نه عزیزم 10-15 وات که چیزی نیست قل قلکه... هرچی صدا میره بالا واتم میره بالا... گین هم واسه اینه که واتو کم یا زیاد کرد البته تو اصطلاحه عامیانه خودمون....
نه عزیزم 10-15 وات که چیزی نیست قل قلکه... هرچی صدا میره بالا واتم میره بالا... گین هم واسه اینه که واتو کم یا زیاد کرد البته تو اصطلاحه عامیانه خودمون....
ببینید این box هست جای بیضی ها و فیلتر ها برش خورده اما ساب نه - امکان جدا کردن آنها از زیر هست - حالا تا 2 میلیون تومان بهترین برند بیضی و مدل از نظر شما چیست؟ اصلاً ساب لازم دارد؟ یک آمپ مناسب با بیضی ها را هم معرفی کنید و همین طور پخش. ممنون
![]()
تا 2 میلیون واسه همه چیزات فقط میتونی kwnwood یا pionner بگیری ... cadence هم میتونی بگیری ولی مدل هایه پایینشو... حمید جان اومد میگه چی بگیری...بهترم بود که 1 پورت میزاشتی ....
ممنون گه همیشه با حوصله جواب میدهید
خانواده من دبی زندگی میکنند اگر از آنجا بخواهم خرید کنم تفاوتی در انتخاب مدل یا برندها دارند که با همین هزینه انتخاب بهتری داشته باشم؟؟
در مورد پورت چیزی بلد نیستم اصلاً نمیدونم چی هست؟
چرا واسه باندی که 110rmsتوانش که معلوم نیست حقیقی باشه یانه 10-15وات یعنی 135وات به یه باند 110واتی بدی یعنی طوری نیست واقعا؟؟![]()
اگر اساتید صلاح بدونن که طراحی باکس اشتباه بوده آن را تغییر میدهم. بهتره همین اول جلو ضرر را گرفت
نه عزیزم 10-15 وات چیزی نیست ... اگرم باشه و فشار بیاره میتونی با گین کمش کنی...
بهترین حالت اینه که هر باکس از هم جدا باشه ... هر ساب و هر باند ... ولی حالا که بریدی دیگه.... بازم میگه بیضی قدرت داره نه کیفیت ...
سلام
اگه یه چبز خوب میخواید پس بیخیال اون باکس دست ساز و کواکسیال بشید
یه ساب 600 تا 1000 واتی با دو جفت کامپ عالی میشه....