من فکر میکنم همشون تمدید میکنن حتی اگه نیان اینجا بگن . کجا برن بهتر از پارس آنلاین؟ من که خودم تا 6 ماه دیگه شبانه فول رایگان دارم خیالم راحته
من فکر میکنم همشون تمدید میکنن حتی اگه نیان اینجا بگن . کجا برن بهتر از پارس آنلاین؟ من که خودم تا 6 ماه دیگه شبانه فول رایگان دارم خیالم راحته
نه تمدید نمیکنم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم
طرح شبانه هم داره 24 گیگ 10 تومن که هر یک گیگ میشه 417 تومن !
ولی پارس آنلاین با طرح یک سوم هر گیگ میشه 1293 تومن !
مخابرات هم هست درسته کیفیتش به پارس آنلاین نمیرسه ( نه همه جا ! واسه مرکز مخابراتی هایی که پهنای باند خوبی دارن ) ولی کیفیتی که نتونی ازش استفاده کنی بدرد نمیخوره
ویرایش :
الان چک کردم همچین کیفیت خوبی هم نداره
ولی سرعتش خیلی خوبه ! کلا بدرد دانلود میخوره !
در اصل پارس آنلاین با حذف شبانه از اصل خودش فاصله گرفت
Last edited by lamp23; 26-05-2015 at 19:54.
عزیز مخابرات هم مصرف منصفانه رو قراره فعال کنه ، همین الان 2020 تماس گرفتم اونم تایید کرد.
دوستان سرویس حجمی کجا رو پیشنهاد میدید؟ کدوم سرویس ؟
برادر مخابرات کدوم استان ؟
مثل پارس آنلاین از حجم روزانه کم میکنن یا مثلا بعد از 20 گیگ سرعت رو میارن پایین ؟
ظالمانه ترین نوعش همین شیوه ایه که پارس آنلاین در پیش گرفته !
در ضمن فکر نمیکنم واسه همه استان ها اجرا شده باشه فعلا که مخابرات خوزستان خبری نیست .
Last edited by lamp23; 27-05-2015 at 00:39.
گفت حال پیگیری و این حرفهاییم . من تهران رو پرسیدم و محدودیت اگه بشه اینه که مثلا بعد 20 گیگ سرعت بیاد پایین
کلا همه رو دارن به سمت حجمی سوق میدن دیگه .دیر یا زود
ویرایش : من دیگه حرفی ندارم
پیام : با سلام در مورد اینکه چرا دیگه سرویس نامحدود 1 مگ و 2 مگ ارائه نمیشه توضیح میدید؟این یه عقب گرد نیست در حالی که انتظار میرفت سرعت 4 مگ هم اضافه کنید؟بعد در مورد اینکه پشت قبوض نوشته شده سرویس نامحدود از اول اردیبهشت شامل مصرف منصفانه میشه شفاف سازی میکنید؟
پاسخ : مشترك گرامي به دليل اينكه مبلغ دريافتي از مشترك های نامحدود با تعرفه هاي مصوب سازمان(تنظیم مقررات) هماهنگي لازم را نداشت سياست مصرف منصفانه براي مشتركين كنوني شركت مخابرات در نظر گرفته كه به شرح ذيل مي باشد مصرف حداكثر سقف دانلود ماهيانه براي مشتركين ٢مگ ٨٠ گيگ ،يك مگ ٤٠ گيگ و ٥١٢ K ٢٠گیگ و٢٥٦K ١٠ گDگ و ١٢٨K شش گیگ می باشد.روابط عمومی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sh93; 27-05-2015 at 01:15.
نام : گیوه !![]()
سلام
دوستان خریدار امتیاز باشگاه مشتریان پارس آنلاین هستم
اگر امتیاز دارید و فروشنده هستید لطفا پیام بدید .
بعد اسمش هم گذاشتن تعرفه نامحدود![]()
دوستان سرویسهای محدود حجم خوری دارن ؟
بیایم طرفش یا نه ؟ نامحدود دیگه هیچ جا نیست به صورت واقعی
512 30 گیگ در ماه رو مد نظرمه
پینگ و داشته باشید فقط ، پارس آنلاین ساعت 9 شب ، سرور آمریکا
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)