تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1330 از 2014 اولاول ... 3308301230128013201326132713281329133013311332133313341340138014301830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,291 به 13,300 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این قسمتی که در زیر میزارم صحبت من نیست ، حرفهای هواداران پرسپولیسه که برگرفته از نظرات ببینندگاه خبرگذاری پرسپولیس هست و من بغیر از پاک کردن توهینات بدون دخل و تصرف براتون گذاشتم
    امیدوارم دوستانی که دارن از مصطفوی حمایت میکنن یا میگن چرا هواداران ازش خوششون نمی یاد به جواب برسن

این قسمت رو تا انتها بخونید

چی بگم از کجاش بگم از اون نامردی که شبانه تو تاریکی شب فرار کرد ورفت بگم یا از این به اصطلاح مدیری بگم که رزومه ضد پرسپولیسی بودنش برای قدیمیهای مثل من اظهر ومنن الشمسه هیچوقت بهمن ماه سال 73 بازی رفت نیمه نهایی لیگ برتر بین تیمهای پرسپولیس و تیم محبوب اقای مصطفوی استقلال یادم نرفته تا ساعت 12 شب تو اون سرما تو ورزشگاه یخ زدیم فرداشم همین اقا با قلمش تو کمیته انظباتی قربانیمون کرد مجتبی رو 3 سال فرشادو 1 سال احمدو 2 سال بازی رو 3 بر0 به نفع استقلال چی بگم چی بگم از کجاش بگم اونوقت دیوس اول فصل که پسر سلطان اومده قرارداد ببنده بهش میگه تو بازیکن درجه 3هستی باید درجه3 قرارداد ببندی اخه بی همه چیز وقتی که تو داشتی واسه استقلال توپ میزدی و یقه جر میدادی بابای این ادم داشت جونشو واسه این تیمی که تو حالا مدیرشی جر میداد اقایون بالا برید پائین بیاید امسال دهنمون با اون قطبی زن صفت و این سمندون سرویسه

آقا امروز قبل شروع بازی اومدن 2تا از لیدرهای جایگاه 2 رو بردن مامورا . 10 دقیقه بد اومدن لیدرا گفتن فکر کنین اومدین سینما ساکت بشینین بازی رو ببینی گفتیم چرا گفتن آقای مصطفوی دستور داده امروز کسی حق نداره تشویق کنه تا اخر بازی همه ساکت بودن جیگاها پر مامور بود 1 دادستانم با حکم اومده بوود کسی تشویق می کرد می گرفتن میبردنش حالا مصطفوی میگه چرا علیه اون شعار میدن ؟؟؟؟؟؟

بچه ها بنظرتون درسته ما به علت تصمیمات غلط مدیر ...... بیائیم یکی یکی به اسطوره ها و بزرگان تاریخ پرسپولیس فحش بدیم. با قطبی اون کارا رو کردیم ، حالا نوبت پیروانیه . مگه پیروانی خودش سرمربی تیم شده. به من و شما هم پیشنهاد بدن قبول می کنیم، یک دقیقه نشستن روی نیمکت پرسپولیس بزرگترین افتخار هر مربی میتونه باشه. مدیری که دربی سال 73 رو سه هیچ برای استقلال زد بعد از 14 سال قبل از شروع دربی اومد از عامل شروع جنجال تو اون بازی یعنی قغله نوعی تقدیر کرد. راست گفته یک دهم امکانات قطبی رو کله مرغی نداره ولی کله مرغی مدیر عامل پرسپولیسی بالا سرش نیست. مدیری داره که با نفوذش تو فدراسیون همه بازیاشون جمعه برگزار میشه، تیمهای رقیب مقابلشون همیشه بدون انگیزه هستن ، داورا همیشه هواشونو دارن. مدیر ...... نمیخائیم . ما دادکانها ، انصاریفرها و کاشانی ها رو داریم چرا اونا باید خونه نشین باشن یک ....... بیاد تو هیئت مدیره اختلاف درست کنه ، بره به ....... روحیه بده که شما یک دهم ما امکانات ندارین ولی از ما بهتر کار کردین. هواداران همدل نیستن ، هرکی ساز خودشو میزنه، بازیی که باید استادیوم پر میشد فقط 60 هزارتا میرن

تو ختم برادر زن افشین پیروانی سلطان مثل لجن کوبیدش قد دیوار بهش گفت بیهمه چیز حالا واسه من پرسپولیسی شدی یادته تو رختکن امجدیه چه جوری خایه مالی خسروانی رو میکردی یادته شبی که خواستی بیای پرسپولیس به من چی گفتی کاش وساطتت ادمهای اطراف نبود سلطان خفش کرده بود

بچه ها نمي دونم چه گناهي كرده ايم كه گير اين مصطفوي استقلالي افتاده ايم.هزاران هوادار تو استاديوم و ميليونها عاشق بهش مي گن حيا كن ولي اين پير مرد بي حيا داره همچنان بعنوان يه نفوذي كارش رو (به گفته خودش با قدرت تمام )ادامه ميده.
    به قول مهرداد ميناوند از وقتي مصطفوي اومده پرسپوليس ديگه آدم روش نميشه بگه من پرسپوليسي ام.
    من يه سؤال داشتم خواهش مي كنم يكي جواب بده مخوام بدونم:
    اگه مصطفوي استقلالي نيست پس چطور دلش مياد با احساسات ميليونها عاشق اين جوري بازي كنه؟؟؟؟؟آيا تو يه پرسپوليسي با مرام اين جوريه كه همه بهش بگن دست از سر تيم بردار و او اينچنين بي اعتنا باشه؟؟؟؟؟؟؟خداييش شما بگين تو تاريخ پرسپوليس همچين شخصيتي سراغ دارين؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها خواهش مي كنم با كادر فني و بازيكنا كاري نداشته باشين چون ما از اين لحاظ بهترين هستيم.فقط مشكل ما مديريت تيمه كه از خدا مي خوام به حرمت اين روز عزيز شر اين مدير استقلالي رو از سر ما كم كنه.
    اين بازيكنايي كه ما داريم همشون به عشق پرسپوليس خيلي از پيشنهادهاي تيمهاي ديگه رو رد كردن.البته اگه هدايتي نبود وكار دست اين پيرمرد استقلالي بود معلوم نبود ما چه بازيكنايي داشتيم.
    از آقاي هدايتي خواهش مي كنيم هر چه زودتر يه كاري بكنن.

اينجور مصاحبه کردنا و تماشاچی رو خر فرض کردن ، منو ياد آدمايی مثل قلعه‌نويی ميندازه. اين بازی خيلی بد بوديم اونوقت آقا برگشته گفته بهترين بازی تيم بود. اگه اين بهترين بازيه پس بدترين بازی چيه؟ البته طفلک اونجوری که گوشه زمين کپ کرده بود شايد تو خيالش بازی‌هايی رو که دستيار بوده تو ذهن تصور کرده. از اون ور مردک فرخزادی که اصلا معلوم نيست چکاره‌ست گفته ما به خاطر داوری بد نتيجه نگرفتيم. اين تفکر دنبال محکوم کردن همه‌چيزه تا ضعف خودش معلوم نشه. داوری بازی هيچ ايرادی نداشت تازه گل آفسايد پرسپوليس هم سالم اعلام کرد. ايراد پرسپوليس مديريته . مديريتی که نتونست حاشيه رو از تيم بگيره و سرمربی قبلی هم پای همين حاشيه قربانی کرد و بعد نتونست براش جانشين شايسته بياره. اگه يه آدمی مثل انصاريفر مدير تيم بود امکان نداشت راضی بشه پيروانی سرمربی بشه. اين به ضرر خود پيروانی هم هست. چون شکست ميخوره و با فضاحت از پرسپوليس اخراج ميشه و تا چند سال نميتونه برگرده رو نيمکت. پيروانی هم توسط مصطفوی استقلالی قربانی ميشه. اين مردک برای روی کار موندن هر کسی رو قربانی ميکنه. ننگ به اين آدم

