یه سوال از n73 دارها:![]()
اگه شارژ باطریش پر باشه چند ساعت میشه باهاش فیلمبرداری کرد و رزولوشن فیلمبرداریش چنده؟؟
و همینطور اگر شارژ باطری رو فقط برای عکاسی مصرف کنیم جند تا عکس میشه انداخت؟؟
پیشاپیش ممنوون![]()
یه سوال از n73 دارها:![]()
اگه شارژ باطریش پر باشه چند ساعت میشه باهاش فیلمبرداری کرد و رزولوشن فیلمبرداریش چنده؟؟
و همینطور اگر شارژ باطری رو فقط برای عکاسی مصرف کنیم جند تا عکس میشه انداخت؟؟
پیشاپیش ممنوون![]()
M_ETALLIC_A جان ، ممنون . عکسی که گذاشتی بد نیست اما بازم تاره ، به کلمات وسط عکس دقت کن
تقریباً آره... آخه من با همون W800 از جزوه بچه ها عکس میگرفتم و با پرینتر چاپ میکردم ، معرکه بود . این نمونه ماکروشه که گرد و خاک ، لک و کثیفی و اثر انگشت رو به راحتی می تونید ببینید . عکس از فاصله 20 سانتیمتری گرفته شده . فاصله ای که 73 شدیداً باهاش مشکل داره .
برای اینکه آپ شدن صفحه کند نشه فقط لینک میذارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم با N73 موفق به گرفتن همچین عکسی بشم . البته یه چیزی رو متوجه شدم و اونم اینه که N73 تو این حالت شدیداً به لرزش دست حساسه ، هرچقدر دستتون کمتر بلرزه (به جایی تکیه بدید) ، عکسای جالبتری میگیرید
Last edited by !Bikhaneman!; 10-07-2007 at 00:09.
واسه مقایسه بهتر یه عکس ماکرو تو همون فاصله ۲۰ سانت از یه صفحه متنی بزارید این تصویر کنتراست بالائی داره شما اینو باید با عکسهائي که M_ETALLIC_A از فکر کنم گل و گیاه گذاشته بود مقایسه کنید نه عکسهائی که از یه صفحه تقریبا با رنگ یکنواخت است.
همون عکس جزوه رو بزارید موضوع جالبی میشه.
البته کلا سونی عکسهای ماکرو بهتری داره ولی واسه یه دوربین ۲ مگی میخوام ببینم.
دوست من بستگی به مقدار فضای خالی مموری کارتت داره .....
چه برای فیلم برداری و چه برای عکس برداری ....
حالا فرض کنیم که محدودیت مموری نداریم (مثلا 2gb ) که همش خالیه....اونوقت چی؟...باطریش چقدر جواب میده؟....کسی امتحان نکرده؟؟؟....فکر نکنم مموری زود تر از باطری به پایان برسه
اتفاقا دقیقا داری بر عکس میگی ....
چون شما داری رزولوشن 2048 عکس میگیری ... میدونی هر عکس ( فقط عکس ) با این رزولوشن چه حجمی رو میگیره ....
در کورد فیلم برداری هم من یه بار 4 دقیقه فیلم در حالت Mp4 و با کیفیت عالی گرفتم 30 مگ از مموری رو گرفت .... در صورتی که حتی یه سیگنال از شارژم هم کم نشد ....
مدت فیلم برداری یا عکسبرداری رابطه مستقیم با مموری کارت داره .... شما نگران شارژ گوشی نباش ...
salam man ye monshie khob mikham vase n73.mishe baram e_mile konid?
فلان که تمام برنامه های منشی یا باید ساین بشن یا تریال هستن .....
رفيق اگه مبشه عكس رو همينجا بزارش لينك خرابه هركاري كردم نتوستم ببينمش.
این answer machin
این هم advance call manager...علاوه بر answer machin ، امکانات خوبه دیگه ای هم داره...2 تا فایل اولی خودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه هستن ، یکی هستن ، ک ر ک شدنشون توسط 2 گروه متفاوته ، بعدی هم کیجنشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)