هر تيمي يه نقطه ضعف داره يه نقطه ي قوت
مثلا تيم خود من GLA stealth هست و به نظرم بهترين تيمه البته بايد به شرايط بازي هم نگاه كني مثلا تيم حريفت يا نقشه يا پول و خيلي چيزاي ديگه ميتونه براي انتخاب تيم موثر باشه
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
هر تيمي يه نقطه ضعف داره يه نقطه ي قوت
مثلا تيم خود من GLA stealth هست و به نظرم بهترين تيمه البته بايد به شرايط بازي هم نگاه كني مثلا تيم حريفت يا نقشه يا پول و خيلي چيزاي ديگه ميتونه براي انتخاب تيم موثر باشه
نمیشــــــــــــــه
سلام
من که 5 ساله دارم این بازی رو میکنم تا حالا این کار رو نکردم امکان نداره
من یه سوال فنی دارم .من رزولوشن بازی رو تا آخر بردم بالا .از اونجایی که کام÷وتر من با نفت کار میکنهمانیتور سیاه میشه .چجوری بیارمش پایین ؟من بازی رودوباره هم نصب کردم ولی نشد
سلام
فکر کنم باید بری تو option بازی بعد از اونجا بیاریش پایین من خودم قبلا این کار رو میکردم ولی از وقتی که سیستممو بردم بالا دیگه مشکلی نداشتم
میدونه از کجا بیاره پایین! مهم اینه که وقتی صفحه سیاهه از کجا Option و پیدا کنه!!!؟؟؟؟
برو تو My Documents بعد اونجا توی فولدر Command and Conquer Generals Zero Hour Data بعد توی اونجا فایل Options.ini رو Delete کن!!!!
بازی رو دوباره هم نصب کنید فایل option پاک نمیشه
برید My Document
و
Command and Conquer Generals Zero Hour Data
فایل Option.ini رو پاک کنید
بازی رو دوباره اجرا کنید![]()
نمیشــــــــــــــهمن که 5 ساله دارم این بازی رو میکنم تا حالا این کار رو نکردم امکان نداره
مرسی. ولی باز یه تحقیقی بکنین ببینین چیزی پیدا میشه. اصلا این بازی باگ یا چیزای مخفی داره؟
توجه *** تو جه*** مهم ***
Generals Zero Hour Mod: IRAN
سلا م به همه دو ستان عزیز
ما قصد داریم تا گروهی رو تشکیل بدیم و پک ار تش ایر ان رو بسازیم افر ادی که آما دگی دارید به این آدرس بیایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر تخصص و کمکی که می تو نید بکنید رو بگید تا انشا ء الله بعد از تشکیل گروه هر کس که تجر به و اطلا عاتش در مورد حک و سا خت ار تش قویتر باشه مدیر میشه و طبق یک بر نا مه ریزی دقیق به هر کس از اعضا مسئو لیتی می ده و ما با هم انشا ئ الله این کار را به سر نجا م می رسو نیم خو اهش می کنم هر کس از افراد و اعضا در این مورد تخصص و یا حتی علاقه مند است اعلا م آما دگی کنه .
***خواهشمندم این تایپیک رو در هر جای دیگه که می بینید می شه کمکی گر فت ثبت کنید***
با تشکر
Last edited by ufo-alien; 12-07-2009 at 19:38.
کمک. من 4-3 روز پیش Generals رو نصب کردم ولی الان که میخوام Zero hour رو نصب کنم میگه C&C Generals رو کامپیوتر نصب نیست
. کسی میدونه چیکار باید بکنم؟
من قبلا هم zero hour رو نصب کرده بودم ولی با یه سی دی دیگه. یعنی ممکنه مشکل از سی دی باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)