به قلعه نويى
    داود سيدعباسى بازيكن سابق استقلال پيش از بازى به سمت امير قلعه نويى آمد و پس از سلام و عليك سرد از محمود فكرى براى حضور در ميدان رخصت گرفت.
    رخصت ها
    حميد شفيعى مهاجم فصل پيش استقلال پس از بازى به رختكن استقلالى ها رفت تا از آنها براى حضور در ميدان رخصت بگيرد. ميثم بائو و ژان دى نگودى هم پيش از شروع بازى از سرمربى استقلال رخصت گرفتند. ناگفته نماند كه اميرحسين پيروانى نيز با اهداى دسته گلى به قلعه نويى به وى به عنوان مربى تيم ميزبان خوشامد گفت.
    طالب لو درس ميزبانى داد
    وحيد طالب لو دروازه بان استقلال پيش از بازى به رفتار كارگران تداركات داخل زمين اعتراض كرد كه اين مسأله مورد تأييد يدالله سليمانى ناظر بازى هم قرار گرفت. وى اعتقاد داشت اين افراد پيش از شروع بازى بايد اول كاور قسمت زمين استقلال را بردارند و بعد براى ابومسلم زمين را آماده كنند اما برعكس مشهدى ها خيلى سريع اول زمين را براى تمرين ابومسلم آماده كردند و بعد با تعلل كاورها را از قسمت زمين استقلال برداشتند.
    حجازى كجا بود
    برخلاف بسيارى از پيش بينى ها، پيش از بازى هيچ خبرى از حجازى نبود و حتى ليدرهاى ابومسلم هم به تشويق ناصر حجازى نپرداختند. گفته مى شود حجازى به دوبى سفر كرده و حتى در تهران هم نبوده است.
    عزيزى تشويق شد
    هواداران استقلال و ابومسلم در دقايقى بازى را رها كرده و مشتركاً با شيپور ليدرها به تشويق خداداد عزيزى مشغول شدند و به نوعى به محروميت احتمالى وى اعتراض كردند.
    دلخورى عليزاده
    على عليزاده مهاجم استقلال در پايان بازى ديروز از رفتار هواداران ناراحت بود. وى كه پاس گل دوم استقلال را نيز براى اكبرپور ارسال كرده بود از اينكه با هر اشتباه وى هواداران استقلال به تشويق فرهاد مجيدى مى پرداختند دلخور بود. عليزاده با گفتن اين جمله كه نمى دانم چرا هر وقت من اشتباه مى كنم ياد مجيدى مى افتند به نوعى به اين حركت اعتراض كرد.
    شعار ليدرهاى استقلال عليه اميرى
    در جريان بازى، ليدرهاى استقلال عليه على اميرى، معاون اجرايى باشگاه استقلال شعار دادند. ماجرا از جايى شروع شد كه اميرى بليت مسئول كانون هواداران را به كس ديگرى داد و ليدرها نيز به حمايت از وى عليه اميرى شعار دادند.
    زيارت
    بازيكنان تيم استقلال بعد از پيروزى مقابل ابومسلم براى زيارت حضرت امام رضا (ع) به حرم رضوى رفتند.
    پاداش پيروزى
    بازيكنان استقلال به واسطه اين پيروزى هر كدام ۳۵۰ هزار تومان پاداش گرفتند. قلعه نويى، سرمربى استقلال بعد از اين بازى در رختكن تيم حاضر شد و از بازى جنگنده بازيكنانش تقدير كرد.
    درگيرى لفظى اكبرپور با كاپيتان ابومسلم مشهد
    در پايان ديدار استقلال و ابومسلم، مهاجم تيم تهرانى با كاپيتان تيم ميزبان به طور لفظى درگير شد. سياوش اكبرپور در پايان مسابقه با سعيد خانى درگيرى لفظى پيدا كرد. خانى پس از اين اتفاق به سراغ قلعه نويى سرمربى استقلال و خطاب به وى گفت؛ بازيكنان استقلال و پرسپوليس بايد بزرگ باشند و نبايد اينگونه بى حرمتى كرده و مانند مهاجم تيم شما ناسزا بگويند. سرمربى استقلال نيز به خانى قول داد به اين ماجرا رسيدگى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

باشگاه پول ۶ نفر را مى دهد
    كاروان ۳۵ نفره استقلال در ليگ قهرمانان

بر اساس دستورالعمل رسمى كنفدراسيون فوتبال آسيا، تمام تيم هاى حاضر در ليگ قهرمانان بايد با كاروانى ۲۹ نفره كه شامل ۱۸ بازيكن و ۱۱ همراه است راهى ساير كشورها شوند و هزينه آنها نيز برعهده تيم ميزبان خواهد بود اما در صورتى كه بر تعداد نفرات افزوده شود، ميهمان بايد هزينه هتل و غذاى همراهان اضافى خود را تقبل كرده و مسئوليتى برعهده ميزبان نخواهد بود. در همين ارتباط ظهر ديروز شنيديم استقلالى ها مى خواهند تعداد نفرات اضافى خود را به حداقل برسانند و از اين طريق صرفه جويى ارزى داشته باشند. طبق آخرين خبرهاى رسيده، كاروان استقلال در سفرهاى ليگ قهرمانان حداكثر ۳۵ نفره خواهد بود و حضور تمام نفرات اضافى هم بايد توسط مديرعامل باشگاه تأييد شود. البته ناگفته پيداست اگر چنين اتفاقى رخ بدهد، خرج مردان اضافه برعهده باشگاه استقلال خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى عليه بى نظمى
    هر كس كتك كارى كند اخراج مى شود

انصافاً يكى از موارد مثبت استقلال در فصل جارى نظم حاكم بر اين تيم است. البته هنوز هم در پاره اى از اوقات شاهد وقوع اتفاقات و درگيرى هاى كوچكى در تيم هستيم اما اين مسأله در قياس با گذشته به طرز قابل ملاحظه اى كاهش يافته است و اتفاقاً امير قلعه نويى مى خواهد همچنان بر روند اين سير نزولى بيفزايد. امير اعتقاد دارد يكى از عوامل كاهش حاشيه هاى اطراف تيم خويشتندارى بازيكنان در تمرينات است و به همين خاطر با هر كس كه نظم تيم را در جريان تمرين بر هم بزند برخورد قاطعى مى كند. حتى از باشگاه استقلال خبر مى رسد كه قلعه نويى تلويحاً اعلام كرده هر بازيكنى كه با ديگران در تمرينات دعوا كند را اخراج مى كند. البته اين اخراج به احتمال زياد جنبه موقت خواهد داشت اما به لحاظ مالى هم جريمه بسيار سنگينى براى خاطيان در نظر گرفته شده و احتمال دارد آنها از يك بازى هم محروم شوند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ناراحتى استقلالى ها؛
    تركيب ثابت ما افشا مى شود!

استقلال ديروز مقابل ابومسلم قرار گرفت و يكى از حساس ترين بازى هاى دور برگشت خود (به لحاظ حاشيه اى) را برگزار كرد. طى روزهاى گذشته حواشى مربوط به اين ديدار آنقدر زياد بود كه حتى هواداران را نيز تا حدى گيج كرد اما خبرى كه قصد نقل آن براى شما را داريم اتفاقاً اصلاً ربطى به جدال با ابومسلم نداشته و موضوع به كل ليگ برتر برمى گردد.ظاهراً برخى از مربيان استقلال از اين مسأله ناراحت هستند كه تركيب ثابت آنها چند ساعت قبل از شروع مسابقه افشا مى شود و اطرافيان تيم به راحتى در جريان آن قرار مى گيرند در حالى كه چنين مسأله اى اساساً در فوتبال ما مرسوم نيست و تيم ها تا دقايقى قبل از شروع كار نهايت دقت را براى حفظ اسرار خود به كار مى برند. اين طور كه به نظر مى رسد امير قلعه نويى مى خواهد با خلوت كردن اطراف تيم اين مشكل را مرتفع كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دلتنگى هاى امير
    قلعه نويى به فدراسيون مشاوره نمى دهد!

امير قلعه نويى يكى از غايبان جلسه هم انديشى مربيان ايرانى براى انتخاب سرمربى تيم ملى اميد بود. البته با توجه به اينكه اين نشست دقايقى قبل از سفر استقلال به مشهد آغاز مى شد، طبيعى بود كه امير نتواند در آن حاضر شود و هيچ كس هم انتظار نداشت كه اين مربى به خاطر نشست فوق پرواز خود را عوض كند اما... بدون شك اين خبر از سوى قلعه نويى تأييد نمى شود و حتى احتمال دارد عده اى درصدد تكذيب آن برآيند اما به نظر مى رسد سرمربى استقلال هنوز هم بابت اتفاقاتى كه اسفندماه سال گذشته در جريان روند گزينش سرمربى تيم ملى رخ داد دلتنگ بوده و آنها را فراموش نكرده است. روى همين اصل به نظر مى رسد تا سر حد امكان در چنين مجالسى شركت نكرده و خود را از رويارويى با عده اى خاص معاف كند!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •