آقا رضا پس چرا پیمانکاره گفت 3G هست خیلی باهاش صحبت کردم.ولی نزدیک اون سایت میشم آنتن ضعیفه.روبروش پره.اما دوستان انجمن میگن 3G نیست.واسه من جای تعجبه
آقا رضا پس چرا پیمانکاره گفت 3G هست خیلی باهاش صحبت کردم.ولی نزدیک اون سایت میشم آنتن ضعیفه.روبروش پره.اما دوستان انجمن میگن 3G نیست.واسه من جای تعجبه
زمانش مشخص نیست یک هفته ، دو هفته یا بیشتر؟
نه ولی حداکثر دو هفته.
آقا رضا همراه اول هفته پیش کل سایت های شهرستان آذرشهر رو 3G کرد و هم اکنون به بهره برداری رسیده ! آذرشهری که میگفتید دی ماه سال قبل فعال میشه چیشد ؟!؟!
کلا خطه آذربایجان ها ضعیف عمل کرده ایرانسل !
باشه چشم.فعلن تو محل نیستم حتما عکس میزارم.آخه چرا تو رشت سرعت 2G همراه اول 1 کیلوبایت هست بعضی ساعات به بایت هم میرسه.چرا اینجوریه آخه خسته شدم.بسته 10 تومنی زدم 100 مگ استفاده نکردم زمانش تموم شد.گفتن که 3G هست سایتش ولی تا یکم ازش دور میشم میره رو 2G.حالا تشخیص شماست آقا رضا
سلام. حق با شما است. همراه اول در اذر بایجان شرقی کلا خوب عمل کرده است. با همه زحمتی که برای استان کشیدم باز بچه های بالا من را ملامت میکنند که بودجه نداریم. من نیابتا از شما عذر خواهی میکنم. حق با شما است.
جناب آرین آیا قرار نیست پردیسان قم 4 جی بشه؟ تری جیشم هم خیلی قوی نیست
ضمنا اونجا همراه اول اصلا تری جی نداره اون چطور
چرا . در دستور کار است. کلا برنامه خاصی برای قم و جاده تهران قم داریم.
ولی عصر تبریز
در انتظار تحولی بزرگ . سایت افسران و رودکی و سربالایی ولی عصرو هتل مرمر در انتظار 4g
اقا رضا شبکه ایرانسل تقریبا 40 روزی است تو شهر دورود کل سطح شهر وضعیتش فاجعه است زنگ میزنی به هیچ عنوان صدا رد و بدل نمیشه بطوریکه خیلیا روی به سمت اپراتورهای دیگه اوردن این مشکل تا کی ادامه داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)