چطوری می شه بوت لودر رو دوباره نصب کرد ؟
چطوری می شه بوت لودر رو دوباره نصب کرد ؟
توزیعتون چیه؟ بعضی توزیع ها با رابط گرافیکی نصب کننده ش هم قابل انجامه
اما اگر نداره یه راهش اینه که با دی وی دی لینوکس بوت کنید بعد یک صفحه میاد ازونجا باید وارد بخش rescue mode یا همچین چیزی بشید یا همونجا اینو وارد کنید
بعد از اون نصب کننده به شما shell میده. اینو میزنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جای /dev/sda باید پارتیشنی که mbr روشه بزاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی معمولا همینه
سلام و خسته نباشید
من میخوام کوبونتو 9.10 کنار ویندوز 7 نصب کنم .
می خواستم ببینم اگه آموزشی در این مورد هست بزارید یا نکته ای که هنگام نصب باید بلد باشم تا فایلای ویندوزم از بین نره بگین
و اینکه در هنگام بوت سیستم گزینه ی انتخاب داشته باشم بین ویندوز و لینوکس
ممنون
اینجا رو ببینید :نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه سوال دارم.من php و apache رو روی سیستمم نصب کرده ام و هر بار هم که دستور apt-get install apache2 رو می زنم پیغام میده که آخرین ورژن نصب شده.این در مورد php هم همینطوره.اما هر چی می گردم این فولدر www رو پیدا نمی کنم.چطوریه؟اسمش چیز دیگه ای شده یا من اشتباه می کنم یا چیز دیگه ای.نمی دونم مشکل از کجاست.
همه چی نصب شده اما این فولدر رو من پیدا نمی کنم.دوستانی که اطلاع دارند می تونن راهنمایی کنن؟خیلی ممنون
سلام دوستان//
من هیچی از لینوکس نمیدونم و واسه اولین باره به پیشنهاد یکی از دوستان به جای ابنتو امدم نسخه ی جهانی Linux Mint 8 Helena رو که 1.04 گیگ بود دانلود کردم//
اولین سوالم اینه که این کدهایی که میدین کجا باید وارد کنم؟؟یا یه جا گفته این دستور رو تو ترمینال وارد کنید!منظور همون کدها و مخازنه که نمیدونم کجا باید واردشون کنم!!یه خورده گیج شدم!
بعدش این 2تا مشکل رو هم دارم:
1.اولا برای هاردم این پیغام خطا رو میده:
disk failur is imminet
2.بعدش هر کاری کردم نتونستم مودم dsl asus رو ره اندازی یا وصل کنم//
(البته به صورت بوت یا همون LIVE اجراش کردم و نصبش نکردم))
این فولدر اینجاست :
/var/www/
موفق باشید
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
برنامه ای به نام Terminal هست که محیط متنی لینوکس رو میاره.باید اونجا وارد کنید
در ضمن Linux Mint رو از روی Ubuntu ساختن.برای همین پیشنهاد می کنم سوالاتتون رو توی فروم Ubuntu.ir بپرسید.فکر می کنم اونجا زودتر و بهتر جواب بگیرید
موفق باشید![]()
موقع بالا اومدن سیستمم یه قسمت هست که اینه؟
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 3
این کار اگر به اینترنت کانکت نباشم ۷ بار انجام میشه که مقدار آخرش یعنی تو مثال بالا فقط ۳ چند بار عوض میشه و می گرده نمی دونم دنبال چی ولی خیلی وقت رو میگیره.می خوام یه طوری بشه که یه بار امتحان کرد نبود ول کنه و وقت منو تلف نکنه.لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم که این کار فقط یه بار انجام بشه.
شما چطور به اینترنت وصل میشید؟
با مودم ADSL و با PPPOE ؟
با مودم adsl
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)