آقا من آپديت كردم،حالا هي مياد ميگه فلان برنامه رو مي خواي نصب كني؟ حالا مثلا من بعضي هاش رو ميگم آره. ولي اونا هم درست نصب نميش.
چطوري ميشه همه اين برنامه ها روي رم رو پاك كرد؟
آقا من آپديت كردم،حالا هي مياد ميگه فلان برنامه رو مي خواي نصب كني؟ حالا مثلا من بعضي هاش رو ميگم آره. ولي اونا هم درست نصب نميش.
چطوري ميشه همه اين برنامه ها روي رم رو پاك كرد؟
دوست عزيز توي همين يكي دو صفحه آخر در موردش صحبت شد كه قبل از
آپديت يا هر كاري همه برنامه ها رو آنيستال كن باز شما هميجوري رفتي آپ كردي
حالا هم تنها راهش مستر ريست و هم فرمت حافظه ي 4 گيگه و ديگر هيچ .
با backup مشکل دوستمون با برنامه هاش مممنه پیش بیاد ؟
Last edited by mehrpuya; 01-05-2008 at 19:20.
ممنون از همه دوستان . با توجه به نظرایی که دادین به نظر میرسه فعلا update نکنم بهتر باشه ..![]()
براي فرمت حافظه توسط خود گوشي يك راهي داشت، چي بود؟
دوستان کسی میدونه چطور میشه دیکشنری T9 رو در تایپ با کیپد w950 از کار انداخت ؟ اینجوری اصلا نمیشه با کیپد تایپ کرد.
یک سوال دیگه. البته بیشتر شبیه به یه شایعه هست. نمی دونم ! من از یک مغازه تو تهران تلفنی راجع دوربین اکسترنال برای w950 سوال کردم. فروشنده هم گفت که تا آخر هفته میاریم ! حالا نمیدونم سرکاری بوده یا اون نمیدونسته دوربینه مال چیه یا واقعا برای w950 دوربین اکسترنال اومده ؟! میگفت قیمتش از 50 تومنه تا 500 تومن !
باید بری توی file manager بعد منوی more رو بازکن device -> format media memory
حالا میتونی حافظه 4 گیگا رو فرمت کنی!
میری به این قسمت:
control panel -> device -> text input -> word suggestion
بعد off رو انتخاب میکنی!
بد بختی اینه که اون هم off هست و باز کار میکنه !!
درود به شما:
من یه تم دانلود کردم و ریختم تو گوشی وقتی اجراش کردم گوشی Application Error داد بعد تا اومدم کاری کنم unspecified Error داد و هنگ کرد.گوشی رو خاموش کردم وقتی روشنش کردم تا 50 در صد load میشه گیر می کنه خاموشم نمیشه باید باطری شو در بیاری تا خاموش به شه.جالب اینجاست که وقتی USB رو به کامپیوتر می زنم Express mode وصل میشه.
لطف می کنید اگه بگید خودم می تونم درستش کنم یا نه و چطوری.
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)