دسته رو از کامپیوترت بکن بعد برو تو بازی اینطوری با موس و کیبورد میتونی بازی کنی
دسته رو از کامپیوترت بکن بعد برو تو بازی اینطوری با موس و کیبورد میتونی بازی کنی
شما شاید توی تاپیک خودش بهتر جواب بگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه راه حل شاید کار کنه:كسي نميتونه مشكل منو حل كنه؟؟؟![]()
در آدرس زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروی گزینه path کلیک و به در قسمت edit تایپ کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا(بسته به نوع آدرس)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببین کار میکنه...البته قبلش حتما nvidia phsyx رو نصب کن!
اقا دستت درد نكنه مشكلم حل شد. من قبل از كرك اين nvidia phsyx رو نصبيده بودم ولي بازيرو كه كرك كردم ديگه نصبش نكردم تا الان كه گفتي. نصب كه كردم رفت تو بازي.
بازي مدالو كه اجرا ميكنم يه خط از اين طرف صفحه اومده رفته اون طرف . چيكارش كنم؟؟؟
اگه versync و antialiasing رو روشن نکردی حتما روشن کن...
من فیفا 11 وقتی گیم رنجر میرم و استارت میزنم بره بازی انلاین گیر میکنه جا عکسه پتر چک اما تو بازی معمولی گیر نمیکنه بعضی ها می گن از کرک هست درست میگن؟ پس اگه از کرک هست کرک سالم بدید .من صفحه بازی رو باید هر بار گیم رنجر میرم بالا پایین کنم که جا پتر چک گیر نکنه را هی هست که گیر نکنه بدون alt +tab؟
چون بعضی از دوستام این مشکل رو ندارند منم می خواهم نداشته باشم
آقا نشد
نه دسته کار میکنه نه موس نه کیبورد
تو کف موندم
چکار کنم؟
درست شد
2تا دسته داشتم
هر دو شو با هم به کامپیوتر وصل کردم درست شد.
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم Command & Conquer 4 Tiberian ولی نمیدونم چه جوری 2 نفره کنم؟
همش مرحله ای هست؟
بیا این کرک رو امتحان کن ببین چی میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته نحوه آنلاین بازی کردنش رو از بچه ها توی تاپیک خود بازی بپرسید ضرر نداره
توی تاپیک زیر بپرسید شاید بهتر جواب بگیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 23-10-2010 at 20:12.
با سلام
من بازی nba2k11 رو نصب کردم و بازی تا اخر اجرا میشه ولی اگه وسط بازی esc رو بزنم .و وارد منو بشم سیستم هنگ می کنه و با ید endtask کنم جالب اینجاست که فقط این بازی اینطوریه و با بازیهای دیگه مشکل ندارم . حتی نسخه های قدیمیش هم که نصب کردم هم وقتی منو رو میزنم سیستم قطع میشه .لطفا راهنمایی کنید چرا این مشکل هست و باید چه کار کرد .
والا مشکل یه خورده عجیبه!
کارهای زیر رو بکن شاید جواب گرفتی:
1-اول از همه کارت گرافیکت رو آپدیت کن...
2-DX داخل DVD بازی رو نصب کن...
3-روی آیکون بازی راست کلیک و در قسمت compatibility ویندوزهای دیگه رو امتحان کن...
اگه جواب نگرفتی مشخصات کامل سیستمت رو بگذار تا بهتر بشه نظر داد...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)