دوستان میشه بگید محل سیو بازی تو ویندوز ۷ کجاس؟
لامذهب Slot سیو نداره هرکی واسه خودش بره!
Last edited by nois3; 05-03-2012 at 16:37.
بفرمایین:
C:\Users\<username>\AppData\Local\SKIDRO… numbers>\Storage\savegame.aws
(شاید هیدن باشه ! )
سلام
بازیو نصبش کردم و Episode 1 را تموم کردم
گرافیک خوبی داره و نورپردازیهای عالی
ولی کل بازی ترس هستش
و دوستان درست میگفتند گیم پلی مفهومی نداره در این گیم تقریبا
نکته قابل توجه اینه که وقتی از بازی میخواهی بری منوی اصلی و بری خارج از بازی کلش زیر 5 ثانیه میکشه
از این نظر بی نظر هست و من چنین گیمی ندیده بودم
نه دیگه تا این حد ....نکه مفهومی نداشته باشه ....زیر سایه داستان قرار داره ...محوریت بازی رو داستانشه ....گیم پلی مفهومی نداره
خب اره
منم کمی شوخی کردم
ولی در کل گیم پلی متوسطی داره
میتونست کاری کنه وقتی مهمات تموم شد حداقل با چاقو بتونیم دفاع کنیم از خودمون
و یا از اشیاء مثل درختان فرغون بیل و کلندگ و .. هم استفاده کنیم برای زدن دشمنان
من الان Episode هستم خسته شدم امشبو بسه
من که چیزی ندیدم از اینا
چیز بیخودی هستند
چون نه جون میدند نه هیچی ....
ادیت
این مرحله سوم چقدر طولانی بود
ده ها کیلومتر پیاده روی کردیم
Last edited by golmohammadi; 06-03-2012 at 15:30.
متاسفانه خیلی کم هستند تعداد گیمر هایی که فلسفله کالکتبل ها رو می دونن... بعضی ها می گن اینارو پیدا می کنی واسه اینکه اچیومنت بگیری... اینا درسته ولی وقتی یه بازی رو انجام می دید سعی کنید کالکتبل ها رو پیدا کنید اینا فلسفه اشون اینه که شما به قسمت های مختلف برید و دقت کنید و ببینید که برای ساخت بازی ها چه ریزه کاری هایی انجام می پذیره در واقع شما برای گرفتن اچیومنت مجبورید قسمت های مختلف رو بگردید همونطور که می دونید توی آلن ویک دو نوع کالکتبل داریم یکی همین فلاسک های قهوه هستند و یکی برگ های گمشده از رمان آلن که البته همه برگ ها رو شما نمی تونید بار اول جمع آوری کنید چون برگ هایی هستند که فقط در درجه سختی کابوس می تونید پیدا کنید با یک بار اتمام بازی درجه سختی کابوس آنلاک میشه بعد می تونید برگ های گمشده رو پیدا کنید... متاسفانه یه بدی که PC گیمینگ داره اچیومنتی در کار نیست که گیمر رو به انجام برخی چالش ها وادار کنه...
موفق باشید![]()
نه اقا سه نوعه . بازی اسپرینگ نایت هم می تونی جمع کنی![]()
حرفات صد در صد درسته آرمین جان ولی این وسط این کالکتبل ها هم باید واسه خودشون یه چیزی واسه گفتن داشته باشن.
مثلا اون صفحات کتاب رو که پیدا می کنی میشه خوندشون یا کالکتبل های مختلفی که توی بازی ها ی مختلف هستن هر کدوم بالاخره یه انگیزه ای واسه گیمر ایجاد می کنن. مثلا مجله های بازی مافیا رو یادت هست؟و خیلی مثال های مختلفی که توی بازی های مختلف میشه زد. حداقل اینکه باید متنوع باشن.
این فلاسک های قهوه یه شکل آخه یعنی چی؟
البته من فقط دو تا اپیزود بازی رو تا حالا بازی کردم. ولی به نظرم مسخره میرسن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)