تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1331 از 2014 اولاول ... 3318311231128113211327132813291330133113321333133413351341138114311831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,301 به 13,310 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توقف پرسپوليس - شعار عليه مصطفوي

جام جم : هفته هجدهم ليگ برتر را بايد به نام استقلال ثبت كرد؛ هفته‌اي كه آبي‌ها صدرنشين شدند و هر 5 مدعي ديگر در رسيدن به پيروزي ناكام بودند.

سورپرايز استقلالي‌ها، گل دقيقه 75 زالترون به ذوب‌آهن بود. بـا تــســاوي قــهــرمــان نـيـم‌فـصـل در كـرمـان، صـدرنشيني شاگردان امير قـلعه‌نويي تثبيت شد. در همان روز، ديگر بالانشينان جدول هم به ايـن تـرتيب متوقف شدند: پيكان در قزوين نوار ناكامي‌هايش را به 5 بازي رساند و مقابل صبا نتيجه را واگذار كرد. سپاهان در اصفهان با خوش‌شانسي از شكست مقابل پاس همدان گريخت و به تساوي رضايت داد. فولاد در اهواز در عين ناباوري هوادارانش، با يك گل مغلوب مقاومت شد. مس كرمان هم مقابل ذوب‌آهن مساوي كرد.
    ديروز هم نوبت پرسپوليس بود تا با تساوي مقابل سايپا، كلكسيون ناكامي‌ تعقيب‌كننده‌هاي استقلال را كامل كند.
    قرمزها در روزي كه 60 هـزار تـمـاشـاگـر و الـبـتـه جوزپه سينيوري معروف را روي سكوها مـي‌ديـدنـد، روي تـنـهـا مـوقـعـيـت تـيـم حـريف دروازه‌شان باز شد تا از رسيدن به 3 امتياز بازي و صعود به مكان سوم جدول محروم شوند.

پـرسـپوليس در مقابل سايپا با استفاده از مالكيت توپ در بيشتر زمان بازي، زدن 9 ضربه كرنر، ارسال 23 سانتر از جناحين و خلق6 موقعيت مسلم گلزني تيم برتر ميدان بود، اما يك اشتباه بد از سپهر حيدري كافي بود تا تمام اين برتري از دست برود.

پرسپوليس با وجود چربش نسبي به حريفش، فقط از دقيقه 25 تا 33 كه با گل توره از سايپا پيش ‌افتاده بود، مزد برتري‌اش را گرفت، اما در نهايت نتوانست اين بازي به ظاهر ساده را با پيروزي به پايان برساند.

سايپا كه با حضور محمد مايلي‌كهن روي نيمكتش، شخصيت تيمي بهتري پيدا كرده بود، در اين بازي به‌رغم نمايشي تدافعي، با مـتـوقـف كـردن پـرسـپـولـيـس بـه آنـچـه مي‌خواست، رسيد تا بحران مديريتي در تيم قرمزها بار ديگر افزايش يابد.

ديــروز هــواداران پــرسـپــولـيــس پــس از 3 هـفـتــه بـار ديـگـر عـلـيـه مديرعامل‌شان شعار دادند تا شايعه بركناري مصطفوي، آن هم در روزهايي كه علي سعيدلو در آستانه گرفتن پست رياست مجمع اين باشگاه قرار دارد، بيش از پيش تقويت شود.

در پايان طي هفته‌اي كه ابراهيم‌زاده و افشين پيرواني تيم‌هايشان را بدشانس لقب دادند، مدير روستا از بازيكنانش انتقاد كرد، چرخابي از سوي هواداران اصفهاني هو شد و جلالي شكست تيمش را به يك مـعـجزه تشبيه كرد، قلعه‌نويي خوشحال از يكه‌تازي تيمش به بازي نسبتا آسان روز جمعه و تداوم صدرنشيني قبل از تعطيلات نيم فصل فكر مي‌كند. آبي‌ها در هفته نوزدهم، ميزبان تيم داماش گيلان هستند و در ديگر بازي‌ها هم اين تيم‌ها به مصاف هم مي‌روند:

جـمـعـــه 22 آذر: پـيــام ــ سـپــاهــان، مـقــاومــت سـپــاســي ــ راه‌آهــن، ذوب‌آهن ــ پيكان، صباي قم ــ ابومسلم، ملوان ــ برق شيراز

شنبه 23 آذر: سايپا ــ فولاد، پاس ــ پرسپوليس

تابلوي نتايج

مس كرمان 2 ــ ذوب‌آهن 2

گـل‌هـا: روح‌الـلـه بـيـگـدلـي (28) و زالترون (75) براي مس و ايگور كاسترو (40 و 45) براي ذوب‌آهن

پيكان قزوين صفر ــ صباي قم يك

گل: محمد نوري (33)‌

داماش گيلان 2 ــ استقلال اهواز 4

گـل‌هـا: افـشـيـن چـاووشي (76 و 88) براي داماش و مهدي دغاغله (37)، محمد كوتي (58)، حـمـيـدرضـا رجـبـي (91) و مـصـطـفـي بيژني (93) براي استقلال‌اهواز

سپاهان 2 ــ پاس همدان 2

گـــل‌هـــا: بـهـمــن طـهـمــاسـبــي (26)، مــدافــع حريف (93) براي سپاهان و حامد رسولي (12) و محمد غلامين (78) براي پاس

اخراج: محسن بنگر (85) از سپاهان اصفهان

راه‌آهن شهرري يك ــ ملوان بندرانزلي صفر

گل: مجتبي زارعي (16)‌

فولاد صفر ــ مقاومت سپاسي يك

گل: محمد پورمند (79)‌

پرسپوليس يك ــ سايپا يك

گل‌ها: ابراهيم توره (25) براي پرسپوليس و اميد شريفي‌نسب (33) براي سايپا

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تساوی پرسپولیس در تورنمنت مددنوعی

تورنمنت فوتبال گرامیداشت زنده یاد رسول مددنوعی و یادبود جهان پهلوان غلامرضا تختی امروز با تساوی تیم‌های پرسپولیس و وحدت و برتری هما مقابل تیم رسانه ورزش پیگیری شد.

به گزارش مهر، امروز در چارچوب تورنمنت فوتبال گرامیداشت زنده یاد رسول مددنوعی و یادبود جهان پهلوان غلامرضا تختی دو بازی در زمین چمن شماره 2 ورزشگاه اکباتان برگزار شد که طی آن ابتدا تیم پیشکسوتان هما با نتیجه 3 بر2 از سد تیم رسانه ورزش گذشت و تیم‌های پیشکسوتان پرسپولیس و وحدت به نتیجه تساوی یک بریک رضایت دادند.

در نخستین بازی امروز تیم‌های پیشکسوتان هما و رسانه ورزش مقابل هم صف آرایی کردند که تقابل این دو تیم در پایان به برتری 3 بر2 تیم هما انجامید. گل‌های تیم هما را در این بازی مهدی حامی‌فر به ثمر رساند و زننده هر دو گل تیم رسانه ورزش نیز عادل فردوسی‌پور بود.

از سوی مسئولان برگزاری این مسابقات جلال بشرزاد به عنوان بهترین بازیکن دیدار پیشکسوتان هما - رسانه ورزش انتخاب شد، رضا خسروی، دروازه بان تیم رسانه ورزش نیز بازیکن منتخب اخلاق این مسابقه بود.

تیم های پیشکسوتان پرسپولیس و وحدت نیز برگزار کننده دومین دیدار امروز تورنمنت فوتبال گرامیداشت زنده یاد رسول مددنوعی و یادبود جهان پهلوان غلامرضا تختی بودند که حاصل تلاش این دو تیم در پایان با نتیجه تساوی یک بریک همراه بود. در این بازی ابتدا جواد حسن زاده با گلی که از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند، پرسپولیس را پیش انداخت و با گل علی رعدی بازی به تساوی کشیده شد.

در پایان بازی پرسپولیس - وحدت، کاظم سید علیخانی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد و مصطفی اردستانی نیز مرد اخلاق این بود.

از سوی باشگاه راه آهن که میزبان تورنمنت فوتبال گرامیداشت زنده یاد رسول مددنوعی و یادبود جهان پهلوان غلامرضا تختی است، پیش از آغاز بازی پرسپولیس - وحدت از همایون بهزادی، حمید جاسمیان و بیژن ذوالفقارنسب، پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس تقدیر شد.
    Last edited by f.kh0511; 10-12-2008 at 09:12.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نصيرزاده: گل پرسپوليس آفسايد بود

كارشناس داوري فوتبال گفت: گل ابراهيم توره در شرايط آفسايد به ثمر رسيد وكاملا مردود بود.

هوشنگ نصيرزاده در گفت وگو با فارس اظهار داشت: در دقيقه 7 مسابقه بازيكنان تيم سايپا، علي كريمي را با گرفتن متوقف كردند ،اما داور اين صحنه را خطا نگرفت تا كريم باقري به تلافي آن در دقيقه 8 روي ابراهيم صادقي خطا كند و يك اخطار بگيرد.

وي افزود: در دقيقه 16 مجيد ايوبي با يك ضربه به صورت نيكبخت بازيكن پرسپوليس مي‌توانست حداقل يك كارت زرد بگيرد اما رحيمي مقدم از اين كار پرهيز كرد.

در دقيقه 22 ابراهيم توره در موقعيت كاملا آفسايد يك گل غيرقانوني به ثمر رساند كه اين اولين اشتباه حسين نجاتي در سال 87 است. البته او دومين اشتباه خود را نيز در نيمه دوم مرتكب شد كه يك كرنر واضح را براي سايپا اعلام نكرد.

اين كارشناس داوري ادامه داد: در دقيقه 35 شريفي نسب يك تكل خشن روي بازيكن پرسپوليس زد كه داور مسابقه آن را سوت نزد. در كل در نيمه نخست رحيمي مقدم به وظايف قانوني خود عمل نكرد.

نصيرزاده در خصوص نحوه قضاوت در نيمه دوم گفت: در دقيقه 88 عليرضا نيكبخت با ضربه كف پاي راست خود به بدن بازيكن سايپا بايد اخراج مي شد اما بدن اين بازيكن مانع ديد داور و تماشاگران تلويزيوني شد. در مجموع بايد بگويم رحيمي مقدم كه هفته گذشته بهترين داور ليگ بود در اين هفته قضاوت متوسطي ارائه كرد و وظايف خود را به درستي انجام نداد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: تا آنجا كه من مي‌دانم صحبتي در مورد تغيير و تحولات مديريتي در پرسپوليس نشده است.

مجيد فرخ‌زادي پس از تساوي تيم فوتبال پرسپوليس مقابل سايپا، گفت: مسئوليت اعضاي مجمع پرسپوليس را سازمان تربيت بدني و اساسنامه اين باشگاه مشخص مي‌كند. ما اعضايي هستيم كه سازمان تربيت‌بدني مشخص كرده و بايد به اين دو مساله توجه كنيم.

وي ادامه داد: تغييرات مديريتي زير نظر رييس سازمان تربيت‌بدني است كه رييس مجمع پرسپوليس هم محسوب مي‌شود اما، آن چيزي كه "آخوندي" به عنوان سخنگوي سازمان تربيت بدني و عضو هيات مديره پرسپوليس گفته، علي‌آبادي قصدي در تغييرات مديريتي در پرسپوليس ندارد. در جلسات هم صحبتي در مورد تغييرات نشد.

اين عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس در ارتباط با نحوه داوري اين ديدار گفت: به عقيده من داور در اين ديدار بسيار بد سوت زد و در نتيجه اين بازي تاثيرگذار بود چرا كه او با اشتباهاتش بازي را از جريان انداخت و بسياري از موقعيت‌هاي پرسپوليس را گرفت. بنابراين پرسپوليس نتوانست به آن نتيجه‌اش مطلوبش برسد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هواداران پرسپوليس خواستار بركناري مصطفوي شدند
    خبرگزاري فارس:هوادران پرسپوليس در پايان ديدار با سايپا خواستار بركناري مديرعامل باشگاه شدند و و ي را يك مديران استقلالي دانستند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تماشاگران پرسپوليس كه از تساوي يك بر يك تيمشان برابر سايپا نارحت بودند در پايان مسابقه به شدت عليه داريوش مصطفوي شعار سر دادند و خواهان بركناري وي شدند.آنها مدير عامل باشگاه پرسپوليس را يك استقلالي ناميدند.
    *احمد رضا عابدزاده و افشين پيرواني به شدت به نحوه قضاوت رحيم رحيمي مقدم اعتراض كردند.
    *تماشاگران پرسپوليس هم عليه داور شعار سر دادند.
    *حميد سجادي مدير عامل سايپا و مصطفوي در بين دو نيمه يكديگر را در راهرو منتهي به رختكن ديدند و احوالپرسي كردند.
    *داور چهارم مسابقه يكي از نيمكت نشينان پرسپوليس كه ظاهرا نفر اضافي بود را به روي سكوها فرستاد.
    *جوزپه سينيوري و همراهانش حاضر به نشستن در جايگاه شيشه اي كه ويژه ميهمانان عالي رتبه است نشدند و در جايگاه ويژه نشستند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پرسپولیس پشت سد مایلی ماند
    ورزش > فوتبال داخلی - سایپا با محمد مایلی کهن سدی در برابر پرسپولیس ساخت تا این تیم بی افشین قطبی و با هدایت افشین قطبی نتواند در عین شایستگی به پله دوم جدول صعود کند.

در آخرین بازی هفته هجدهم لیگ برتر سایپا و پرسپولیس با تسوای مساوی یک بر یک رسیدند. این بازی که اولین بازی سایپا با هدایت محمد مایلی کهن بود ، برای حاجی مایلی خوشایند بود چون او در مصاف با تیمی که بیشترین سال های فوتبالش را در آن سر کرده را متوقف کرد تا حالا با آرامشی بیشتر به کارش ادامه دهد. او البته برای اولین بار در همه این سال ها از سوی هواداران پرسپولیس تشویق شد که بی شک می تواند یکی از دلایل اصلی این اتفاق اختلافات او با علی دایی باشد. سرمربی تیم ملی که هواداران پرسپولیس به دلیل کنار گذاشتن علی کریمی دل خوشی از او ندارند.
    در ادامه رقابت اما سپهر حیدری در دفعی ناقص، امید شریفی‌نسب را در مقابل دروازه پرسپولیس صاحب توپ کرد تا او بتواند در دقیقه 32 بازی را به تساوی بکشاند.
    نیمه‌ی دوم بازی با حملات سایپا آغاز شد و بر روی یکی از همین حملات مازیار زارع از پرسپولیس مجبور به خطا پشت محوطه جریمه شد و کارت زرد گرفت هر چند که ضربه خطا به بیرون از زمین رفت.
    در15 دقیقه پایانی بازی پرسپولیس به شدت بر حمله‌های خود افزود اما، واکنش‌های مدافعان و دورازه‌بان سایپا این حملات را خنثی کرد.تا بازی مساوی تمام شود. با این نتیجه تیم قزمزپوش پایتخت با 30 امتیاز(اختلاف گل نسبت به پیکان) هم‌چنان در جایگاه چهارم جدول رده‌بندی باقی ماند.
    در پایان این مسابقه علی کریمی ، درباره بازی گفت:« باید بازی را می‌بردیم اما، متاسفانه نیمه دوم بازی گره خورد و نتوانستیم به نتیجه دلخواه برسیم. بازی سختی بود و کارمان گره خورد اما، قول می‌دهیم که تا آخرین بازی لیگ تلاش‌مان را برای کسب بهترین نتیجه بکنیم. البته من از آن بازیکنانی نیستم که قول قهرمانی تیم را بدهم، تنها این را می‌گویم که تلاش می‌کنیم پرسپولیس را به جایگاه خوبی برسانیم. »
    داریوش مصطفوی مدیر پرسپولیس یکبار دیگر از سوی طرفداران هو شد . یکی از لیدرهای اخراجی باشگاه چندی قبل ادعا کرده بود که این قدر این روند فحاشی به مدیر تیم ادامه پیدا می کند تا مصطفوی از کار برکنار شود. البته تنها این لیدر نیست که علاقه دارد مصطفوی از تیم برود که بسیاری از علاقمندان باشگاه و تعدادی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس هم برای این اتفاق لحظه شماری می کنند. البته وقتی از آنها این ماجرا را می پرسی به کلی کتمانش می کنند. یکی از آن اعضا مجید فرخزادی است. او در پایان بازی با سایپا گفت:« تا آنجا که من می‌دانم صحبتی در مورد تغییر و تحولات مدیریتی در پرسپولیس نشده است. مسئولیت اعضای مجمع پرسپولیس را سازمان تربیت بدنی و اساسنامه این باشگاه مشخص می‌کند. ما اعضایی هستیم که سازمان تربیت‌بدنی مشخص کرده و باید به این دو مساله توجه کنیم.
    تغییرات مدیریتی زیر نظر رییس سازمان تربیت‌بدنی است که رییس مجمع پرسپولیس هم محسوب می‌شود اما، آن چیزی که "آخوندی" به عنوان سخنگوی سازمان تربیت بدنی و عضو هیات مدیره پرسپولیس گفته، علی‌آبادی قصدی در تغییرات مدیریتی در پرسپولیس ندارد. در جلسات هم صحبتی در مورد تغییرات نشد.»
    این مساوی چهارمین تجربه مربیگری پیوانی در پرسپولیس بود و او همچنان بی شکست به کارش ادامه می دهد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از عملكرد بازيكنانم راضي هستم و معتقدم شايستگي پيروزي را داشتيم.افشين پيرواني پس از تساوي يك بر يك تيمش مقابل سايپا در جمع خبرنگاران اظهار كرد: تيم ما بازي خوبي انجام داد و توانستيم موقعيت‌هاي زيادي ايجاد كنيم اما در هر صورت زماني كه توپ‌هاي ما به تير دروازه حريف مي‌خورد يا از روي خط برگشت داده مي‌شود طبيعي است كه نتوانيم پيروز شويم. من تصور مي‌كنم شوكي كه سايپايي‌ها كه به تيم خود داده بودند نتيجه داد و آن‌ها به هدف خود رسيدند اما پرسپوليس كه در روزي كه روز خوبش بود نتوانست پيروز شود.

وي افزود: ما در 45 دقيقه دوم به دروازه سايپا حمله كرديم اما تمامي فرصت‌هاي ما با بدشانسي از دست رفت و اگر كمي خوش‌شانس بوديم در روزي كه عملكرد بسيار خوبي داشتيم سه امتياز بازي را نيز مي‌گرفتيم.

سرمربي پرسپوليس ادامه داد: از عملكرد بازيكنانم بسيار راضي هستم و معتقدم آن‌ها خواسته‌هاي من را انجام دادند و بي‌ترديد شرايط بازي به گونه‌اي بود كه بايد پرسپوليس پيروز مي‌شد اما، اكنون نتيجه مساوي شده است هر چند كه معتقدم پيروزي براي پرسپوليس عادلانه‌تر بود.

پيرواني درباره نظرش درباره قضاوت مسابقه نيز گفت:‌ درباره داوري هيچ صحبتي نمي‌كنم و آن را به كارشناسان مي‌پرسم و تنها به داوران خسته‌نباشيد مي‌گويم.

سرمربي تيم پرسپوليس تهران درباره عدم استفاده پژمان نوري نيز گفت: در هرصورت در اين زمينه تصميم با من است و در اين بازي نوري جزء 18 بازيكن نبود اما، شايد در بازي آينده در درون زمين باشد. در هر صورت اين من هستم كه درباره وضعيت تيم تصميم مي‌گيرم.

پيرواني درباره احتمال جدايي پژمان نوري نيز گفت:‌به هيچ عنوان چنين اتفاقي نمي‌افتد و هيچ بازيكني در نيم فصل از پرسپوليس جدا نمي‌شود و نوري نيز بازيكن پرسپوليس خواهد بود.

وي درباره‌ي انجام نشدن برنامه‌هاي تمريني از سوي بازيكنان در طول بازي نيز گفت: دقيقا نمي‌دانم بازيكنان پرسپوليس بايد چه كار ديگري انجام مي‌دادند ما تمامي راه‌هاي حمله به دروازه از جمله ارسا‌ل‌ها و پاس‌هاي عمقي را تجربه كرديم و فرصت‌هاي بسيار خوبي داشتيم و من اطمينان دارم كه بازيكنان پرسپوليس بهترين بازي خود را انجام دادند.

منبع:ایسنا

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افشین پیروانی:
    پرسپولیس به حق خود نرسید/ نوری فکر رفتن را از سرش بیرون کند
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه این تیم امروز یکی از بهترین بازیهای خود را به نمایش گذاشت، گفت: تصور می کنم در روزی که پرسپولیس فوتبال زیبا و قابل قبولی را ارائه کرد، کسب سه امتیاز حداقل دستمزد این تیم ما بود.
    به گزارش خبرنگار مهر، افشین پیروانی که پس از تساوی یک بر یک امروز تیمش برابر سایپا با خبرنگاران گفتگو می کرد، ضمن بیان این مطلب افزود: تصور می کنم شوکی که سایپا به واسطه تغییرات کادر فنی به تیمش وارد کرده بود باعث شد تا این تیم با برنامه‌ریزی جدیدی برابر ما قرار گیرند و با ارائه یک بازی تدافعی یک امتیاز کسب کنند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس از عملکرد تیمش در نیمه دوم بازی مقابل سایپا ابراز رضایت کرد و گفت: ما در این نیمه فرصت‌های زیادی بدست آوردیم اما سیستم دفاعی سایپا و دفاع چند لایه این تیم به ما اجازه نداد به سه امتیاز دست پیدا کنیم.

وی در پاسخ به انتقاد یکی از خبرنگاران که بازی این تیم را ضعیف و پرانتقاد خواند گفت: این نظر شخصی شماست اما من تصور می کنم پرسپولیس روز خوبی را پشت سر گذاشت و من به بازیکنانم تبریک می گویم که توانسته‌اند عملکرد خوبی داشته باشند.

پیروانی ادامه داد: سایپا در این دیدار برای کسب یک امتیاز آمده بود و شاید احساسی عمل کردن بازیکنان ما در برخی دقایق باعث شد آنها به خواسته‌شان برسند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد سکونشینی پژمان نوری در بازی امروز و اختلاف نظر خود با این بازیکن گفت: پژمان یکی از بازیکنان خوب ماست اما بازیکن نباید برای کادر فنی تیمش تصمیم گیری کند همه ما تلاش می کنیم که تیم به موفقیت برسد و اینکه بازیکنی بخواهد برای کادر فنی تصمیم گیری کند قابل قبول نیست.

وی افزود: این اتفاق ممکن است برای تمام بازیکنان رخ دهد. پژمان نیز فکر رفتن را از سرش بیرون کند چون من اجازه نمی دهم از پرسپولیس برود.

پیروانی در پایان در مورد انتخاب و معرفی دستیارانش گفت: هنوز به طور صد درصد در این خصوص تصمیم گیری نکرده و دستیارانم مشخص نشده اند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رضایی در گفتگو با مهر:
    برای جلب نظر کادر فنی باید بیشتر تلاش کنم/ پرسپولیس بدشانس است

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی باید بیشتر تمرین کنم تا نظر مثبت کادر فنی جلب شود.
    رحمان رضایی، مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: نیمکت نشینی‌ام در پرسپولیس نظر کادر فنی است که کاملا به آن احترام می گذارم. تصور می کنم باید بیشتر تمرین کنم تا بتوانم با تیم هماهنگ شوم و نظر مثبت کادر فنی را به دست آورم.

وی در خصوص دیدار با سایپا اظهار داشت: در نیمه اول تیم ما موقعیت چندانی برای گلزنی نداشت اما در نیمه دوم موقعیت‌های مناسبی برای گلزنی داشتیم که متاسفانه از آنها استفاده نکردیم. نیمه دوم کاملا توپ و میدان در اختیار تیم ما بود اما در زدن ضربات آخر دقت لازم را نداشتیم.

رضایی در مورد دلایل بازیهای ضعیف و پرانتقاد تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: به نظر من بی دقتی و تا حدودی بدشانسی از جمله دلایلی است که باعث شده پرسپولیس در دیدارهای اخیر باوجود برتری کامل نسبت به حریفان خود نتواند در نتیجه‌گیری عملکرد موفقی داشته باشد.

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

حقیقی (4) باقری ها (3) شیری (3) حیدری (2) زارع (2) کریمی (3) محمد (3) پترویچ (2) توره (4) نیکبخت (1) باقری (2)

کادرفنی (1)
    داور (2)
    بهترین بازیکن--> كمي تا قسمتي توره
    بدترین بازیکن--> !!!؟؟؟
    حقیقی (4) باقری ها (4) شیری (3) حیدری (1) زارع (3) کریمی (3) محمد (4) پترویچ (2) توره (4) نیکبخت (2) باقری (3)

کادرفنی (1)
    داور (2)
    بهترین بازیکن--> محمد و باقری ها
    بدترین بازیکن--> حیدری
    ممنون که گوش زد کردی
    نظر شما هم ثبت شد
    تا پایان امروز دوستان فرصت دارن تو نظرسنجی شرکت کنند

پرسپولیس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •