تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1330 از 1783 اولاول ... 330830123012801320132613271328132913301331133213331334134013801430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,291 به 13,300 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم سایت صبانت که چیزی ننوشته از قانون جدیدش.

خواهش میکنم از صبانت با این گروکشی که راه انداخته ( فضا بخر شبانه بگیر) اسمشو رایگان دیگه نزاره . و ننویسه که هر موقع خواستیم میتونیم برش داریم و تعهدی نداریم. اینترنت گرون که میفروشید . شبانه رو هم دارید در اضای خرید روزانه میدید . اسمشو رایگان نزارید

2. 5 کاربر از palet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

گرچه فرقی نمیکنه چون دیگه کسی سراغ این شرکت دزد نمیره ولی برای تست کسی نیم گیگ بگیره. من
    MB 1375 دیگه مونده تموم شه. راحت شم. برم یه جای دیگه.
    من 2 شب پیش 3 گیگ گرفتم و هنوز سرعت شبانم چه از سرور داخلی و چه از سرور خارجی 1.1 مگابایت هست فقط با یک تک لینک.البته هنوز محدودیت 6 گیگ شبانم تموم نشده.این از نظر سرعت غیرمحدود شبانه صبانت.(سرویسم هم 10 مگابیت هست)
    Last edited by david-ebi; 04-09-2014 at 02:35.

4. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اینم سایت صبانت که چیزی ننوشته از قانون جدیدش.

خواهش میکنم از صبانت با این گروکشی که راه انداخته ( فضا بخر شبانه بگیر) اسمشو رایگان دیگه نزاره . و ننویسه که هر موقع خواستیم میتونیم برش داریم و تعهدی نداریم. اینترنت گرون که میفروشید . شبانه رو هم دارید در اضای خرید روزانه میدید . اسمشو رایگان نزارید
    بله متاسفانه هنوز صبانت به صورت رسمی تو سایت اصلیش این موضوع رو اعلام نکرده که این نوعی کلاهبرداری محسوب میشه.برن از مبین نت یاد بگیرن مثل مرد این قانون رو واضح زیر تعرفه هاش نوشته و ملت کلی هم اعتراض کردن اما هیچ تغییری نداد

6. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان کمک کنید ! اگه بشه واقعا منو ب زندگی بر کی گردونید
    توی سایت آشیانه مطرح کن.از راه ه.ک شاید بشه این کار رو کرد.اونا اونجا همه اینکاره ان.من اطلاع دقیقی ندارم ولی.اینم آدرسش:

Last edited by david-ebi; 04-09-2014 at 02:19.

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من 2 شب پیش 3 گیگ گرفتم و هنوز سرعت شبانم چه از سرور داخلی و چه از سرور خارجی 1.1 گیگابایت هست فقط با یک تک لینک.البته هنوز محدودیت 6 گیگ شبانم تموم نشده.این از نظر سرعت غیرمحدود شبانه صبانت.(سرویسم هم 10 مگابیت هست)
    1.1 گیگابایت؟ فکر کنم اشتباه نوشتی. من متوجه شدم منظورتو

ولی اگه سرعتت درست نشده زنگ بزن ببین چطوریه وگرنه یه چیزی که همونشم معلوم نیست انجام بدن رو دارن میزنن زیرش.

9. این کاربر از palet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

1.1 گیگابایت؟ فکر کنم اشتباه نوشتی. من متوجه شدم منظورتو

ولی اگه سرعتت درست نشده زنگ بزن ببین چطوریه وگرنه یه چیزی که همونشم معلوم نیست انجام بدن رو دارن میزنن زیرش.
    آره ببخشید منظورم مگابایت بود.آخر شبه منم خستم پیش میاد دیگهویرایش شد.

11. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

قیمت اینترنت در افغانستان

در شرایطی که نرخ مصوب برای اینترنت یک‌مگابایت در ثانیه برای ایرانی‌ها ماهانه 430‌هزارتومان اعلام شده است، یک‌مگابایت اینترنت در کره‌جنوبی ماهانه حدود 2‌هزار و 640 تومان، در ژاپن 120 تومان، در بلغارستان 2 هزارتومان و در مولداوی 3‌هزار و 540 تومان قیمت دارد.
    بنا بر اعلام وزارت مخابرات افغانستان، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی 4‌هزار افغانی است که با توجه به نرخ 7/56 تومانی یک افغانی، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی در افغانستان 226‌هزار و 800 تومان است که تقریبا نصف قیمت اینترنت در ایران است. تعرفه مصوب اینترنت در‌ سال 93 به این ترتیب است: برای دریافت ماهانه اینترنت 128 کیلوبایتی 12‌هزار و 500، اینترنت 256 کیلوبایتی 15‌هزار تومان، اینترنت 512 کیلوبایتی 240‌هزار تومان، اینترنت یک‌مگابایتی 430‌هزار تومان و اینترنت 2 مگابایتی 740‌هزارتومان.
    این امروز روزنامه شهروند نوشته بود البته من نمی دونم کجای ایران اینترنت 1مگابات رو 400 میده پارس انلاین و شاتل و... 256کیلوبایت داره400 میده

13. 6 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirmahdijv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

میشه یه ارتباط نقطه به نقطه ایجاد کرد..
    فاصله ی شرکت تا خونه چقدره؟
    البته جای این بحث اینجا نیست!
    شاید 600 متر
    میدونم ، اینجا جاش نیس ! اما کجا مطرح کم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من سرویس 6 مگ دارم از مشهد 3 شبه سرعت دانلود 12 کیلو بایته حالا اینا یا یک هفته اینکار رو میکنن ملت دانلود نکنند یا باز یک خوابی برامون دیدن من از امشب دانلود نمیذارم هر موقع شرایط برگشت و عادی شد دوستان اعلام کنند وگرنه برگردیم شاتل

16. این کاربر از mahdibozorg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شاید 600 متر
    میدونم ، اینجا جاش نیس ! اما کجا مطرح کم؟
    ببین داداش شما باید ببینید از شرکت تا خونه دید مستقیم دارید یا نه؟
    مثلا" ساختمان بلندی بینشون نباشه چون قراره شما یه فرستنده بالای پشت بام شرکت و یک گیرنده هم بالای پشت بام منزل بذارید و باید این 2 همدیگه رو ببینند.
    البته میشه از آنتن امنی هم استفاده کرد که تا شعاع چند کیلومتری پوشش بده ولی برای کار شما بهترین روش ارتباط نقطه به نقطه هست و حدود 500 هزار تومنی هزینه ی اولیه راه اندازی داره..
    اینم بگم که شما با این روش هم میتونید اینترنت شرکت و هم تصاویر دوربین های مدار بسته ی شرکت رو در صورت نیاز داشته باشید.
    دوستان ببخشید که این بحث رو اینجا ادامه دادم خواستم دوستمون رو یه راهنمایی کرده باشم.
    دوست عزیز یه لطفی کن اگر واقعا" تصمیم به این کار گرفتی یه تاپیک در بخش شبکه ایجاد کن..

18. 3 کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •