سلام
فعال کردم الان رو چند تنظیم کنم بهتره: اینم عکس دو تا کادر داره بهترین کارایی رو داشته باشه نمیخوام قطعی داشته باشم
مودم رو حالت pppoe هست
بقیه ش اوکی هست؟
نمیخواد تیک بزنم.
فقط میخوام همیشه وصل باشم؟
سلام
فعال کردم الان رو چند تنظیم کنم بهتره: اینم عکس دو تا کادر داره بهترین کارایی رو داشته باشه نمیخوام قطعی داشته باشم
مودم رو حالت pppoe هست
بقیه ش اوکی هست؟
نمیخواد تیک بزنم.
فقط میخوام همیشه وصل باشم؟
Last edited by davood.2008; 01-03-2012 at 23:50.
تا اونجایی که من می دونم بهترین روش برای دوباره وصل شدن ( برای مشکلی که توی ساعت های رایگان بیشتر هست ) نوع اتصال Bridge هست به جای pppoe که در این حالت مثل دایال آپ باید با استفاده از کانکشن وصل بشی ( یوزرنیم و پسوردت هم یوزر و پس اینترنتت هست )
عیبش هم اینه که 1 سیستم بیشتر نمیشه با این حالت وصل کنی
ولی خب مزیتش اینه که می تونی redial واسش تعریف کنی ...
در مورد مودم شما تنظیم دقیق bridge mode نمیدونم با یه سرچ ساده می تونی پیدا کنی .
سلام
تشکر. متاسفانه چون یه ریسیور هم به مودم وصله مجبورم از حالت ppppoe استفاده کنم.
سلام
مدیرای عزیز لطف کردن تاپیک رو چسبوندن به این تاپیک . دمشون گرم
دوستان گل کسی نیست بگه اینا رو روی چند بزارم تا در صورت قطع شدن ارتباط خودش شماره گیری کنه.
یه سوال دیگه
تو عکس زیر عبارت enable manual MTU set چیه و باید رو چند باشه. به طور پیش فرض غیر فعاله
![]()
Last edited by davood.2008; 02-03-2012 at 12:57.
سلام مهندسن عزیز کسی اینجا نمیاد؟
به خدا کارم گیره...
![]()
سلام.
اون Dial on demand واسه اینه که به اندازه دقایقی که زیرش مشخص میکنی اگه از اینترنت استفاده نکنی، خودش بطور اتومات قطع میکنه ارتباطت رو و وقتی شروع کنی به استفاده وصل میشه دوباره. از معنی کلمه هم میشه فهمید. Dial on demand یعنی ارتباط هنگام نیاز.
اون MTU هم لازم نیست دستش بزنی.
Max Fall هم نمیدونم چیه.
تشکر واقعا مفید بود...
![]()
سلام /یکی از دوستان جدای از لپتابش یه سیستم پنتیوم داره که مادربردش لن نداره/به نظرتون از تبدیل یو اس بی به لن استفاده کنه یا یو اس بی وایرلس یا چیز دیگه ای هم هست که تو سرعت تاثیر منفی نذاره؟
سلام ، روی مادربرد اسلات خالی ندارن که کارت شبکه بگذارن؟ چون ساده ترین و کم هزینه ترین روش هستش.
فكر كنم قبلاً یه جای دیگه پاسخ رو براتون نوشتم، اما جابجا شده و شما ندیدید.
دوباره مینوسم،
Dial On Demand رو خاموش بگزار باشه.
Enable Keep Alive رو روشنش كن.
Redial Delay یا تنظیمی با نام دیگر كه پس از روشن كردن Enable Keep Alive زیرش اضافه میشه رو بگزار رو 0 تا 5 و بین این محدوده آزمایش كن.
Max Fail (یا همان Redial Attempt در بعضی مودم های دیگه) هم كه تعداد دفعات شماره گیری مجدد هست، بگزار رو 100.
اگه با این تنظیمات بازهم نتونستی به ISP اتومات وصل بشی، راحت ترین راه تغییر مودم هست (قبلاً هم بهت گفتم، من مشكلی دقیقاً مثل مشكل خود داشتم، آخرشم بعد از یك ماه و خورده ای مجبور شدم مودم رو عوض كنم)
بازهم قبل از هزینه كردن با پشتیبانی تماس بگیر و مشكلت رو واضح مطرح كن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)