حاشیه را به تیم کی اورد:::مصطفوی

لیست تیم را کی پر کرد::::مصطفوی

چی کسی فقط بله قربان میگه ان هم برای علی ابادی: مصطفوی

چه کسی تاپارسال هم عاشقانه دنبال مدیریت استقلال بود:مصطفوی

چه کسی با باند علی ابادی قطبی را اوردند بعدش خرابش کردند: مصطفوی

چه کسی خوبی فدراسیون و کمیته انضباطی را میگه در صورتی که همینها پدر تیم را در اوردند: مصطفوی

مدیری که ابتدایی ترین قوانین نقل و انتقالت را نداند کسی که پس از یک ساعت گفتگو با علی ابادی میگوید به اندازه تمام عمر مدیریت یاد گرفتم.کسی که برای حفظ جایگاهش هر کاری میکند حتی خراب کردن بازیکنان تیم.او کسی نیست جز یک انسان پر مدعای احمق .واقعا قصد توهین ندارم ولی با شناخت 15 ساله از این ادم این حرف را میزنم .او مصداق کامل حماقت و چاپلوسی است

ما تو تيممون فقط و فقط يه نفوذي داريم و اون هم اين پيرمرد ..... ......... كه با اين همه شعاري كه عليه اون مي دن باز هم به ماموريتش كه فلج كردن تيم محبوب ميليونها آرياييه ادامه مي ده.
    خدايا به حق اين روز عزيز شر اين مصطفوي پست فطرت را از سر ما كم كن.
    حيا هم كه نداره تا بگيم مصطفوي حيا كن پرسپوليسو رها كن.
    حيا هم كه نداره تا بگيم مصطفوي حيا كن پرسپوليسو رها كن.

من همون روز اول که پيروانی انتخاب شد گفتم که اين بزرگترين خيانت به خود پيروانيه. مطمئن باشيد ته اين جريان بزرگترين ضربه رو خود محمدعلی ميخوره. برای نفر اول شدنش هنوز زوده. اما مصطفوی بی‌تدبير و بی‌لياقت با اين تصميمش هم به پرسپوليس ضربه زد هم به کسی که شايد با سه چهار سال دستيار تو پرسپوليس می‌تونست در آينده سرمربی‌ خوبی بشه. تصاوير تلويزيونی کاملا نشون ميداد که چقدر استرس داره. وقتی بازی با سایپا اينجوری باشه جلو اسقلال تو آسيا ميخواد چکار کنه . جلو حرفه‌ای‌ترين مربی‌هايی که تو تيم‌های آسيايی هستن ميخواد چکار کنه. خدا کنه پيروانی قبل از خوردن يه شکست سخت و قبل اينکه تماشاگرا بهش بی‌احترامی کنن از سرمربيگری کنار بره و يه سرمربی خوب و باتجربه و حرفه‌ای بياد بالا سر تيم.

آره مديريت خيلی مهمه. در کنار همه فاکتورهايی که گفتی ، شخصيت فردی مدير هم خيلی مهمه. بايد يه شخصيت کاريزماتيک داشته باشه. مثل عابدينی و انصاريفر و کاشانی. اما مصطفوی يه آدم صد در صد بی‌شخصيت و بله قربانگوست. فقط موضع کاشانی رو مقايسه کنيد با موضع اين آدم جلو علی‌آبادی. مديری که بين دو نيمه پرسپوليس- برق جلو علی دايی زانو زد و گفت از پا قدم تو ما گل زديم ، تکليفش روشنه. مصطفوی يه آدميه که بدبخت پسته. برای بدست اوردن و نگه داشتنش هر کاری ميکنه. من که تو تاريخ پرسپوليس چنين مدير بی‌شخصيتی رو به خاطر ندارم.

اگر در بعضی از قسمتها توهینی انجام شده از دستم در رفته و من قسطی برای این کار نداشتم البته اگر در رفته باشه
    Last edited by aluminum; 10-12-2008 at 02:22.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این قسمت هم بدون شرح است و از قسمت نظرات بینندگان سایت پرسپولیس گرفته شده است:

