موافق باهات
موافق باهات
Last edited by mrmostafa; 15-10-2007 at 17:34.
ممنونم از راهنماييت ميشه فايل صداي خوب و بلند براي كا 800 رو بزاري بعد بگي با setool چطوري اين كار رو انجام بدم ؟؟ بعدش گوشي اطلاعاتش كه نميپره؟؟؟ تو رو خدا استثنا راهش رو بهم بگو چون خيلي وقت هستش كار نكردم setools رو خوب بلد نيستم ممنون ميشم بهم بگي من setoollite 1.8 دارم .
ممنون
سلام ، من گوشی K550i دارم ، دوستمم گوشی K750i داره ، من تونستم با برنامه های XS و فار منیجر منوی گوشی اونو و خیلی چیزای اونو همانطور که میدانید تغییر بدم ، حالا میخوام ماله خودمو تغییر بدم اما فایل های گوشی خودمو نمیتونم پیدا کنم اگه لطف کنید فایلهای لینکهای دانلود این فایل ها را برای من بزارید ممنون میشم
--------------------------------------
آقا سیاوش از آموزش های بسیار عالی شما هم قدر دانی می کنم![]()
یا از فار منیجر با پلاگینهای جدید استفاده کن یا از Setool2 lite. چون فکر کنم گوشی شما Cid49 نباشه و فقط گوشیهای cid49 نیاز به فایل Rest و Ssw دارند.سلام ، من گوشی K550i دارم ، دوستمم گوشی K750i داره ، من تونستم با برنامه های XS و فار منیجر منوی گوشی اونو و خیلی چیزای اونو همانطور که میدانید تغییر بدم ، حالا میخوام ماله خودمو تغییر بدم اما فایل های گوشی خودمو نمیتونم پیدا کنم اگه لطف کنید فایلهای لینکهای دانلود این فایل ها را برای من بزارید ممنون میشم
ايمان جان جواب پست بالاي منو نداديا
من الان w550 رو فايل ssw رو فلش كردم روش با phone xs بعد تا بلوك 5 ميره ميمونه چيكار كنم با alpha 5 هم تست كردم نشد نميدونم چرا اينجوري ميشه الان روشن نميشه موندم چيكار كنم كمكم كنيدد
8:07:35| PHONE INFO
18:07:35| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
18:07:35| DBID: db2010
18:07:35| OPT CID: 49
18:07:35| EROM CID: 49
18:07:35| EROM color: red
18:07:35| IMEI: 35744400xxxxxx
18:07:35| Phone: W550
18:07:35| Operator: APAC_1
18:07:35| CDA: CDA102415/40 R1A
18:07:35| Firmware: R4CB020
18:07:35| EROM: n/a
آپديت كردم گوشي درست شدش. فقط الان زبان فارسي چطوري اضافه كنم به w550 آخه فايل ssw وسط كار نصفه ميمونه و تا بلوك 5 بيشتر پر نميشه ثابت ميمونه به فار هم متصل نميشه چيكار بايد كردش؟؟ تا حالا همچين مشكلي نداشتم اكثر گوشي ها همينجوري وصل شده نشده گير كنه. 3 دفعه امتحان كردم نشدش
شما از Setool2lt استفاده کن. کار باهاش خیلی سریعتر از نرم افزارهای دیگست.آپديت كردم گوشي درست شدش. فقط الان زبان فارسي چطوري اضافه كنم به w550 آخه فايل ssw وسط كار نصفه ميمونه و تا بلوك 5 بيشتر پر نميشه ثابت ميمونه به فار هم متصل نميشه چيكار بايد كردش؟؟ تا حالا همچين مشكلي نداشتم اكثر گوشي ها همينجوري وصل شده نشده گير كنه. 3 دفعه امتحان كردم نشدش
مسیر فایلها هم که بلدی.
برای فایلهای زبان:
\tpa\preset\system\language
به درون فایل allowed_language رو هم fa رو اضافه کن.
آموزش هم من هرجوری بگم ممکنه خوب متوجه نشی ولی فایل Pdf آموزشی رو بگیر خیلی قشنگ توضیح داده.
فقط برای راهنمایی مسیر بالا رو در یکی از درایوهای کامپیوتر درست کن و فایل زبان رو توش قرار بده. بعد روی اولین فولدر یعنی tpa کلیک راست کن و از منوی Send to گزینه Comperessed(Zipped)Folder رو بزن. حالا فایل Zip بدست اومده رو در نرم افزار Setool تو قسمت MISC FILES قرار بده و دکمه Flash رو بزن. فایل allowed_language رو هم خودت با نوت پد درست کن و زبانهایی که در fs موجوده رو درونش بنویس+ زبان فارسی.مثلا:
en, ar, fa, fr, ru,
یا فقط:
en, fa,
به روش بالا روی گوشی فلش کن.
ميشه بگي فايل صدا رو چطوري بريزم؟؟؟ بايد زيپ شده باشه؟؟؟ بع تو همون Misc file بزارم و فلش رو بزنم به چيزه ديگه اي احتياج نداره؟؟؟ بعد گوشي اطلاعاتش كه از بين نميره دفتر تلفن و اس ام اس ها و غيره. ممنونم ازت خدا خيرت بده![]()
ايمان جان خيلي ازت ممنونم. سوالات زير رو ممنون ميشم بهم بگي:
1- فايل Pdf رو از كجا بگيرم
2- من فايل رو زيپ كنم داخل misc file بزارم فلش بزنم فلش ميشه درست ميشه نيازي به چيزه ديگه نيستش بعد اطلاعات گوشي از بين نميره ؟؟؟؟ اگه اينجوري باشه خوبه كه با فار كلي بايد راه بري دردسره
3- فايل صدا رو چطوري بريزم روي گوشي براي كا 800؟؟؟؟ همينجوري اونم ؟؟؟ بعد فايلهاي صداي قبلي خودش پاك ميشه ؟؟؟؟؟ اگه يه موقع جواب نداد چطوري برگردونيم سر جاش؟؟؟ فايلها رو چطوري بك اپ بگيريم ؟؟؟
بخواهيم فريم ور جديد بريزيم فقط فايل main , fs رو ميخواد خودش كاستوميز ميكنه؟؟؟ Main , fs رو هر پسوندي بزاريم ميشه ديگه چون پسوند bin , mbm , vkp هستش
ممنونم از همگي
ممنونم ازت ببخشيد اذيتت كردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)