تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 942 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اون دوستانی که از ایرانسل دفاع می کردن، کجان؟ چند وقته صداشون در نمی آد.
    همونا که می گفتن من دروغ می گم!!
    حتماً بعد از دیدن قبضاتون نظر شما هم عوض شده!!
    هستم عزیز. قبضم مشکل نداشت که هیچ تازه تخفیف بیشتری هم داشت!!! باور کنید طرفداری نیست ولی من 1 مشکل از مشکلات شما رو نداشتم. الان ساعت 11:45 هم تست کردم مشکل اس ام اس ها درست شده اصلا بیاید نه طرفداری کنیم نه بد بگیم هر کی میخواد بخره هر کی نمیخواد نخره.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

امروز ساعت 4 يه SMS از طرف ايرانسل(به جاي شمارش نوشته بود Irancell) برام اومد كه توش نوشته بود:

shoma az 25 Farvardin dar surate estefade az servise GPRS movazaf be pardakhte tarefeye tashvighie 30 Rial/KB mibashid vali estefadeh az servise MMS rayegan ast

ولي تا الان كه دارم از اينترنتش استفاده ميكنم كه هيچي از اعتبارش كم نشده!
    شايد منظورش از فردا باشه!
    براي شما چي؟
    براي شما نيومده؟
    تازه نرخشم نوشته 3 تومن براي هر كيلوبايت!
    يعني قانون جديد قرار نيس تصويب بشه؟
    توي متنشم نوشته تعرفه تشويقي كه من منظورش رو نميفهمم!!؟

تا بعد
    جدی؟ پس چرا برا ما نیمده؟خوب حالا باید چیکار کنیم؟ برا ماکه نیمده میشه استفاده کنیم؟ اگه برا بقیه اومده یا خبری در این مورد دارن حتما بگن.

داره خودمونی میشه hessam123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

9 Gprs قطع شد! یعنی مجانی بودنش قطع شد!(:

سلام...من سیم کارتم اعتباری بود و چون اعتبارم صفر بود با خیال راحت از این Gprs به طور قوی استفاده می کردم...خداییش خوب بود وقتی به کامپیوتر شیر می کردم...از خود گوشی هم من فقط برای دیدن نتایج فوتبال هم زمان و یاهو استفاده می کردم که خوب بود خداییش...تو این یک ماه تقریبا 300 مگی دانلود کردم و برای امروز هم چند تا لینک بالای 10 مگی تو Dap اضافه کرده بودم که صبح پاشم بذارم بگیره (6 کی بر ثانیه می گیره! که البته تقریبا مثل Dial Up بود ولی خوب مفته! یعنی بود!) خلاصه صبح پاشدم و دیدم که وصل نمیشه و دوزاریم افتاد که پولی شده!کلی دیروزززز رفتم لینک در آوردما ((((:ما که دیگه در آوردیمش... همون خط 912 رو گذاشتم...با این تعرفه ها نمی ارزه دیگه...البته اگه هم استفاده کنم فقط واسه همون نتایج و یاهو... حساب کردم بهتر از Sms بازیه...

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

9

سلام...من سیم کارتم اعتباری بود و چون اعتبارم صفر بود با خیال راحت از این Gprs به طور قوی استفاده می کردم...خداییش خوب بود وقتی به کامپیوتر شیر می کردم...از خود گوشی هم من فقط برای دیدن نتایج فوتبال هم زمان و یاهو استفاده می کردم که خوب بود خداییش...تو این یک ماه تقریبا 300 مگی دانلود کردم و برای امروز هم چند تا لینک بالای 10 مگی تو Dap اضافه کرده بودم که صبح پاشم بذارم بگیره (6 کی بر ثانیه می گیره! که البته تقریبا مثل Dial Up بود ولی خوب مفته! یعنی بود!) خلاصه صبح پاشدم و دیدم که وصل نمیشه و دوزاریم افتاد که پولی شده!کلی دیروزززز رفتم لینک در آوردما ((((:ما که دیگه در آوردیمش... همون خط 912 رو گذاشتم...با این تعرفه ها نمی ارزه دیگه...البته اگه هم استفاده کنم فقط واسه همون نتایج و یاهو... حساب کردم بهتر از Sms بازیه...
    ولی مال من که اعتباری هست هنوز کم نمی کنه ! وای کاش نشه واقعا 3 تومن گرونه !خوشمون بود انگار میخوان 1/5 تومن بکننا ! اما مثل اینکه خبری نیس...

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ببخشیدا اینجوری حرف میزنم.اما واقعا دیگه حوصله ام سر رفت.این تاپیک هم خیلی مزخرف شده هم غیر کاربردی.اگه یکی بیاد اینجا تا اطلاعات در مورد ایرانسل بگیره واقعا پشیمون میشه.از هر 3 تا پست دوتاش انتقادیه یکیش دفاعی!!!بسه دیگه.تورو خدا اینقدر نگین ایرانسل خوبه ایرانسل بده.بابا این همه مدت اپراتور اول تک و تنها جولان میداد همه هم با بدی ها و خوبیهاش ساختیم.ول کنید تو رو به قرآن.اصلا ایرانسل همینیه که هست.هرکی گرفته و پشیمونه یا علی بره پس بده.هرکی مردده که بخره یا نخره دو حالت داره :اگه بی خیال تعرفه و آنتن دهی هستی و مثل من ککت نمیگزه بیا ایرانسل بخر حالشو ببر.اگه نه.خیلی تعرفه هاش برات مهمه و میخوای همه جا آنتن بده و از این سوسول بازیها(اینترنت و ام ام اس) خوشت نمیاد خوب برو خط دولتی بخر.دیگه بحث نداره.
    تازه اونایی که به تعرفه ها گیر میدن بدونن اصلا ایرانسل این شکلیه.منم به خاطر همین چیزا رفتم خریدم.نمیخواید نخرید یا اگه خریدید برید پس بدید همینی که هست.کسی اجبارتون نکرده.الکی هم جو سازی نکنید.گفتنی ها رو گفتم.خود دانید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

هنوز هم کم نمی کنه!
    یه سوالی دارم شما مدل گوشیتون چی هست؟
    چون من هنوز بالای 2 کیلوبایت بر ثانیه البته با کامپیوتر در بهترین زمانها نتونستم دانلود کنم!!

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

ثانیه شماری رگولاتوری

جنجال بر سر نحوه محاسبه صورت حساب مشترکین ایرانسل تقریبا از زمان صدور و ارسال اولین صورتحسابهای مشترکین در آذر گذشته آغاز شد و در هفته گذشته به اوج خود رسید. در پشت برگه صورتحساب مشترکین سیم کارت های دائمی (پس پرداخته) ایرانسل آمده بود "هزینه تماس از لحظه برقراری، بر اساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه می گردد. بدین صورت که حتی اگر بخشی از یک دقیقه را مصرف نموده باشید، آن دقیقه، کامل محاسبه می گردد. تماس با خدمات مشترکین که صرفنظر از مدت مکالمه فقط هزینه ای ثابت را در بر می‌گیرد، از این قاعده مستثنی می باشد".

پس از آن دست کم در هشت نوبت مهندس محمود خسروی –معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یا همان رگولاتوری- در مصاحبه با رسانه های مختلف از چندین نوبت اخطار به ایرانسل برای تبدیل نظام محاسبه صورتحساب مشترکین خود از دوره های دقیقه ای به ثانیه خبر داد.

پیشنهاد افزایش تعرفه ها
    پس از آن ایرانسل با توجه به تقاضای رگولاتوری برای تغییر طرح تعرفه ها از دقیقه به ثانیه پیشنهاد افزایش تعرفه اینگونه صورتحساب ها را به سازمان تنظیم مقررات ارسال کرد. که در نهایت پیشنهاد شرکت ایرانسل، به منظور اصلاح تعرفه مبنی بر اعطای اختیار به مشترکان و محاسبه تعرفه مکالمه ایرانسل به ایرانسل بر اساس هر دقیقه 49.9 تومان و ایرانسل به خارج از این شبکه بر اساس هر دقیقه 76 تومان توسط سازمان تنظیم مقررات رد و برگرداننده شد. بعدها دزفولی توضیح داد که ایرانسل در نظر دارد با تعیین دو سطح تعرفه انتخاب نوع صورتحساب گیری بر اساس دقیقه و یا ثانیه را در اختیار مشترکین خود قرار دهد.

آغاز تهدید
    سه شنبه 22 اسفند گذشته، یعنی درست دو روز پس از ارسال طرح ایرانسل به رگولاتوری معاون وزیر ارتباطات در این خصوص گفت: ایرانسل، ابتدا باید تعرفه مکالمات مشترکان را بر حسب ثانیه محاسبه کرده و سپس پیشنهاد افزایش آن را ارائه دهد.
    خسروی، گفت: ایرانسل می‌تواند پیشنهاد افزایش تعرفه را در قالب قانون و پروانه مربوطه که مجاز به افزایش تعرفه و محاسبه آن، 20 درصد بالای تعرفه موثر اپراتور اول است را به سازمان تنظیم مقررات ارائه دهد.
    رییس سازمان تنظیم مقررات، تصریح کرده بود: تبلیغ تعرفه 49.9 تومانی و محاسبه مکالمه برحسب دقیقه که باعث تحمیل هزینه بیشتر بر مشترکان می‌شود، کاری غیر قانونی است که با این موضوع برخورد شده و تصمیمات بعدی نیز در راه است.
    وی، افزود: در صورت عدم اصلاح این موضوع، اجازه برقراری ارتباط شهرهای بعدی به ایرانسل داده نمی‌شود و برخورد بعدی نیز قطع ارتباط ایرانسل خواهد بود؛ البته چون این امر فشارهایی را به مشترکان فعلی این شرکت وارد می‌آورد، با تلاش هیات‌مدیره ایرانسل و تغییرات نرم‌افزاری از سوی آن‌ها این اتفاقا رخ نخواهد داد.
    خسروی، تاکید کرد: در صورت عدم اصلاح تعرفه از دقیقه به ثانیه، اجازه برقراری ارتباط سایر شهرهای کشور به ایرانسل داده نمی‌شود.

خسروی چندین بار تکرار کرده بود: خسارات وارده به مشترکان ایرانسل در خصوص محاسبه تعرفه برحسب دقیقه به جای ثانیه نیز طبق اعلام مسوولان ایرانسل، "تا ریال آخر" بازخواهد گشت.

در قرارداد نیامده بود
    یک روز بعد مدیر عامل شرکت ایرانسل از آمادگی ایرانسل برای ثانیه ای حساب کردن صورت حساب مشترکین خود خبر داد.
    علیرضا قلمبر دزفولی افزود: هفته گذشته طرح پیشنهادی شرکت ایرانسل برای ثانیه ای حساب شدن مکالمات‌مشترکان به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارسال شد و در صورت تایید این سازمان , آمادگی داریم از صبح فردا صورتحساب مشترکان خود را ثانیه ای حساب کنیم.
    وی گفت:ایرانسل درپی ایجاد تنوع در تعرفه های خویش است و در این باره طرحی ارایه داده است که درصورت تایید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی , مشترکان ایرانسل بر اساس حجم تماس های خود می‌توانند ماهانه یا حتی لحظه ای الگوی تعرفه های خود را تعیین کنند و بااستفاده از تسهیلا‌ت ایرانسل , هزینه های مکالمات خود را کاهش دهند.
    دزفولی در عین حال خاطرنشان کرد: در متن قرارداد و پروانه ایرانسل هیچ‌اشاره ای به نحوه محاسبه صورتحساب چه براساس دقیقه و چه بر اساس ثانیه نشده و شیوه محاسبه کنونی "دقیقه ای "یکی از شیوه های متداول جهان است.

ادامه تهدید ها
    18 فروردین 86 و بعد از پایان تعطیلات طولانی نوروزی معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي درباره‌ي بازپرداخت بدهي مشتركان ايرانسل كه صورت حسابشان به دقيقه محاسبه شده بود، گفت:‌ متاسفانه ايرانسل در زمينه‌ي ثانيه‌اي محاسبه كردن تعرفه‌ي مكالمات كوتاهي كرده و تاخير داشت بنابراين سازمان اقدامات قانوني خود را در خصوص اجرايي كردن اين موضوع اعمال خواهد كرد تا اين كار در اسرع وقت اجرايي شود.

اولتیماتوم 48 ساعته
    دو روز بعد اصرار رگولاتوری در این مورد و همچنین رسانه ای کردن آن به اوج خود رسید: 20 فروردین رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ابلاغ اولتیماتوم ۴۸ ساعته این سازمان به ایرانسل برای تصحیح شیوه محاسبه صورتحساب مشترکین خود از دقیقه به ثانیه خبر داد.
    خسروی در گفتگو با ایستنا، با اعلام این خبر افزود: تا بحال در چندین نوبت در خصوص اصلاح شیوه محاسبه صورتحساب مشترکین به این شرکت اخطار داده بودیم اما با بی توجهی این شرکت مواجه شدیم از این رو طی اولتیماتومی ۴۸ ساعت به این شرکت برای اصلاح نحوه محاسبه صورت حساب مشترکین فرصت دادیم و در صورت عدم اصلاح با توجه به هماهنگی های که با سازمان ارتباطات زیرساخت داشته ایم از توسعه شبکه و اضافه شدن شهرهای جدید به شبکه ایرانسل جلوگیری خواهیم کرد چرا که با شیوه فعلی حق مشترکین ضایع و متحمل هزینه اضافه میشوند.
    رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص مصاحبه هفته گذشته خود در مورد اصلاح نحوه صورتحساب گیری ایرانسل گفت: ایرانسل به ما اعلام کرده بود که این موضوع را اصلاح کرده اما بعد به بهانه مصوبه هیئت مدیره، گفته خود را نقض کردند که در نهایت پس از ارسال چندین نوبت اخطار برای دفاع از حقوق مشترکین مهلت ۴۸ ساعته ای تعیین کردیم.

یک بام و دو هوای رگولاتوری
    یک روز بعد مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار اعتماد ملی با انتقاد شدید از سیاست یک بام و دوهوای رگولاتوری و رسانه ای کردن موضوع گفت: تاکنون هیچ نامه و ابلاغیه ای از سوی سازمان تنظیم مقررات در خصوص اعلام اولتیماتوم و محدودیت در توسعه شبکه به ایرانسل نرسیده است.
    دزفولی با اشاره به این موضوع که اپراتور اول کشور سالها صورتحساب مشترکین خود را همچون ایرانسل بر اساس دوره های دقیقه ای محاسبه میکرده گفت: اینکه حالا چه شده که مسئولین سازمان تنظیم مقررات این موضوع را برای مشترکین ایرانسل بزرگ کرده و در برخی رسانه ها اعلام و روی آن مانور میدهند جای سوال دارد.
    وی گفت: تا بحال رفتار بد سازمان تنظیم مقررات با ایرانسل و همچنین عدم انجام تعهداتشان نظیر تاخیر در تامین زیرساخت، اختلال در فرکانس اختصاص یافته به ایرانسل که همچنان هم ادامه دارد، اینترکانکشن و دو صفر بین الملل را رسانه ای نکرده ایم اما در صورت ادامه این روند و موج سازی ها همه مشکلات و بدقولی ها را به رسانه ها اعلام میکنیم، آقایان در رگولاتوری حق اپراتور در تعیین شیوه بیلینگ را که در قرارداد لایسنس شبکه هم اشاره ای به آن نشده را اینگونه بزرگ کرده و با این کار به نام تجاری، اعتماد مشتریان و بازار ایرانسل ضربه میزنند.
    دزفولی با اشاره به ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص محاسبه هزینه تماس مشترکین شبکه تلفن ثابت کشور با ایرانسل به ازای هر دقیقه ۴۴۷ ریال گفت: این مصوبه هرگز اجرا نشده و در حال حاضر مخابرات به ازای هر دقیقه مکالمه مشترکینش با مشترکین ایرانسل ۶۷۰ ریال در صورتحساب در نظر میگیرد که آشکارا با ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تناقض دارد و غیر قانونی است اما رگولاتوری دم نمیزند و در این زمینه ساکت مانده است. چرا رگولاتوری با گران فروشی مخابرات در تماس با مشترکین ایرانسل برخورد نمیکند؟ چرا متولی رگولاتوری فضای فرکانسی کشور با سایت های BTS مختل کننده فضای فرکانسی ایرانسل برخورد قانونی نمیکند؟ علت این برخورد های یک بام و دو هوای رگولاتوری با ایرانسل چیست؟
    همین سخنان با ادبیاتی لطیف تر عصر همان روز در اطلاعیه ای از سوی روابط عمومی ایرانسل برای رسانه ها ارسال شد.

شیوه مرسوم
    با بررسی فهرست تعرفه حدود 20 اپراتور تلفن همراه جهان متوجه خواهیم شد که محاسبه صورتحساب مشترکین بر اساس دوره های زمانی و تعیین حداقل هزینه در میان اپراتورهای تلفن همراه دیگر کشورها شیوه ای مرسوم میباشد، به چند مثال در این رابطه توجه فرمایید:

- اپراتورهای SFR فرانسه،Vodafone هلند، Megafon و Vimpelcom روسیه، HI3G سوئد، Batelco و MTC بحرین و کویت، Asiacell عراق، Omantel عمان، CAMGSM کامبوج، Vodacom کنگو، Wataniya کویت،mtn و GLOMOBILE نیجریه، Fascel ، Hutchison Telecom East Ltd ، orange و Reliance هند همگی صورتحساب مشترکین خود را همانند ایرانسل بر اساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه میکنند.

- جالب آنکه اپراتور مشهور MTN آفریقای جنوبی که شریک تجاری و فنی ایرانسل میباشد مدت مكالمه مشترکینش را در کشور آفریقای جنوبی به 30 ثانيه رند مي کند و از سوی دیگر حداقل مكالمه را 60 ثانيه محاسبه مي نماید.

- اپراتورهای همچون T-Mobile و Vodafone آلمان، T-mobile انگلیس، Tim ایتالیا، O2 ایرلند، turkcell ترکیه، Teliasoneraسوئد، Orang سویس، Bouygues و ORANGE فرانسه هم صورتحساب مشترکین خود را بر روی دوره های 30 ثانیه ای گرد میکنند و کف دست کم یک دقیقه مکالمه را هم قائل میشوند.

لازم به یادآوری است که در سالهای اول ورود تلفن همراه به ایران و سرویس دهی شبکه ای که بعدها به شرکت ارتباطات سیار تغییر نام داد هم صورتحساب مشترکین بر اساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه میشد که در سال آخر وزارت مهندس غرضی بر وزارت پست و تلگراف و تلفن وقت این شیوه به محاسبه بر اساس ثانیه تغییر کرد.

ضربه به برند ایرانسل و استقلال رگولاتوری
    مدیرعامل ایرانسل در همان گفتگوی انتقادی خود گفته بود: رگولاتوری یک سازمان حقوقی است و مدیران آن باید حقوقی و بر اساس اسناد و مدارک و لایسنس صحبت کنند و اظهاراتی که باعث مغشوش شدن بازار و جامعه میشود اجتناب کنند، رگولاتوری یک نهاد مستقل قانون گذار و نظارتی است اما تحرکاتی این چنینی میتواند دلیلی بر اثبات منتقدینی باشد که معتقدند با زیر مجموعه گی رگولاتوری در وزارت ارتباطات و معاونت رئیس آن در این وزارتخانه این سازمان فاقد استقلال است و زمین و داور و بازی کن رقیب همه یکی هستند.

کنایه دزفولی به استقلال رگولاتور به موج انتقادات کارشناسان و صاحبنظران در خصوص زیر سوال بودن استقلال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بر میگرد، چرا که این سازمان زیر مجموعه وزارت ICT است، رئیس این سازمان بظاهر مستقل معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است و به انتخاب او منصوب میشود اما از سوی دیگر این وزارتخانه مالک، سیاستگذار و راهبر اپراتورهای نظیر شرکت ارتباطات سیار یعنی رقیب بزرگ ایرانسل که البته در حال آماده شدن برای ورود به بورس است، میباشد و به قول مدیرعامل اپراتور تازه متولد شده و تهدید شده ایرانسل از منظری"زمین و داور و بازی کن رقیب همه یکی هستند".

مصاحبه های پی در پی رگولاتور در خصوص مجادلات مربوط به نحوه محاسبه صورت حساب مشترکین و پوشش وسیع در رسانه ها –خصوصا صدا و سیما- میتواند باعث ایجاد ابهام و حس "کلاه برداری" و "صدور صورتحساب های دروغین توسط ایرانسل" در میان مشترکین و شنوندگان این اخبار شود. شاید به همین دلیل و با هدف برطرف کردن چنین ابهام و حس ناخوش آیندی مدیران ایرانسل در آخرین روز همان هفته تصمیم گرفتند به مشترکین سیم کارت های دائمی این شرکت که در فاصله روزهای 25 فروردین تا 31 اردیبهشت 1386 به شبکه ایرانسل بپیوندند، تا پایان تیر ماه 1386ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان هدیه دهد.

سکوت دیگر مدیران
    در طول این مدت دیگر مدیران وزارت ICT خصوصا شخص وزیر ارتباطات –که ظاهرا طرح استیضاحش در راهروهای مجلس دست به دست میچرخد- و دکتر وفا غفاریان –معاون وزیر ICT که به کنایه وزیر مخابرات میخوانندش- سکوت اختیار کرده و به یکه تازی خسروی چشم دوخته بودند تا آنکه وزیر ارتباطات تقریبا یک ساعت پس از پایان اولتیماتوم 48 معاونش در گفتگو با سیما قفل سکوت را شکست و با اشاره به اینکه " براساس قانون و طبق پروانه و مقررات‌, همه اپراتورهای درون کشور باید حتما خدمات خود را براساس ثانیه به مردم ارایه کنند" گفت: موضوع ثانیه‌ای حساب شدن مکالمات بارها به شرکت ایرانسل اعلام شده است و اگر اپراتوری خدمات خود را دقیقه‌ای حساب کند, یقینا20 درصد اضافه تر از مشترکانش دریافت می‌کند.
    سلیمانی‌ در همان گفتگو دقیقه‌ای حساب شدن مکالمات مشترکان ایرانسل را یکی از مشکلات وزارت ارتباطات با ایرانسل در نیمه دوم سال گذشته بیان کرد.

آتش بس موقت
    دو روز پس از پایان اولتیماتوم 48 ساعته ایرانسل رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از حصول توافقات اوليه با شركت ايرانسل در خصوص اولتيماتوم داده شده به اين شركت خبر داد.
    جمعه 24 فروردین 86 محمود خسروي در خصوص مباحث پيش آمده در مورد موضوعاتي چون محاسبه مكالمه مشتركان اپراتور دوم به دقيقه و اولتيماتوم سازمان تنظيم مقررات به ايرانسل گفت: فردا(شنبه) جلسه‌اي با مسوولان شركت ايرانسل در خصوص مباحث پيش آمده برگزار خواهد شد.
    وي تاكيد كرد: البته بر روي موضوع ثانيه‌اي كردن مكالمه مشتركان ايرانسل بحثي نيست و اين امر بايد صورت پذيرد.اما اين شركت مي‌تواند طبق قانون تعرفه مكالمه خود را افزايش دهد.
    خسروي افزود: تعرفه 499 ريال تعرفه راه‌اندازي اين شركت بوده و ايرانسل مي‌تواند با توجه به تعداد شهرهايي كه تحت پوشش شبكه خود درمي‌آورد پيشنها افزايش تعرفه خود را ارايه كند.ضمن اينكه اكنون تعرفه موثر اپراتور اول بيش از رقم ايرانسل است.
    از سوی دیگر ایرانسل هم در بخشی از اطلاعیه خود در خصوص اعطای ماهیانه 1000 دقیقه مکالمه مجانی به مشترکین جدید سیم کارت های دائمی خود به نکته ظریفی اشاره کرد که "این هدیه بهاره تنها ویژه مشترکین طرح "پرداخت ماهیانه دقیقه ای" بوده و درصورت تغییر طرح تعرفه، دقایق رایگان دیگر به مشترکین تعلق نمی گیرد". این نخستین بار بود ایرانسل به ادامه نام تجاری سیم کارت های دائمی خود کلمه "دقیقه ای" را اضافه میکرد و بنظر میرسد مقدمه ای بود بر تقسیم طرح تعرفه سیم کارت های ایرانسل به دو پکیج "دقیقه ای" و "ثانیه ای" با دو تعرفه، امکانات و مزایای متفاوت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خداییش وقتی بیایی اینجوری مسئله رو باز کنی مطمئنا ابهامات زیادی بر طرف میشه.حالا هی دوستان بیان حرف الکی بزنن.آقای مشکی پوش ایول دمت گرم.به این میگن یه پست خوب و با ارزش.از این به بعد هم رفقا حرفهای منطقی و اخبار واقعی و اطلاعات درست بدن.از روی لج و لجبازی هم حرف نزنن.

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 به مشكي‌پوش: لطفاً منبع خبر!

دوستان،

براي اين‌كه يك فورم حرفه‌اي داشته باشيم، پيشنهادم رو تكرار مي‌كنم.

لطفاً هر خبري رو از هر جا Copy/Paste مي‌كنين، در پايين منبع خبر رو هم با لينكش بيارين.

از توجه شما متشكرم.

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

سلام
    آقا یزد رو کی پوشش می ده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •