چی بگم از کجاش بگم از اون نامردی که شبانه تو تاریکی شب فرار کرد ورفت بگم یا از این به اصطلاح مدیری بگم که رزومه ضد پرسپولیسی بودنش برای قدیمیهای مثل من اظهر ومنن الشمسه هیچوقت بهمن ماه سال 73 بازی رفت نیمه نهایی لیگ برتر بین تیمهای پرسپولیس و تیم محبوب اقای مصطفوی استقلال یادم نرفته تا ساعت 12 شب تو اون سرما تو ورزشگاه یخ زدیم فرداشم همین اقا با قلمش تو کمیته انظباتی قربانیمون کرد مجتبی رو 3 سال فرشادو 1 سال احمدو 2 سال بازی رو 3 بر0 به نفع استقلال چی بگم چی بگم از کجاش بگم اونوقت دیوس اول فصل که پسر سلطان اومده قرارداد ببنده بهش میگه تو بازیکن درجه 3هستی باید درجه3 قرارداد ببندی اخه بی همه چیز وقتی که تو داشتی واسه استقلال توپ میزدی و یقه جر میدادی بابای این ادم داشت جونشو واسه این تیمی که تو حالا مدیرشی جر میداد اقایون بالا برید پائین بیاید امسال دهنمون با اون قطبی زن صفت و این سمندون سرویسه
آقا امروز قبل شروع بازی اومدن 2تا از لیدرهای جایگاه 2 رو بردن مامورا . 10 دقیقه بد اومدن لیدرا گفتن فکر کنین اومدین سینما ساکت بشینین بازی رو ببینی گفتیم چرا گفتن آقای مصطفوی دستور داده امروز کسی حق نداره تشویق کنه تا اخر بازی همه ساکت بودن جیگاها پر مامور بود 1 دادستانم با حکم اومده بوود کسی تشویق می کرد می گرفتن میبردنش حالا مصطفوی میگه چرا علیه اون شعار میدن ؟؟؟؟؟؟
بچه ها بنظرتون درسته ما به علت تصمیمات غلط مدیر ...... بیائیم یکی یکی به اسطوره ها و بزرگان تاریخ پرسپولیس فحش بدیم. با قطبی اون کارا رو کردیم ، حالا نوبت پیروانیه . مگه پیروانی خودش سرمربی تیم شده. به من و شما هم پیشنهاد بدن قبول می کنیم، یک دقیقه نشستن روی نیمکت پرسپولیس بزرگترین افتخار هر مربی میتونه باشه. مدیری که دربی سال 73 رو سه هیچ برای استقلال زد بعد از 14 سال قبل از شروع دربی اومد از عامل شروع جنجال تو اون بازی یعنی قغله نوعی تقدیر کرد. راست گفته یک دهم امکانات قطبی رو کله مرغی نداره ولی کله مرغی مدیر عامل پرسپولیسی بالا سرش نیست. مدیری داره که با نفوذش تو فدراسیون همه بازیاشون جمعه برگزار میشه، تیمهای رقیب مقابلشون همیشه بدون انگیزه هستن ، داورا همیشه هواشونو دارن. مدیر ...... نمیخائیم . ما دادکانها ، انصاریفرها و کاشانی ها رو داریم چرا اونا باید خونه نشین باشن یک ....... بیاد تو هیئت مدیره اختلاف درست کنه ، بره به ....... روحیه بده که شما یک دهم ما امکانات ندارین ولی از ما بهتر کار کردین. هواداران همدل نیستن ، هرکی ساز خودشو میزنه، بازیی که باید استادیوم پر میشد فقط 60 هزارتا میرن
تو ختم برادر زن افشین پیروانی سلطان مثل لجن کوبیدش قد دیوار بهش گفت بیهمه چیز حالا واسه من پرسپولیسی شدی یادته تو رختکن امجدیه چه جوری خایه مالی خسروانی رو میکردی یادته شبی که خواستی بیای پرسپولیس به من چی گفتی کاش وساطتت ادمهای اطراف نبود سلطان خفش کرده بود
بچه ها نمي دونم چه گناهي كرده ايم كه گير اين مصطفوي استقلالي افتاده ايم.هزاران هوادار تو استاديوم و ميليونها عاشق بهش مي گن حيا كن ولي اين پير مرد بي حيا داره همچنان بعنوان يه نفوذي كارش رو (به گفته خودش با قدرت تمام )ادامه ميده.
به قول مهرداد ميناوند از وقتي مصطفوي اومده پرسپوليس ديگه آدم روش نميشه بگه من پرسپوليسي ام.
من يه سؤال داشتم خواهش مي كنم يكي جواب بده مخوام بدونم:
اگه مصطفوي استقلالي نيست پس چطور دلش مياد با احساسات ميليونها عاشق اين جوري بازي كنه؟؟؟؟؟آيا تو يه پرسپوليسي با مرام اين جوريه كه همه بهش بگن دست از سر تيم بردار و او اينچنين بي اعتنا باشه؟؟؟؟؟؟؟خداييش شما بگين تو تاريخ پرسپوليس همچين شخصيتي سراغ دارين؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها خواهش مي كنم با كادر فني و بازيكنا كاري نداشته باشين چون ما از اين لحاظ بهترين هستيم.فقط مشكل ما مديريت تيمه كه از خدا مي خوام به حرمت اين روز عزيز شر اين مدير استقلالي رو از سر ما كم كنه.
اين بازيكنايي كه ما داريم همشون به عشق پرسپوليس خيلي از پيشنهادهاي تيمهاي ديگه رو رد كردن.البته اگه هدايتي نبود وكار دست اين پيرمرد استقلالي بود معلوم نبود ما چه بازيكنايي داشتيم.
از آقاي هدايتي خواهش مي كنيم هر چه زودتر يه كاري بكنن.
اينجور مصاحبه کردنا و تماشاچی رو خر فرض کردن ، منو ياد آدمايی مثل قلعهنويی ميندازه. اين بازی خيلی بد بوديم اونوقت آقا برگشته گفته بهترين بازی تيم بود. اگه اين بهترين بازيه پس بدترين بازی چيه؟ البته طفلک اونجوری که گوشه زمين کپ کرده بود شايد تو خيالش بازیهايی رو که دستيار بوده تو ذهن تصور کرده. از اون ور مردک فرخزادی که اصلا معلوم نيست چکارهست گفته ما به خاطر داوری بد نتيجه نگرفتيم. اين تفکر دنبال محکوم کردن همهچيزه تا ضعف خودش معلوم نشه. داوری بازی هيچ ايرادی نداشت تازه گل آفسايد پرسپوليس هم سالم اعلام کرد. ايراد پرسپوليس مديريته . مديريتی که نتونست حاشيه رو از تيم بگيره و سرمربی قبلی هم پای همين حاشيه قربانی کرد و بعد نتونست براش جانشين شايسته بياره. اگه يه آدمی مثل انصاريفر مدير تيم بود امکان نداشت راضی بشه پيروانی سرمربی بشه. اين به ضرر خود پيروانی هم هست. چون شکست ميخوره و با فضاحت از پرسپوليس اخراج ميشه و تا چند سال نميتونه برگرده رو نيمکت. پيروانی هم توسط مصطفوی استقلالی قربانی ميشه. اين مردک برای روی کار موندن هر کسی رو قربانی ميکنه. ننگ به اين آدم
حاشیه را به تیم کی اورد:::مصطفوی
لیست تیم را کی پر کرد::::مصطفوی
چی کسی فقط بله قربان میگه ان هم برای علی ابادی: مصطفوی
چه کسی تاپارسال هم عاشقانه دنبال مدیریت استقلال بود:مصطفوی
چه کسی با باند علی ابادی قطبی را اوردند بعدش خرابش کردند: مصطفوی
چه کسی خوبی فدراسیون و کمیته انضباطی را میگه در صورتی که همینها پدر تیم را در اوردند: مصطفوی
مدیری که ابتدایی ترین قوانین نقل و انتقالت را نداند کسی که پس از یک ساعت گفتگو با علی ابادی میگوید به اندازه تمام عمر مدیریت یاد گرفتم.کسی که برای حفظ جایگاهش هر کاری میکند حتی خراب کردن بازیکنان تیم.او کسی نیست جز یک انسان پر مدعای احمق .واقعا قصد توهین ندارم ولی با شناخت 15 ساله از این ادم این حرف را میزنم .او مصداق کامل حماقت و چاپلوسی است
ما تو تيممون فقط و فقط يه نفوذي داريم و اون هم اين پيرمرد ..... ......... كه با اين همه شعاري كه عليه اون مي دن باز هم به ماموريتش كه فلج كردن تيم محبوب ميليونها آرياييه ادامه مي ده.
خدايا به حق اين روز عزيز شر اين مصطفوي پست فطرت را از سر ما كم كن.
حيا هم كه نداره تا بگيم مصطفوي حيا كن پرسپوليسو رها كن.
حيا هم كه نداره تا بگيم مصطفوي حيا كن پرسپوليسو رها كن.
من همون روز اول که پيروانی انتخاب شد گفتم که اين بزرگترين خيانت به خود پيروانيه. مطمئن باشيد ته اين جريان بزرگترين ضربه رو خود محمدعلی ميخوره. برای نفر اول شدنش هنوز زوده. اما مصطفوی بیتدبير و بیلياقت با اين تصميمش هم به پرسپوليس ضربه زد هم به کسی که شايد با سه چهار سال دستيار تو پرسپوليس میتونست در آينده سرمربی خوبی بشه. تصاوير تلويزيونی کاملا نشون ميداد که چقدر استرس داره. وقتی بازی با سایپا اينجوری باشه جلو اسقلال تو آسيا ميخواد چکار کنه . جلو حرفهایترين مربیهايی که تو تيمهای آسيايی هستن ميخواد چکار کنه. خدا کنه پيروانی قبل از خوردن يه شکست سخت و قبل اينکه تماشاگرا بهش بیاحترامی کنن از سرمربيگری کنار بره و يه سرمربی خوب و باتجربه و حرفهای بياد بالا سر تيم.
آره مديريت خيلی مهمه. در کنار همه فاکتورهايی که گفتی ، شخصيت فردی مدير هم خيلی مهمه. بايد يه شخصيت کاريزماتيک داشته باشه. مثل عابدينی و انصاريفر و کاشانی. اما مصطفوی يه آدم صد در صد بیشخصيت و بله قربانگوست. فقط موضع کاشانی رو مقايسه کنيد با موضع اين آدم جلو علیآبادی. مديری که بين دو نيمه پرسپوليس- برق جلو علی دايی زانو زد و گفت از پا قدم تو ما گل زديم ، تکليفش روشنه. مصطفوی يه آدميه که بدبخت پسته. برای بدست اوردن و نگه داشتنش هر کاری ميکنه. من که تو تاريخ پرسپوليس چنين مدير بیشخصيتی رو به خاطر ندارم.