تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1330 از 1805 اولاول ... 330830123012801320132613271328132913301331133213331334134013801430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,291 به 13,300 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به خدا نامردیه به اینا پول برای ADSL بدی با پینگ 200 میشه چکار کرد اینا پیش خودشون چی فکر کردن ؟

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

درپست های قبلی یکی از بچه ها راه حل گفت راه دیگه هم اینه که با نرم افزار net limiter چک کنی کلیه فرایند هاییی ویندوز رو نشون میده که در طی چه بازه زمانی از ایترنت و به چه مقدار در حال استفاده هستن بچه هایی که همه متاسفانه حجمی هستید مث خود من با این نرم افزارحتما چک کنید و هوای گیگ هاتونو داشته باشین تا به وضوح ودقت ببینیدکه حتی یه سرچ ساده در عرض چند ثانیهه چندین مگ کم می کنه و پی ببریم که اگر تعداد شکایت ها در مورد این قانون اپلودی 25% یا کل رایگان هم زیاد بشه شاید قانونش رو به درستی اجرا کنن همون طور که عده زیادی در مورد قطعی خرداد شکایت کردیم و حداقل یه ذره حجم دادن

در مورد ضعف این سیستم گلد نت و یا این که این شرکت با مخابرات همدستن یا نه رو نمی دونم اما هر چی که هست کسی مسئول نیس حدود سال پیش برای چند ماه متوالی( همان اذر 91 به بعد که حجمی شدیم تا چند ماه بعد) هر شب راس یک و یک دقیقه میزان حجم رو یادداشت می کردم و روز بعد قبل اینکه از اینترنت استفاده کنم مجدد سراغ چک کردن حجم می رفتم مشاهده می کردم که مثلا شب اگه این میزان حجم هست3 گیگ و 450 مگابایت اول روز بعد گیگ رو زده 3 گیگ و 441 مگابایت و همین طوری هر شب در حد چند مگ میزانی که شب نشان می داد با میزان روز بعدی فرق داشت و کم میشد گاهی این اختلاف سه مگ بود گاهی 15 مگ به طور متوسط هم 9 مگ، خوب اگه اسم این کار دزدی نیس پس چیه
    حساب کنید برای یک کابرر روزی 8 یا 9 مگ در عرض یک و چند ماه میشه چه قدر ! اگه اسم این کار دزدی نیس پس چیه دزدی ذره ذره !
    این قدر عصبانی شدم که تا یه مدت اصلا گیگ رو شبانه روزانه چک نمی کردم
    ولی فک کنم این مشکل بعدا برطرف شد اما به هر حال هر چی که بود مقصر هر کس که بود مگ های من به راحتی خورده می شد ذره ذره

بچه ها خیلی جالبه!!!! از وقتی من این پست رو گذاشتم دوباره داره همین اتفاق واسم تکرار میشه !!!! نکنه مسئولین گلد نت اینحا هم عضو باشن و پست ها رو می خونن و علیه خودمون دارن استفاده می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما ها چک کردین حجمتون رو قبل ساعت یک شب و بعد هفت صبح ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا میزانش دقیق دقیق معادل هست یا اختلاف مشاهده می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش می کنم جواب بدین تا بدونم این مشکل فقط واسه منه یا برای بقیه هم پیش میاد ؟؟؟؟
    بچه ها من واقعا به ستوه اومدم طی سه هفته اخیر 5 بار این حرکت رو مشاهده کردم هر بار هم یه تقریب 10 یا 12 مگ کم شده ازم که طی این 5 بار میشه متوسط 55 مگ !!!!! نمونه واضحش چند روز پیش 14 مگابایت اختلاف بود میزانی که ساعت هفت و یک دقیقه صبح مشاهده کردم با میزان مگ بعد از یک شب ،
    جالب اینه که وقتی میزان اختلاف مگ رو مشاهده کردم تا قبل ساعت 7 صبح میزان مصرفی روزانه رو 111 مگ داخل اون جدول مصرفی روزانه زده بود و حجم باقی مانده 1210 مگ اما راس ساعت 7 و یک دقیقه که چک کردم نوشته بود 125 مگ داخل اون جدول مصرفی روزانه زده بود و حجم باقی مانده 1196 مگ
    بچه ها این مورد ایا قابلیت شکایت و پیگیری دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه طوری باید حرفمو بهشون ثابت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ا
    Last edited by sky1sky; 23-08-2014 at 07:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    برای من هم این مورد پیش اومده وعلتش فکر میکنم اینه که ساعت رایگان چند دقیقه بعد از 1 شروع میشه و اگه از 1 شروع به دانلود کنین حجمتون کم میشه

4. این کاربر از arian007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه X-FeaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    برای من هم این مورد پیش اومده وعلتش فکر میکنم اینه که ساعت رایگان چند دقیقه بعد از 1 شروع میشه و اگه از 1 شروع به دانلود کنین حجمتون کم میشه
    درسته، منم فکر می کنم بخاطر همین باشه ، خیلی جالبه که به عقل شرکت "بزرگ" گلدنت نمی رسه که یک نمایش زمان داخل پنل کاربری بذاره که ما ببینیم دقیقا چه وقتی برای اونا ساعت 1 میشه. شاید ساعتشون با ساعت ویندوز ما فرق می کنه.

شاید هم این کار رو از عمد نمی کنن چون در همون 1 دقیقه کلی حجم ممکنه هدر بشه ، شما فرض کنید از تمام کاربران 10mb کم بشه. به هر صورت من که خودم از 1:05 همیشه حساب می کنم چون هیچ اعتمادی به اینها نیست.
    Last edited by X-FeaR; 23-08-2014 at 12:29.

6. این کاربر از X-FeaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    طرح پاییزه نقره ای هنوز برقراره؟

8. این کاربر از XXS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام
    طرح پاییزه نقره ای هنوز برقراره؟

بلی ولی شارژ زمانی طرح پاییزه نقراه ای+شبانه حذف شده

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

آقا این چه وضعشه من مدت هاست از نت شبانه دانلودی ندارم ولی متاسفانه از ساعت 12:30 به بعد کلاهیچ سایتی نمیشه باز کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سایت 2020 بازم سکته زده.

داره خودمونی میشه X-FeaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه ، دوستان الان کسی مشکل پینگ بالا داره ؟ از صبحه همینطوریه و الان ساعت 20:30 هنوز درست نشده ، روز های دیگه معمولا چند ساعت بیشتر اینطوری نمیشد ، ممنون میشم اگه کسی این مشکل رو داره بگه و یا اگه برای شما درست هست بگید ببینم مشکل فقط از منه یا نه.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام به همه ، دوستان الان کسی مشکل پینگ بالا داره ؟ از صبحه همینطوریه و الان ساعت 20:30 هنوز درست نشده ، روز های دیگه معمولا چند ساعت بیشتر اینطوری نمیشد ، ممنون میشم اگه کسی این مشکل رو داره بگه و یا اگه برای شما درست هست بگید ببینم مشکل فقط از منه یا نه.

dns تون رو عوض کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •