تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 305 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

داره خودمونی میشه BRUSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سوال از n73 دارها:

اگه شارژ باطریش پر باشه چند ساعت میشه باهاش فیلمبرداری کرد و رزولوشن فیلمبرداریش چنده؟؟

و همینطور اگر شارژ باطری رو فقط برای عکاسی مصرف کنیم جند تا عکس میشه انداخت؟؟

پیشاپیش ممنوون

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

M_ETALLIC_A جان ، ممنون . عکسی که گذاشتی بد نیست اما بازم تاره ، به کلمات وسط عکس دقت کن

دقیق که مطمئن نیستم ولی تا حدی از عکس معلومه گاهی زیر ۴۰ سانت و گاهی بیشتر عکس سومی بیشتره البته سایز اون پوستر بزرگی بود
    معمولا حین closeup فلاش رو خاموش میکنم (اگه روز باشه) اگه اشتباه نکنم گاهی iso رو هم تغییر دادم (هر چند در حالت کلی دل خوشی از تغییر {معمولا زیاد کردن} iso در حالت کلی نداشتم)
    به این هم توجه کنین که نور محیط خیلی مهمه
    ضمنا من از یه دوربین موبایل انتظار ندارم که توی حالت ماکروش یه عکس بی بدیل بگیره من ازین عکسهائي که گرفته خیلی راضیم به نظرم انتظارتون اگه درست متوجه شده باشم خیلی بالاست.
    تقریباً آره... آخه من با همون W800 از جزوه بچه ها عکس میگرفتم و با پرینتر چاپ میکردم ، معرکه بود . این نمونه ماکروشه که گرد و خاک ، لک و کثیفی و اثر انگشت رو به راحتی می تونید ببینید . عکس از فاصله 20 سانتیمتری گرفته شده . فاصله ای که 73 شدیداً باهاش مشکل داره .

برای اینکه آپ شدن صفحه کند نشه فقط لینک میذارم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر نکنم با N73 موفق به گرفتن همچین عکسی بشم . البته یه چیزی رو متوجه شدم و اونم اینه که N73 تو این حالت شدیداً به لرزش دست حساسه ، هرچقدر دستتون کمتر بلرزه (به جایی تکیه بدید) ، عکسای جالبتری میگیرید
    Last edited by !Bikhaneman!; 10-07-2007 at 00:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

M_ETALLIC_A جان ، ممنون . عکسی که گذاشتی بد نیست اما بازم تاره ، به کلمات وسط عکس دقت کن

تقریباً آره... آخه من با همون W800 از جزوه بچه ها عکس میگرفتم و با پرینتر چاپ میکردم ، معرکه بود . این نمونه ماکروشه که گرد و خاک ، لک و کثیفی و اثر انگشت رو به راحتی می تونید ببینید . عکس از فاصله 20 سانتیمتری گرفته شده . فاصله ای که 73 شدیداً باهاش مشکل داره .

فکر نکنم با N73 موفق به گرفتن همچین عکسی بشم . البته یه چیزی رو متوجه شدم و اونم اینه که N73 تو این حالت شدیداً به لرزش دست حساسه ، هرچقدر دستتون کمتر بلرزه (به جایی تکیه بدید) ، عکسای جالبتری میگیرید
    واسه مقایسه بهتر یه عکس ماکرو تو همون فاصله ۲۰ سانت از یه صفحه متنی بزارید این تصویر کنتراست بالائی داره شما اینو باید با عکسهائي که M_ETALLIC_A از فکر کنم گل و گیاه گذاشته بود مقایسه کنید نه عکسهائی که از یه صفحه تقریبا با رنگ یکنواخت است.
    همون عکس جزوه رو بزارید موضوع جالبی میشه.
    البته کلا سونی عکسهای ماکرو بهتری داره ولی واسه یه دوربین ۲ مگی میخوام ببینم.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

یه سوال از n73 دارها:

اگه شارژ باطریش پر باشه چند ساعت میشه باهاش فیلمبرداری کرد و رزولوشن فیلمبرداریش چنده؟؟

و همینطور اگر شارژ باطری رو فقط برای عکاسی مصرف کنیم جند تا عکس میشه انداخت؟؟

پیشاپیش ممنوون
    دوست من بستگی به مقدار فضای خالی مموری کارتت داره .....
    چه برای فیلم برداری و چه برای عکس برداری ....

داره خودمونی میشه BRUSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من بستگی به مقدار فضای خالی مموری کارتت داره .....
    چه برای فیلم برداری و چه برای عکس برداری ....
    حالا فرض کنیم که محدودیت مموری نداریم (مثلا 2gb ) که همش خالیه....اونوقت چی؟...باطریش چقدر جواب میده؟....کسی امتحان نکرده؟؟؟....فکر نکنم مموری زود تر از باطری به پایان برسه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

فکر نکنم مموری زود تر از باطری به پایان برسه
    اتفاقا دقیقا داری بر عکس میگی ....
    چون شما داری رزولوشن 2048 عکس میگیری ... میدونی هر عکس ( فقط عکس ) با این رزولوشن چه حجمی رو میگیره ....
    در کورد فیلم برداری هم من یه بار 4 دقیقه فیلم در حالت Mp4 و با کیفیت عالی گرفتم 30 مگ از مموری رو گرفت .... در صورتی که حتی یه سیگنال از شارژم هم کم نشد ....
    مدت فیلم برداری یا عکسبرداری رابطه مستقیم با مموری کارت داره .... شما نگران شارژ گوشی نباش ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

salam man ye monshie khob mikham vase n73.mishe baram e_mile konid?

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

فلان که تمام برنامه های منشی یا باید ساین بشن یا تریال هستن .....

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

رفيق اگه مبشه عكس رو همينجا بزارش لينك خرابه هركاري كردم نتوستم ببينمش.

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

salam man ye monshie khob mikham vase n73.mishe baram e_mile konid?
    فلان که تمام برنامه های منشی یا باید ساین بشن یا تریال هستن .....
    این answer machin
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم advance call manager...علاوه بر answer machin ، امکانات خوبه دیگه ای هم داره...2 تا فایل اولی خود
    برنامه هستن ، یکی هستن ، ک ر ک شدنشون توسط 2 گروه متفاوته ، بعدی هم کیجنشه...

کد:
    کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •