این اغلب قاط میزنه اینجوری
شما فقط با اکسپلورر تست کن قبلش هم فایلهای تمپ و کش مرورگر و حذف کن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این اغلب قاط میزنه اینجوری
شما فقط با اکسپلورر تست کن قبلش هم فایلهای تمپ و کش مرورگر و حذف کن
مخابرات الانش پینگ عالی شده واقعا خوبه از زمانی که نامحدود ها به حالت عادی در اوردن خوب شده شک نکن همین جوری میمونه دیگه شلوغ نیستش
سلام دوستان من شنبه هفته پيش چهارده مرداد در پارس وي ثبت نام كردم چند روزه وصل ميشه برام؟
هفته پیش وقتی از اتصال وی-p-ان استفاده میکردم سرعت سرویس 256 نامحدود ویژه مخابرات تا 250 دانلود میکرد... ولی این هفته گند زده شده به کیفیت.. سرعت به زحمت به 40 میرسه... و هر سه دقیقه یکبار دیسکانکنی و آی پی چنج میشه
خسته مون کرد...
به کی باید شکایت کرد آخه؟
اره عزیز درسته دقیقا همینه منم این مشکل شما را داشتم الان هم حجمی خریدم مشکلی ندارم . فقط ساعت یک شب به بعد تو دانلود شبانه اینجوری میشه که اگه دیس نکی تا صبح مشکلی نیستش .
شما کدوم شهری ؟
لنگرود هستم دوست عزیز
سلام بچه ها من مودم TP link 8811 داشتم که خراب شد حالا میخوام یه مودموایرلس وایفای بگیرم که به تبلت هم بخوره بچه های اندیشه چه مودم هایی رو پیشنهاد میدین ؟
یکی گفت که بعضی مودم ها شاید با سرور جایی که ازش اینترنت میگیری همخوانی نداشته باشه صحت داره ؟
چه چیزی پیشنهاد میدید ؟ ( اندیشه سبز )
سلام من از اندیشه استفاده میکنم و مودم زایکسل P-660HW-T1 v3 دارم مودم خوبی هستش
در مورد همخوانی مودم هم به نظرم همش حرفه مفته حالا اگر دوستانی جایی بر خودند که مودم کار نمیکنه بگن
Last edited by saeid 22; 12-08-2012 at 00:35.
به به !!! دوباره مخابرات ترکوند رو 240 kbps هستم . دوباره صف های 10 گیگی رو را انداختم
فقط خدا کنه همینجوری بمونه
بعد از یک هفته مثل اینکه مخابرات به اشتباه خودش پی برد.
اصلاح پست بعد یک روز
معلوم نیست دقیقا چه جانی دارن میدن. بعد یه روز که همه عین قبل شده بود دوباره همه چی ناجور شده و بدتر . پشت سر هم قطعی به وجود میاد.
256 نامحدود مخابرات
Last edited by TimeWarp; 14-08-2012 at 10:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)