آقا قضيه چيه گوشي من ميزنه 3G وقتي ديتارو روشن مي كنم ميزنه +H
به وايبر وصل ميشه، وارد گوگل ميشه، سرچ ميكنه،عكس لود ميكنه و ...
ولي تست نمي گيره!!!
آقا قضيه چيه گوشي من ميزنه 3G وقتي ديتارو روشن مي كنم ميزنه +H
به وايبر وصل ميشه، وارد گوگل ميشه، سرچ ميكنه،عكس لود ميكنه و ...
ولي تست نمي گيره!!!
همون 129 کیلوبایت در ثانیه میشه دیگه ک خیلی جالب نیست فقط تو همون محدوده تست گرفتم
چیزی که ما میخواهیم
چیزی که اونا میخوان
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
خبری از تعرفه های مخصوص 3g نیست؟
خیلی بعیده مثل الان همون تعرفه های قدیمی باقی بمونه
و البته خیلی خیلی بعیده که بشه باز هم تست 10 مگ داشت.
آنتن های دکل های موبایل سکتور و دایرکشنال هستند، (معمولا 120 درجه افقی و کمتر از 60-70 درجه عمودی) بخاطر همین موضوع شما باید حداقل 100 متر با دکل فاصله داشته باشید تا سیگنال بگیرید.
دوستان من دیروز تقریبا 10 نقطه از منطقمون رو تست کردم. در پایان یه دکل در خیابان بالای خونمون پیدا کردم که وقتی نزدیکش شدم آنتن 3G فول آنتن شد. با برنامه SPEED TEST بر روی گوشی آیفون 5S یه تست گرفتم. ولی چون طرح نزده بودم در کمال تعجب مبلغ 11/500 تومان شارژم رو خورد. ping 27 وسرعت دانلود 12MG ثبت شد ولی وقتی میخواست سرعت آپلود رو حساب کنه به علت تموم شدم شارژم نصفه نیمه موند :|
تنها نقطه ای بود که آنتن 3G رو فول میدیدم و یه نکته اینکه من رو گوشیم تا حالا اصلا ا یا h+ ندیدم فقط 3g میاد.
( تهران- ارتش)
تا وقتی طرح پایلوت تموم نشه همین تعرفه ها هست
درمورد بقیه صحبت هاتونم کسی شک نداره [emoji6]
درحالت عادی نشون نمیده
چند پست قبل گفتم برای دیدن مشخصات شبکه یا باید وارد منوی مخفی بشید و یا اپلیکشن مربوطه رو نصب کنید
Sent from my iPad using Tapatalk
آیفون کلا 3G میاره
به احتمال خیلی زیاد روی اون آنتن 4G هم لانچ شده گوشی نسل چهار گیر آوردی یه طرح تعرفه بزن یه تست بگیر بذار اینجا
ممنون
دوست عزیز منم اوایل تست میزدم نصفه می موند حجمم تموم میشد بدون طرح نمی صرفه. توی ایفون 3G نشون میده همه رو مگر اینکه نرم افزار بریزید تا نوع 3G نشون بده. در ضمن تو تست های خودم و دیگر دوستان در تهران 3.75G یا همون h+ ندیدم هنوز.
Sent from my iPhone using Tapatalk
محتوای مخفی: تست سرعت H+
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)