سلام دوستان
من خطم بیشتر از 2700kbps نمیکشه نهایت سرعتی میخوام 4 مگ هست میخواستم ببینم شاتل تو غرب تهران اینترنت vdsl میده؟ و قبول میکنن با vdsl 4مگ بگیرم؟ یا مجبورم میکنن سرویس بالاتر بگیرم؟؟
سلام دوستان
من خطم بیشتر از 2700kbps نمیکشه نهایت سرعتی میخوام 4 مگ هست میخواستم ببینم شاتل تو غرب تهران اینترنت vdsl میده؟ و قبول میکنن با vdsl 4مگ بگیرم؟ یا مجبورم میکنن سرویس بالاتر بگیرم؟؟
قابل توجه اون دوستی ک سه چهارتا اکانت مولتی میسازه همشونم 2020 و 2019 تاریخ ساختشه میاد برای همه میماله و از vdsl و اینا هی تعریف میکنه هیچ پخی هم بارش نیس همش از اطلاعات این اون اسکی میره فک میکنه قراره امروز با مالیدن بهش سرویس بدن
این هفته هفته واگذاری سرویس vdsl هست و هفته بعد هم برای تهران ایناس کو؟ چیزی شما میبینی؟
فقط جنگ فرکانسی و مفت خوری بود ک بحثش اومد بالا
سلام عزیزمنوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجای غرب؟ سمت چیتگر ی حرکتایی دارن میزنن ولی فعلا خبری از vdsl نیست
و باید بسوزی بسازی با همون سرعتی ک داری مجبورت میکنن سرویس بالاتر بخری
از دیروز دم عصر شدیدا چولوفسکیای تلگرام از کار افتادن
open vpn ها دارن دم ب دیقه دی سی میدن
وایرگارد مشکلات داره ولی هنوز کانکت رو میده
شادو هم خوب جواب نمیده برام تایم اوت خیلی تحویل میده
درود به دوستان
آیا برای شما AnnexM روی سرویس های Fair تاثیری داره ؟
توی سرعت آپلود نه صرفا نشون دادن داخل مودم!؟
طبق گفته ادمین هاشون مشکل سراسریه
اگه کسی اینجا از شاتل VDSL داره، میتونه به ما هم یه اطلاعاتی بده؟ پروفایل 35b میدن؟
پروفایل ها 17 هستش
پروفایل 35 نمیتونن ارایه بدن باید خیلی نزدیک تر بشن به مشترک و تجهیزات رو تغیر بدن
امکانش نیست
منبع پروفایل 17
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام این تست رو میتونی ببینی
سمت راست annex a هست
سمت چپ annex m و تست از speedtest
و بطور کلی اره تاثیر داره
![]()
Last edited by MMDFullHD; 11-05-2020 at 20:10.
خیر پروفایل 35b نه ایران که خیلی جاها هم نمیدن
DSLAM های شاتل هم احتمالا همون 17a بدن
ممنون، راستی شاتل رو چه سرعت های میتونه لاک کنه خط رو؟ تا جایی که من تو این تاپیک دیدم دوستان اکثرا 16384 و 9311 بودن... روی بقیه سرعتا چطور؟ مثلا 10240 و 12288 میده؟
میگم حالا این بنظرتون راست گفته بهم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)