کسی نیست به ما جواب بده؟
کسی نیست به ما جواب بده؟
با عرض سلام بنده قصد خرید گوشی موبایل دارم و تا سقف 270000 تومان میتونم تهیه کنم - واسم دوربین و همچنین بزرگی صفحه نمایش گوشی خیلی اهمیت داره؟ ممنون میشم اگه منو تو این مورد راهنمایی کنید.
V3x هم صفحه نمایش خیلی بزرگی داره هم دوربین خوبی داره ! البته باطریش 1 روز بیشتر دووم نمیاره که با اون ال سی دی بزرگ و با کیفیت چیز عجیبی نیست قیمتشم 200 تومنه حدودا.. ! P990 هم هر دوی اینارو داره ال سی دیشم تاچ اسکرینه سیمبین هم هست قیمتشم 320 تومنه حدودا!با عرض سلام بنده قصد خرید گوشی موبایل دارم و تا سقف 270000 تومان میتونم تهیه کنم - واسم دوربین و همچنین بزرگی صفحه نمایش گوشی خیلی اهمیت داره؟ ممنون میشم اگه منو تو این مورد راهنمایی کنید
نه v3i که به درد سطل اشغال هم که نمیخوره چون فایلهایی رو که نمیشناسه قبول نمیکنه دوربینش افتضاح صداش کم با یه ضربه ی کوچیک اسپیکرش از کار می افته حالا v3x هم یه چیزی مثل اونه دیگه به قول یه ضربل مثل
they pee in the same pool![]()
(0)10 تومن بزار روش يه n73 بگير
فكر كردم گفتي 370 تومن ولي خوب در اين حالت فكر كنم 3250 با گارانتي متفرقه رو بتوني بهش فكر كني 10.20 تومن بالاتره
Last edited by arash_zp; 30-07-2007 at 03:31.
W810 که خدای گوشیاس ! اگه بدونین چه قدر از فروشش پشیمونم ! ولی دوستمون ال سی دی بزرگ میخواست ... اگه ازین مورد بگذره بهترین گزینه W810 هستش !دوست عزيز w810 بگير پشيمون نميشي
فقط 5700
فکر هیچ گوشیه دیگه ای هم نکن ,این بهترین انتخوابه
w810 خوبه ولی ال سی دی اون کوچیکه - من K800 در نظر گرفتم آخه دوربین k800 رو زیاد تعریف نمی کنن - نظرتون درباره دوربین فیلم برداری k800 چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)