دوستان از مرکز مهدیه کسی خبر داره ؟؟؟ کیفیتش چجوریه ؟؟؟
میخوام بیام از مخابرات بگیرم . نامحدود . خواسه خونه میخوام . قیمت مناسبش برام خوبه . 256 میگیرم .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
میخوام بیام از مخابرات بگیرم . نامحدود . خواسه خونه میخوام . قیمت مناسبش برام خوبه . 256 میگیرم .
الان نت 8 مگ صبانت دارم ولی چون خطم نویز داره سرعت دانلودم از 350 بیشتر نمیره که واسه 1 مگ کافیه/
تو این لینک 1مگ رو که میزنم یه فیلد جدید باز میشه که چرا 1 مگ میخوای و شماره نامه موافقت پهنای باند بده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت صادقیه هم هستیم (سازمان برنامه) نمیدونم کیفیت چجوریه, تا حالا مخابرات نگرفتم
Last edited by paiinful; 17-09-2014 at 22:29.
حضوری تشریف ببرید مرکز مخابراتی
ثبت نام اینترنت مخابرات کشک به تمام معناس
حضوری برید فرداش وصل هست ( اگر مشکلی نباشه ! )![]()
بله بخاطر نویزه حتما دان استریمو بیشتر از کشش خط بستن و مودم اتوماتیک دان استریمو پایین میاره که لینک ثابت بشه
26 روز استفاده از 2 مگ نامحدود مخابرات تهران : البته من ا زاونایی هستم که دانلود کم میکنند. اگه بخای هر ساعت همینجوری لینک بزاری پشت سر هم برای دانلود روزی 20 گیگ میگیری ماهی 500 گیگ حداقل
اما من اکثرا د رحال وب گردی و بازی هستم و روزی 1 ساعت فیلم دانلود میکنم
سرعت:
![]()
بابا 3 هفتست ر..ده شده به نت .
پیج و باز نمکینه.پبنگ که 800 داخلی هم 200
کسی میدونن باز دارن چه گ...هی میخورن ؟
کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟؟
دوستان کسی مرکز مخابراتی مالک اشتر سرویس گرفته؟ سرعت یک مگش خوب هست؟ 120 کیلوبایت دانلود میده؟؟ یا نوسان داره و هی بین 30 تا 90 کم و زیاد میشه؟ من صبانت هستم دارم جمع آوری میکنم بیام نامحدود یک مگ مخابرات بگیرم!! و اینکه کدوم روش خرید سریعتر جواب میده؟ اینترنتی ، تلفنی یا حضوری؟
دیگه صبح ها هم پینگ داغونه الان سر ظهر 600 700 با تایم اوت
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)