به خدا نامردیه به اینا پول برای ADSL بدی با پینگ 200 میشه چکار کرد اینا پیش خودشون چی فکر کردن ؟
به خدا نامردیه به اینا پول برای ADSL بدی با پینگ 200 میشه چکار کرد اینا پیش خودشون چی فکر کردن ؟
بچه ها خیلی جالبه!!!! از وقتی من این پست رو گذاشتم دوباره داره همین اتفاق واسم تکرار میشه !!!! نکنه مسئولین گلد نت اینحا هم عضو باشن و پست ها رو می خونن و علیه خودمون دارن استفاده می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟
شما ها چک کردین حجمتون رو قبل ساعت یک شب و بعد هفت صبح ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا میزانش دقیق دقیق معادل هست یا اختلاف مشاهده می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش می کنم جواب بدین تا بدونم این مشکل فقط واسه منه یا برای بقیه هم پیش میاد ؟؟؟؟
بچه ها من واقعا به ستوه اومدم طی سه هفته اخیر 5 بار این حرکت رو مشاهده کردم هر بار هم یه تقریب 10 یا 12 مگ کم شده ازم که طی این 5 بار میشه متوسط 55 مگ !!!!! نمونه واضحش چند روز پیش 14 مگابایت اختلاف بود میزانی که ساعت هفت و یک دقیقه صبح مشاهده کردم با میزان مگ بعد از یک شب ،
جالب اینه که وقتی میزان اختلاف مگ رو مشاهده کردم تا قبل ساعت 7 صبح میزان مصرفی روزانه رو 111 مگ داخل اون جدول مصرفی روزانه زده بود و حجم باقی مانده 1210 مگ اما راس ساعت 7 و یک دقیقه که چک کردم نوشته بود 125 مگ داخل اون جدول مصرفی روزانه زده بود و حجم باقی مانده 1196 مگ
بچه ها این مورد ایا قابلیت شکایت و پیگیری دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه طوری باید حرفمو بهشون ثابت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ا
Last edited by sky1sky; 23-08-2014 at 07:07.
سلام
برای من هم این مورد پیش اومده وعلتش فکر میکنم اینه که ساعت رایگان چند دقیقه بعد از 1 شروع میشه و اگه از 1 شروع به دانلود کنین حجمتون کم میشه
درسته، منم فکر می کنم بخاطر همین باشه ، خیلی جالبه که به عقل شرکت "بزرگ" گلدنت نمی رسه که یک نمایش زمان داخل پنل کاربری بذاره که ما ببینیم دقیقا چه وقتی برای اونا ساعت 1 میشه. شاید ساعتشون با ساعت ویندوز ما فرق می کنه.
شاید هم این کار رو از عمد نمی کنن چون در همون 1 دقیقه کلی حجم ممکنه هدر بشه ، شما فرض کنید از تمام کاربران 10mb کم بشه. به هر صورت من که خودم از 1:05 همیشه حساب می کنم چون هیچ اعتمادی به اینها نیست.
Last edited by X-FeaR; 23-08-2014 at 12:29.
سلام
طرح پاییزه نقره ای هنوز برقراره؟
بلی ولی شارژ زمانی طرح پاییزه نقراه ای+شبانه حذف شده
آقا این چه وضعشه من مدت هاست از نت شبانه دانلودی ندارم ولی متاسفانه از ساعت 12:30 به بعد کلاهیچ سایتی نمیشه باز کرد![]()
سلام به همه ، دوستان الان کسی مشکل پینگ بالا داره ؟ از صبحه همینطوریه و الان ساعت 20:30 هنوز درست نشده ، روز های دیگه معمولا چند ساعت بیشتر اینطوری نمیشد ، ممنون میشم اگه کسی این مشکل رو داره بگه و یا اگه برای شما درست هست بگید ببینم مشکل فقط از منه یا نه.
![]()
dns تون رو عوض کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)