این مطالبی که میگویم دقیقا نقل قول های اقای تاج نایب رییس فدراسیون در یک مهمانی در عید نوروز امسال است که تمام وقایع قطبی و تیم ملی را بیان کرد.از این جا به بعد نقل قول تاج را بشنوید .فقط یک توضیح.بازی پرسپولیس با فجر سپاسی روز یک شنبه در شیراز انجام گرفت.حالا وقایع را از زبان تاج بخوانید"من و کفاشیان تمام صحبتها را با قطبی انجام دادیم و به توافق کامل رسیدیم .صبح شنبه به اتفاق قطبی به سازمان تربیت بدنی رفتیم چون گفته بودند قبل از قرارداد باید سازمان در جریان باشد.علی ابادی ما را نپذیرفت و ما با هاشمی صحبت کردیم و خبر توافق با قطبی را گفتیم.بعد قطبی با تیم به شیراز رفت.در همین موقع از دفتر علی ابادی تماس گرفتند و من را خواستند.علی ابادی راجع به مربی پرسید و گفتیم از بین گزینه ها با قطبی توافق کردیم و قرار است بعد از بازی فجر قرارداد ببندیم.علی ابادی گفت قطبی نباید مربی شود و از بین گزینه های دیگر انتخاب کنیدو ترجیحا قلعه نوعی .ما اصرار کردیم و دلیل را پرسیدیم. گفت از اطلاعات نامه داده اند که پدر قطبی طاغوتی بوده.گفتیم اینطور نیست واین قطبی ربطی به فرد مورد نظر ندارد.اما او حرف خودش را میزد.گفتیم بیشتر بررسی کنید .قرار شد تا یک شنبه علی ابادی خبر بدهد. یک شنبه خبری نشد و من هم هر قدر با دفترش تماس گرفتم منشی میگفت نیست .در حالیکه از طریق یکی از دوستانم میدانستم در دفترش هست ولی جواب ما را نمیدهد.ظهر 1 شنبه از دفترش احظار شدیم .گفت همان که گفتم .قطبی اصلا. از بین بقیه هم ترجیحا قلعه نوعی.من و کفاشیان به فدراسیون امدیم.من بلافاصله با دایی تماس گرفتم.گفتم ایا حاضری سر مربی تیم ملی شوی.دایی با تعجب گفت این چه بازی جدیدی است. چه نقشه ای دارید. شما که اصلا از من بر نامه نخواسته اید.من جزو گزینه های شما نبودم .گفتم شما اقای گل جهان هستی و احتیاج به بر نامه نداری.قبول میکنی یا نه.دایی قبول کرد .من بلافاصله تلفن برنامه فوتبال برتر را گرفتم و به کفاشیان گفتم خبر را اعلام کند.درست پایان بازی پرسپولیس بود.پس از اعلام خبر علی ابادی تماس گرفت و گلایه کرد که چرا بدون اجازه او انتخاب کردیم.اما ما میدانستیم اگر کار به روزهای اینده کشیده شود سازمان قلعه نوعی را به ما تحمیل میکند .پس با اینکار انها را در عمل انجام شده قرار دادیم.دو شنبه هم با دایی به سازمان رفتیم و علی ابادی با دایی صحبت کرد."

این مطالب را می نویسم تا همه بدانیم چه قدر هواداران بی معرفتی هستیم

این نامه از طرفه یکی از بازدید کننده ها هست که من بعد از کلی تحقیق اون را در وبلاگم گذاشتم

من یکی از نزدیکان علی آبادی هستم اسم و آدرس ایمیل من هم مستعار هست

شما به داوری صد در صد مغرضانه بر علیه پرسپولیس در این سه هفته توجه کنید

آیا می دانید دلیل این داوری ها بر علیه پرسپولیس چیست.

از طریق یکی از نزدیکانم که از کارمندان علی آبادی می باشد به طور پنهانی و از

طریق یک mp3 که به صورت پنهانی در یک اتاق کار گذاشته شده بوده مطلع شدیم

در جلسه ای که متشکل از علی آبادی و تعدادی اطلاعاتی بوده از علی آبادی سوال

می شود چرا با افشین قطبی تماس گرفته و مگر قرار نیست طرح جلوگیری از

اجتماع تماشاچی در استادیوم آزادی انجام شود که علی آبادی در جواب می گوید

اولا که قطبی نباید در ایران محبوب می شد که شد و یکی از دلایلی که من او را به

ایران برگرداندم گرفتن محبویت از او بوده که این برای ما خوب نیست و همچنین

جلوگیری از نتیجه گیری این تیم به صورت غیر مستقیم می باشد که شما بعدها

نتیجه آن را خواهید دید.

از شما خواهش میکنم ضمن انتقال این مطلب به سایرین از تماشاچی هایی که به

استادیوم میروند تضاضا کنید در صورت بروز هرگونه نتیجه از سوی پرسپولس در آخر

بازی قطبی مورد تشویق قرار بگیرد تا این طرح شکست خورده تا پرسپولیس بتواند

از این وضع نجات پیدا کند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

والا چیزی که ما میدونیم قرارداد قطبی هست. که اونم به نظر من نه ربطی به تماشاچی داره ، نه به برد و باخت.
    هیئت مدیره جدید درسته که یه مقدار ولخرجی الکی کردن ، اما به ضرر تیم هم کاری نکردن. یا حداقل من ندیدم. اگر کردن خب بگین ما هم بدونیم...

.

امید وارم جوابت رو گرفته باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

یه چیز برای من عجیب بود.تیم خوب بازی نمی کرد تماشاچی ها گیر داده بودند به مصطفوی.
    امید وارم شما هم به دیگه تعجب نکنید

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افشين پيروانى : شوكى كه سايپايى ها به تيم خود داده بودند نتيجه داد تا پرسپوليس برنده نشود

تهران IranSport.Net - افشين پيروانى سرمربى تيم پرسپوليس بعد از ديدار تيمش مقابل سايپا گفت: از عملكرد بازيكنانم راضى هستم و معتقدم شايستگى پيروزى را داشتيم. وى همچنين اظهار كرد: تيم ما بازى خوبى انجام داد و توانستيم موقعيت هاى زيادى ايجاد كنيم اما در هر صورت زمانى كه توپ هاى ما به تير دروازه حريف مى خورد يا از روى خط برگشت داده مى شود طبيعى است كه نتوانيم پيروز شويم. من تصور مى كنم شوكى كه سايپايى ها به تيم خود داده بودند نتيجه داد و آن ها به هدف خود رسيدند اما پرسپوليس در روزى كه روز خوبش بود نتوانست پيروز شود.وى افزود: ما در ۴۵ دقيقه دوم به دروازه سايپا حمله كرديم اما تمامى فرصت هاى ما با بدشانسى از دست رفت و اگر كمى خوش شانس بوديم در روزى كه عملكرد بسيار خوبى داشتيم ۳، امتياز بازى را نيز مى گرفتيم.سرمربى پرسپوليس ادامه داد: از عملكرد بازيكنانم بسيار راضى هستم و معتقدم آن ها خواسته هاى من را انجام دادند و بى ترديد شرايط بازى به گونه اى بود كه بايد پرسپوليس پيروز مى شد اما اكنون نتيجه مساوى شده است هرچند كه معتقدم پيروزى براى پرسپوليس عادلانه تر بود. پيروانى درباره قضاوت مسابقه نيز گفت: درباره داورى هيچ صحبتى نمى كنم و آن را به كارشناسان مى سپرم و تنها به داوران خسته نباشيد مى گويم.سرمربى تيم پرسپوليس تهران درباره عدم استفاده پژمان نورى نيز گفت: در هر صورت در اين زمينه تصميم با من است و در اين بازى نورى جزو ۱۸ بازيكن نبود اما شايد در بازى آينده در درون زمين باشد. در هر صورت اين من هستم كه درباره وضعيت تيم تصميم مى گيرم.پيروانى درباره احتمال جدايى پژمان نورى نيز گفت: به هيچ عنوان چنين اتفاقى نمى افتد و هيچ بازيكنى در نيم فصل از پرسپوليس جدا نمى شود و نورى نيز بازيكن پرسپوليس خواهد بود.وى درباره انجام نشدن برنامه هاى تمرينى از سوى بازيكنان در طول بازى نيز گفت: دقيقا نمى دانم بازيكنان پرسپوليس بايد چه كار ديگرى انجام مى دادند. ما تمامى راه هاى حمله به دروازه از جمله ارسا ل ها و پاس هاى عمقى را تجربه كرديم و فرصت هاى بسيار خوبى داشتيم و من اطمينان دارم كه بازيكنان پرسپوليس بهترين بازى خود را انجام دادند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حاشيه‌نگاري ديدار پرسپوليس - سايپا
    ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و سايپا از هفته‌ي هجدهم ليگ برتر به دليل حضور "مايلي كهن" در نيمكت سايپا با حاشيه‌هايي همراه بود.

به گزارش ايسنا؛ درپايان اين ديدار برخي از تماشاگران عليه داريوش مصطفوي شعار دادند و خواستار بركناري وي شدند اين درحالي بود كه محمد كمايلي كهن مورد تشويق تماشاگران پرسپوليس قرار گرفت.

* در ابتداي اين ديدارعابدزاده و پيرواني با دسته گل نزد محمد مايلي‌كهن سرمربي سايپا رفتند.

* مايلي‌كهن به طرف تماشاگران پرسپوليس رفته به آنها اداي احترام كرد و تماشاگران پرسپوليس نيز او را به شدت تشويق كردند.

* فرخ‌زادي و هدايتي اعضاي هيات مديره پرسپوليس و حميد سجادي مديرعامل سايپا به همراه اعضاي هيات مديره باشگاه در جايگاه ويژه اين ديدار را از نزديك مشاهده كردند.

* تماشاگران پرسپوليس به برخي تصميم‌هاي رحيم رحيمي مقدم در نيمه نخست از جمله اخطار به كريم باقري اعتراض كردند.

* پژمان نوري خارج از فهرست 18 نفره پرسپوليس و در روي سكوها بازي را تماشا مي‌كردند كه ناراحتي از اين موضوع به خوبي در چهره نوري مشهود بود.

* اشتباه سپهر حيدري و به ثمر رسيدن گل تساوي سايپا، سبب درگيري بين برخي تماشاگران پرسپوليس شد كه موضوع با دخالت نيروي انتظامي و هدايت چند نفر از اين افراد به خارج از ورزشگاه خاتمه يافت.

* تمامي عكاسان در نيمه دوم پشت دروازه سايپا بودند.

* برخي از تماشاگران ضمن تشويق پژمان نوري كه بر روي سكوها بود، شعار افشين تعويض كن را سر دادند.

* برخي از تماشاگران با شعار «مصطفوي حيا كن؛ پرسپوليس را رها كن» به انتقاد از عملكرد سرخ‌پوشان تهران پرداختند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رضایی:پرسپولیس بدشانس است
    مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی باید بیشتر تمرین کنم تا نظر مثبت کادر فنی جلب شود.

رحمان رضایی، مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در گفتگو با مهر ضمن بیان این مطلب افزود: نیمکت نشینی‌ام در پرسپولیس نظر کادر فنی است که کاملا به آن احترام می گذارم. تصور می کنم باید بیشتر تمرین کنم تا بتوانم با تیم هماهنگ شوم و نظر مثبت کادر فنی را به دست آورم.

وی در خصوص دیدار با سایپا اظهار داشت: در نیمه اول تیم ما موقعیت چندانی برای گلزنی نداشت اما در نیمه دوم موقعیت‌های مناسبی برای گلزنی داشتیم که متاسفانه از آنها استفاده نکردیم. نیمه دوم کاملا توپ و میدان در اختیار تیم ما بود اما در زدن ضربات آخر دقت لازم را نداشتیم.

رضایی در مورد دلایل بازیهای ضعیف و پرانتقاد تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: به نظر من بی دقتی و تا حدودی بدشانسی از جمله دلایلی است که باعث شده پرسپولیس در دیدارهای اخیر باوجود برتری کامل نسبت به حریفان خود نتواند در نتیجه‌گیری عملکرد موفقی داشته باشد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخرين ديدار هفته هجدهم با تساوي به پايان رسيد؛ پرسپوليس 1، سايپا 1
    خبرگزاري آريا- آخرين ديدار از هفته هجدهم رقابت هاي ليگ برتر فوتبال را دو تيم سايپاي کرج و پرسپوليس تهران در ورزشگاه آزادي تهران برگزار کردند که درپايان بانتيجه تساوي يک بريک به پايان رسيد.

به گزارش سرويس ورزشي آريا، گل هاي اين ديدار را به ترتيب ابراهيم توره دردقيقه 25 و اميد شريفي نسب در دقيقه 33 براي تيم هاي پرسپوليس و سايپاي کرج به ثمر رساندند. کادر فني تيم سايپاي کرج به ترتيب علي ترائوره به جاي رضا محمودي،‌سعيد بيگي به جاي روزبه شاه علي دوست و کاظم برجلو به جاي حسين کعبي وارد زمين کرد.

اين درحالي است که کادرفني تيم پرسپوليس تهران محمد منصوري را به جاي سپهري حيدري و حسين بادامکي را به جاي ايوان پترويچ وارد ميدان کرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مایلی‌کهن پرسپولیس را متوقف کرد

تیم فوتبال پرسپولیس در آخرین دیدار از هفته هجدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با نتیجه تساوی یک بریک مقابل سایپا متوقف شد تا محمد مایلی‌کهن در نخستین دیداری که هدایت نارنجی‌پوشان را برعهده داشت به یک امتیاز باارزش دست یابد.

به گزارش مهر، در آخرین بازی از هفته هجدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 15 امروز دو تیم پرسپولیس و سایپا در حضور بیش از 65 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی به دیدار هم رفتند که تلاش آنها در پایان با نتیجه تساوی یک بریک همراه بود.

در این بازی ابتدا تیم پرسپولیس در دقیقه 25 توسط ابراهیم توره به گل برتری دست یافت اما تنها هشت دقیقه پس از به ثمر رسیدن این گل امید شریفی نسب کار را به تساوی کشاند. با این گل تلاش دو تیم در نیمه اول به نتیجه تساوی یک بریک انجامید.

در نیمه دوم پرسپولیس با میل تهاجمی بیشتر گام به میدان نهاد و بارها تا آستانه گلزنی پیش رفت اما مقابل دفاع فشرده سایپا راه به جایی نبرد تا بازی با نتیجه تساوی یک بریک به اتمام برسد.

قضاوت دیدار پرسپولیس - سایپا برعهده رحیم رحیمی مقدم بود. او در این بازی به کریم باقری، مازیار زارع و علیرضا واحدی نیکبخت از تیم پرسپولیس و حسین کعبی، جواد آشتیانی و مجید ایوبی از تیم سایپا کارت زرد نشان داد.

جدول رده بندی لیگ برتر در پایان دیدار امروز به شرح زیر است:
    1- استقلال تهران 34 امتیاز(تفاضل گل 21+)
    2- ذوب آهن اصفهان 34 امتیاز(تفاضل گل 7+)
    3- پیکان قزوین 30 امتیاز (تفاضل 9+)
    4- پرسپولیس 30 امتیاز(تفاضل گل 7+)
    5- مقاومت سپاسی 28 امتیاز
    .................................................. ..............
    17- داماش گیلان 14 امتیاز(تفاضل گل 9-)
    18- پیام مشهد 14 امتیاز(تفاضل گل 12-)
    Last edited by f.kh0511; 10-12-2008 at 09:11.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نامه قطبی مورد تائید باشگاه پرسپولیس قرار گرفت

نامه افشین قطبی سرمربی مستعفی تیم پرسپولیس مورد تائید باشگاه قرار گرفت.
    مدیر برنامه های افشین قطبی صبح دیروز با داریوش مصطفوی گفت و گو كرد و به نتایج مثبتی در خصوص قرار داد سرمربی مستعفی پرسپولیس رسید.
    مهدی حاجی باقر اعلام كرد نامه افشین قطبی مورد تائید مسئولان باشگاه پرسپولیس قرار گرفت و آنها قبول كردند كه نحوه محاسبه مشكلات مالی قطبی بر حسب زمان حضورش در ایران باشد.
    وی افزود: در این باره ابتدا جلسه ای با مصطفوی مدیر عامل پرسپولیس برگزار می‌ كنم و سپس بصورت دقیق این موضوع را به قطبی می‌رسانم. اما با توجه به پذیرفته شدن نامه قطبی از سوی مسئولان باشگاه ،موضوع اختلاف مالی سرمربی مستعفی پرسپولیس با باشگاه حل شده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •