ببخشید من زیاد به این تاپیک سر نزدم و نمی دونم چه خبره؟ !
می خواهید بازی RE5 رو حدس بزنید که داستانش چیه؟ درسته؟ یا چیز دیگری؟
ببخشید من زیاد به این تاپیک سر نزدم و نمی دونم چه خبره؟ !
می خواهید بازی RE5 رو حدس بزنید که داستانش چیه؟ درسته؟ یا چیز دیگری؟
نه خير علي جان.
موضوع اينه:
سرنوشت کدوم یکی از شخصیت ها ( از شماره 1 تا حالا) بیشتر براتون مهمه ؟
هر كسي يه نظري مي ده.شما هم نظرتون رو بگيد.![]()
جیل و کارلوس و لیون و ایدا !!!!
یه دفعه بگو همشون دیگه !جیل و کارلوس و لیون و ایدا !!!!
حالا میشه داستان Re5 رو بگی ؟
خیلی جالبه که کریس بعد از 4 شماره برگشت !
حالا نه که خودت 5 تا نگفتی!!!
خوبه گفتم کدوم یکی مهمتره شما ها اسمها رو لیست کردین!!!!
کریس هم بعد 4 شماره برنگشت توی شماره کد ورونیکا هم بود یعنی درست قبل از همین شماره 4
ولی من دوست داشتم شماره 5 درباره جیل بود چون بدجوری شماره 3 چسبید بهم ( البته بعد از شماره 2)
من که شماره 2 خیلی بهم چسبید. اولین اویلی که بازی کردم اویل 2 بود که فکر کنم مربوط میشد به سال 1999 یعنی حدود 8 سال پیش. از اون موقع عاشق این بازی شده بودم. به نظرم هیچ کدموشون داستانش جذابیت 2 رو نداشت. البته دارم می گم که داستانش ها, نه گرافیک و چیزایه دیگه. هرچند گرافیکشم نسبت به اون موقع خیلی خوب بود....
دوست دارم بدونم سرنوشت لیان, کلیر, ایدا, کریس, جیل و ... در آخر چی میشه![]()
بالاخره کی با کی ازدواج میکنه؟؟؟اینم بگم که خودم هنوز اویل 4 رو بازی نکردم و منتظر نسخه ubi موندم یا لینکی ازش پیدا کنم یا ببینم بالاخره توی ایران میاد یا نه....
راستی ناگفته نمونه که مطمئن باشین کریس و کلیر با هم ازدواج نمی کنن. چون خواهر برادرن.....
سلام
من توی مرحله ی اول گیر کردم
وقتی داخل اولین در که به نظر می یاد آهنی هستش می شم بعدش که می خوام بازی کنم صفحه ی بازی من مه آلود می شه می خواستم بدونم این مه آلود شدن مال خود بازی هستش یا که نه یک اشکالی وجود داره
با تشکر
Last edited by eshagh; 29-05-2007 at 17:20.
خوب چرا . ولی همشون مهم هستند دیگه !حالا نه که خودت 5 تا نگفتی!!!
خوبه گفتم کدوم یکی مهمتره شما ها اسمها رو لیست کردین!!!!
کریس هم بعد 4 شماره برنگشت توی شماره کد ورونیکا هم بود یعنی درست قبل از همین شماره 4
ولی من دوست داشتم شماره 5 درباره جیل بود چون بدجوری شماره 3 چسبید بهم ( البته بعد از شماره 2)
منم خیلی شماره ی 2 بهم چسبید .من که شماره 2 خیلی بهم چسبید. اولین اویلی که بازی کردم اویل 2 بود که فکر کنم مربوط میشد به سال 1999 یعنی حدود 8 سال پیش. از اون موقع عاشق این بازی شده بودم. به نظرم هیچ کدموشون داستانش جذابیت 2 رو نداشت. البته دارم می گم که داستانش ها, نه گرافیک و چیزایه دیگه. هرچند گرافیکشم نسبت به اون موقع خیلی خوب بود....
دوست دارم بدونم سرنوشت لیان, کلیر, ایدا, کریس, جیل و ... در آخر چی میشه
بالاخره کی با کی ازدواج میکنه؟؟؟ اینم بگم که خودم هنوز اویل 4 رو بازی نکردم و منتظر نسخه ubi موندم یا لینکی ازش پیدا کنم یا ببینم بالاخره توی ایران میاد یا نه....
راستی ناگفته نمونه که مطمئن باشین کریس و کلیر با هم ازدواج نمی کنن. چون خواهر برادرن .....
به احتمال زیاد گرافیک شما 128 Geforce هست . این بازی با این گرافیک مشکل داره .سلام
من توی مرحله ی اول گیر کردم
وقتی داخل اولین در که به نظر می یاد آهنی هستش می شم بعدش که می خوام بازی کنم صفحه ی بازی من مه آلود می شه می خواستم بدونم این مه آلود شدن مال خود بازی هستش یا که نه یک اشکالی وجود داره
با تشکر
مشکل از سیستمت هستش .
فعلا این رو از من داشته باشید.
راجع به یه رزیدنت اویل جدید هست (که خدا کنه عرضه بشه![]()
)
منبع:هفته نامه کلیک
Last edited by resident; 29-05-2007 at 19:26.
RE2 شاهكار سري RE هاست، بدون ترديد، من هنوزهم CDهاشو دارم و بازي ميكنم، هرچند رو سيستم جديدم خوب راه نميان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)