بچه ها امروز هایپر استار بودم که چند تا بازی اوریجینال psp حراج کرده بود و همه را هم 20 هزار تومان میداد .
kilzone liberation
motorstorm
patapon 2
pursuit force 2
و چند تا بازی دیگه .
به نظرتون 20 هزار تومان میارزه ؟
بچه ها امروز هایپر استار بودم که چند تا بازی اوریجینال psp حراج کرده بود و همه را هم 20 هزار تومان میداد .
kilzone liberation
motorstorm
patapon 2
pursuit force 2
و چند تا بازی دیگه .
به نظرتون 20 هزار تومان میارزه ؟
خوب فیلم رو که نباید توی Music بریزید ! فیلم رو باید توی Video بریزید .
سلام.
می خواستم ببینم شبیه سازی (امیولیتور) هست که بشه باهاش بازی های psp رو روی pc اجراع کرد ؟
اگه هست لطف کنید لینک دانلود نرم افزار و طریقه استفاده از اون رو برام بزارین.
ممنون.
بله هست ، برید اینجا :4 تا هست ، هر کدوم رو دوست داشتید بر دارید باهاش بازی کنید . ولی سخت افزار سیستمتون باید قوی باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
یعنی باهاش بازی هایی مثل god of war ghost of sparta هم میشه بازی کرد ؟
من jpcsp دانلود کردم ولی هیچ فایل اجرایی (exe) این برنامه نداره.
باید چکار کنم.
بله میشه ، به شرط اینکه نسخه های پچ شده رو با آخرین بایوس و فرمور نصب شده روی شبیه ساز داشته باشید که پیدا کردنشون زیاد سخت نیست .
JPCSP با جاوا نوشته شده ، باید جاوا روی سیستمتون نصب کنید ، از اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گویا 6.20 بلاخره هَک شده و پلاگین ها رو هم ساپورت میکنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نظری نداره ؟
دوستان الان قیمت psp 2000 و 3000 چند شده ؟؟؟؟؟؟؟؟ من زیاد در مورد psp وارد نیستم . به نظرتون کپی خورش رو بگیره آدم بهتره با غیر کپی خور رو ؟؟؟؟؟ با توجه به اینکه تقریبا بالای 100 هزار تومن اختلاف قیمت دارن با هم !!!!!!!
بازیهای اوریجینالش چنده الان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگن 30000 کیفیت LCD بهتری داره ؟؟؟؟؟!!
فیلم مخصوص psp رو UMD هم هست البته که فرمتش iso هستش اون رو تو فولدر iso فولدر movie باید کپی کرد.
اگه UMD نداری یه UMD داشته باشی خوبی به کار میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)