تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 165 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 1644

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir000098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

مودم های ایرانسل بیخود نیستن همین i60 هواوی هست و بیشترین هماهنگی رو با شبکه اینترنت ایران داره چون تمامی زیرساخت اینترنت ایران هواوی هست .
    والا من از این ایرانسل خوبی ندیدم
    الان خودم مودم GP2101 Plus رو دارم خیلی میخواست بهم حال بده تایم های صبح 4m میداد کلی هم قطع وصلی داشتم الان 6 ماه گذاشتمش کنار .مدل TK-2510 plus رو از یه دوستی گرفتم تست زدم دیدم فرقی نداره
    تصمیم گرفتم یه چیز مرد بگیرم دیگه پول الکی هدر ندره

2. 3 کاربر از amir000098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

والا من از این ایرانسل خوبی ندیدم
    الان خودم مودم GP2101 Plus رو دارم خیلی میخواست بهم حال بده تایم های صبح 4m میداد کلی هم قطع وصلی داشتم الان 6 ماه گذاشتمش کنار .مدل TK-2510 plus رو از یه دوستی گرفتم تست زدم دیدم فرقی نداره
    تصمیم گرفتم یه چیز مرد بگیرم دیگه پول الکی هدر ندره

اونها مودم های tdd هستن و سرعت دانلود و اپلود در این مودم ها و شبکه tdd پایین هست . در ضمن اینها هواوی نیستن و مربوط به شرکتهای گرین پکت و جم تک هستند . بهترین کارایی اینترنت tdd در مودم i60 هست خصوصا با جدیدترین فریمورهای این مودم که توسط خود اپراتور ایرانسل ارائه شده . اون مودم دی لینک هم که میخواهید بخرید از tdd ایرانسل یا مبین نت پشتیبانی نمیکند .

4. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir000098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اونها مودم های tdd هستن و سرعت دانلود و اپلود در این مودم ها و شبکه tdd پایین هست . در ضمن اینها هواوی نیستن و مربوط به شرکتهای گرین پکت و جم تک هستند . بهترین کارایی اینترنت tdd در مودم i60 هست خصوصا با جدیدترین فریمورهای این مودم که توسط خود اپراتور ایرانسل ارائه شده . اون مودم دی لینک هم که میخواهید بخرید از tdd ایرانسل یا مبین نت پشتیبانی نمیکند .
    ایرانسل و مبین نت مگه روی سری B۳۸/B۴۰/B۴۱ نیستن؟

6. 3 کاربر از amir000098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

cat6 واقعی هست و تجمیع هم میکنه بدون انجام دادن هیچ کار اضافه ای سرعت هم عینه مودم b525 هست . امکانات هم دقیقا عینه مودم b525 هست . سه تا پورت لن مگابیتی داره و یه دونه lan/wan گیگابیتی . پورت usb و وای فای 5ghz هم داره . پوشش وای فای هم از b525 بیشتر هست .
    سرعت خروجی در پورت مگابیتی و گیگابیتی این مودم یکی هست یا مثل اون مودم i60 که رو مگابیتی سرعتش نصف میشد اونجوریه؟
    باند۴۲ رو ساپورت میکنه؟

گزینه ی انتخاب باند داره توی فریموورش؟
    ایا مودمی داره هواوی که در حالت تجمیع سرعتش از این مودم بیشتر باشه؟
    Last edited by morteza_mombeini; 26-10-2019 at 18:07.

8. 3 کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ایرانسل و مبین نت مگه روی سری B۳۸/B۴۰/B۴۱ نیستن؟
    خیر ایرانسل و مبین نت بر روی : TDD - band 42 , 43 اینترنت ارائه میدن میشه فرکانس 3500 . 3600

10. 4 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سرعت خروجی در پورت مگابیتی و گیگابیتی این مودم یکی هست یا مثل اون مودم i60 که رو مگابیتی سرعتش نصف میشد اونجوریه؟
    باند۴۲ رو ساپورت میکنه؟

گزینه ی انتخاب باند داره توی فریموورش؟
    ایا مودمی داره هواوی که در حالت تجمیع سرعتش از این مودم بیشتر باشه؟
    اون قسمت مورد نظر شما رو تست نکردم ولی فکر کنم مثل I60 یا B525 باشه ولی باز تست میزنم و اعلام میکنم . در داخل صفحه وب این مودم خبری از انتخاب یا سوئیچ بین باندها وجود نداره و اتوماتیک هست درست مثل فریمورهای جنرال یا اپراتوری که این امکانات رو ندارن .

به غیر مودم I60 فعلا در بازار ایران من مودمی رو ندیدم که از باند 42 , 43 تی دی دی پشتیبانی کنه و در این زمینه I60 بی همتا هست .

بله مودم های بالای CAT6 مثل : CAT16 / CAT12 / CAT9 و ................. میتونن بیشتر از دو باند رو رو تجمیع کنن و سرعت بالاتری بدن البته در کشور ما فعلا بیشتر از دو باند نداریم .
    Last edited by saber73; 26-10-2019 at 19:14.

12. 4 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.من گوشی A70 سامسونگ دارم و میخوام از اینترنت همراه اول صرفا برای دانلود شبانه روی کامپیوتر از طریق هات اسپات استفاده کنم.یه بسته معمولی خریدم و تست سرعت با دانلود منیجر انجام دادم سرعت در حالت 4 جی پلاس بین 2 تا 4 مگ نوسان داشت و بیشتر 3 مگ بود (با برنامه تست سرعت همراه من در گوشی سرعت 38.76 نشون میداد )!
    1-آیا با خرید یک مودم خوب سرعت دانلودم بیشتر میشه یا خیر؟ (یک مودم خوب و عالی از لحاظ سرعت دانلود و آنتن دهی بهتر از گوشی خوب عمل میکنه؟)
    2-در حال حاضر بهترین مودم موجود توی بازار ایران (رومیزی یا همراهش فرق نمیکنه )از لحاظ سرعت دانلود و امکانات چیه؟

14. 3 کاربر از KENWOOD_10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.من گوشی A70 سامسونگ دارم و میخوام از اینترنت همراه اول صرفا برای دانلود شبانه روی کامپیوتر از طریق هات اسپات استفاده کنم.یه بسته معمولی خریدم و تست سرعت با دانلود منیجر انجام دادم سرعت در حالت 4 جی پلاس بین 2 تا 4 مگ نوسان داشت و بیشتر 3 مگ بود (با برنامه تست سرعت همراه من در گوشی سرعت 38.76 نشون میداد )!
    1-آیا با خرید یک مودم خوب سرعت دانلودم بیشتر میشه یا خیر؟ (یک مودم خوب و عالی از لحاظ سرعت دانلود و آنتن دهی بهتر از گوشی خوب عمل میکنه؟)
    2-در حال حاضر بهترین مودم موجود توی بازار ایران (رومیزی یا همراهش فرق نمیکنه )از لحاظ سرعت دانلود و امکانات چیه؟
    شما اگر مطمئن هستی گوشیتون تجمیع میکنه و این سرعت رو میده تمامه سرعت شما رو همراه اول همینقدره و حتی بهترین مودم دنیا رو هم بخرید نهایتا 1 الی 2 مگ سرعت دانلود شما اضافه خواهد شد و هزینه نکنید .

16. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شما اگر مطمئن هستی گوشیتون تجمیع میکنه و این سرعت رو میده تمامه سرعت شما رو همراه اول همینقدره و حتی بهترین مودم دنیا رو هم بخرید نهایتا 1 الی 2 مگ سرعت دانلود شما اضافه خواهد شد و هزینه نکنید .
    ممنون از پاسختون .تجمیع چی هست و از کجا بفهمم گوشی تجمیع میکنه یا نه؟ و همچنین از کجا بدونم گوشیم cat چند هست؟
    الان بهترین مودم بازار ایران از لحاظ سرعت ئانلود چیه که همه قابلیت ها رو یکجا داشته باشه.؟
    Last edited by KENWOOD_10; 02-11-2019 at 15:31.

18. 3 کاربر از KENWOOD_10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون از پاسختون .تجمیع چی هست و از کجا بفهمم گوشی تجمیع میکنه یا نه؟ و همچنین از کجا بدونم گوشیم cat چند هست؟
    الان بهترین مودم بازار ایران از لحاظ سرعت ئانلود چیه که همه قابلیت ها رو یکجا داشته باشه.؟
    گوشی شما CAT6 هست تو اینترنت بگردی مشخصاتش میاد و اگر علامت پلاس + یا LTE A رو گوشی ظاهر شد داره تجمیع میکنه. مهم نیست کدوم مودم پیشرفته و بهتره مهم اینه در ایران بیشتر از CAT6 یعنی تجمیع دو باند چیزی نداریم تا اپراتورها بیان و دو یا سه باند دیگه هم اضافه کنن چندین سال طول میکشه . بهتره پول اضافی بابت مودم خرج نکنید یک مودم CAT6 جوابگوی شما خواهد بود .

20. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •