تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 175 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

صحبت من راجع به اون قسمت "ایتالیک شده" نبود، اون قسمت رو کاملا باهاش توافق دارم و اون عینا صحبتی هست که من هم داشتم و برای همن از اون قسمت نقل قولی هم نگرفتم. اما توجیه کردن صحبت های سینا جان و تعبیر عجیب از کلمه "براحتی" رو نقل قول گرفتم چون کاملا خلاف صحبتی بود که خود شما داشتی آرمان جان. تفسیر عجیبی بود... وقتی گفته میشه "با داوری و در مصدومیت مسی براحتی بردن" نقش "با" یا "در" چی هست؟ جز آوردن دلیل یا در اینجا توجیه؟ وقتی خود شما میگی بدون مسی/بدون مشکل داوری و ... بایرن چند سروگردن بالاتر بود، دیگه دفاع از اون صحبت چی هست؟
    +
    در مورد قسمت دوم: وقتی مسی بازی رفت رو 90 دقیقه بازی می کنه و بازی لیگ بین دو بازی رو هم از ابتدا به میدان میره تبعا بازیکن شرایط بازی رو داره، اما آمادگی کامل نداره. اینکه کادر فنی در بازی لیگ بین دو بازی به مسی بازی میده یعنی به تشخیص اونها مسی صرفا مشکل عدم آمادگی داره و الا توی اون شرایط بازیکن مصدوم رو بیشتر بازی نمیدن که شرایط بدتری پیدا کنه. به هر حال این قسمت کاملا زیر سایه بحث اصلی قرار می گیره.
    شما حرف های استاندارد هواداری رو در یک Vacuum میذارید و انتقاد می کنید. من اینجا میگم، هر کدوم از دوستان بارسایی اگه موافق با اون قسمت ایتالیک شده نیستن بیان و همین پست من رو ریپلای کنن و بگن موافق نیستن. سینا جان شما هم لطفا تشکر بزن زیر این پست اگه موافقی، و اگه مخالفی ریپلای کن. بعید می دونم کسی ریپلای کنه. طبیعیه وقتی اشتباهات داوری در هر باختی رخ میده، هواداران بعدا بهش اشاره می کنند حتی وقتی خودشون معتقد هستند اون اشتباهات نقش اساسی در نتیجه نهایی نداشته. اینها دیگه بحث های کلاسیک هواداری است و حساسیت نشون دادن روی این چیزها در نهایت به این ختم میشه که روی همه چیز باید حساس بشیم.

درباره مسی: بله و من هم گفتم کادر فنی بارسا اشتباه کرد (حالا یا کادر پزشکی اشتباها به مسی اوکی داد یا کادر مربیگری با علم به مصدوم بودن بهش بازی داد)، که دیدیم خیلی سریع مصدومیتش شدیدتر شد و باعث شد بقیه فصل و ابتدای فصل جدید رو هم از دست بده. اینکه بازیکنی بعد از مصدومیت بیاد و سریعا از همون نقطه قبلی مصدوم بشه نشون میده مصدومیتش خوب نشده بوده، نه اینکه در مرحله عدم آمادگی بوده.

2. 12 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خاوی مارتینز هافبک بایرن که نقش کلیدی در قهرمانی اروپای این تیم داشت: ژاوی میتواند تا 50 سالگی بازی کند

ژاوی، با کیفیتش، میتواند تا 50 سالگی بازی کند.

من چندین سال با اون در تیم ملی گذراندم و خیلی از او یاد گرفتم. برای بارسلونا و فوتبال اسپانیا داشتن او موهبت است.

نمیدانم که او حتما بارسلونا را ترک میکند یا نه، ولی ناراحت کننده است که بازیکنانی مانند او پیر میشوند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آرمان جان منم موافق برتری بایرن هستم ولی خب اتفاقات اجازه نداد بازی برابر همون بارسای ناقص و بایرن غول رو ببینیم - راستی یادته زمین رو آب گرفته بود بدون اینکه مونیخ بارون اومده باشه؟

6. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

شما حرف های استاندارد هواداری رو در یک Vacuum میذارید و انتقاد می کنید.من اینجا میگم، هر کدوم از دوستان بارسایی اگه موافق با اون قسمت ایتالیک شده نیستن بیان و همین پست من رو ریپلای کنن و بگن موافق نیستن. سینا جان شما هم لطفا تشکر بزن زیر این پست اگه موافقی، و اگه مخالفی ریپلای کن. بعید می دونم کسی ریپلای کنه. طبیعیه وقتی اشتباهات داوری در هر باختی رخ میده، هواداران بعدا بهش اشاره می کنند حتی وقتی خودشون معتقد هستند اون اشتباهات نقش اساسی در نتیجه نهایی نداشته. اینها دیگه بحث های کلاسیک هواداری است و حساسیت نشون دادن روی این چیزها در نهایت به این ختم میشه که روی همه چیز باید حساس بشیم.
    کاملا موافقم با اینکه بحث کلاسیک هواداری هست، ولی اتفاقا به همین خاطر عده زیادی از همون هوادارها معتقدن که داوری و ... نقش اساسی داشته (فکر نمی کنم کل هوادارها رو به این راحتی بشه جمع بست، کافیه شما همچین پستی رو در یکجا بدید و استقبال رو ارزیابی کنید) که اینم مسئله طبیعی هست... بعلاوه این قضیه دو طرفه هست، من صرفا زمانی ریپلای کردم که اون صحبت سینا جان و معنی که القا می کرد، تغییر داده شد و کاملا برعکس شد، نمی دونم دلیلش چی بود، شاید سعی در درست جلوه دادن نظر کل هواداران و همون مسئله تعمیم... یعنی حساسیت شما حساسیت من رو به دنبال داشت و الا در "اصل موضوع" حداقل ما توافق نظر داشتیم.

8. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

BREAKING: Messi to have second child

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آنتونلا روکوزو دوست‌دختر مسی در فیسبوکش نوشته که برای بار دوم حامله است

Congratulations Leo

10. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

یه چیزی هم فراموش نشه که در اون مقطع فصل سرمربی نداشتیم و سرمربی فقید ما توی سخت ترین دوران بیماریش بود که تیم چند ماه با جوردی رورا تمرین کردیم که سطح فوق العاده پایینی داشت.....

بردن بایرنی ها تموم شده رفته و الان وقت انتقامه.....

12. 9 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مخترع پنالتی چیپ: «چیپ مسی مقابل ختافه بهترین چیپی بود که تاکنون دیده ام!»

آنتونیو پاننکا مخترع پنالتی چیپ عنوان کرد که مسی در مقابل ختافه ضربه چیپ بی نقصی را زده است.

آنتونیو پاننکا* مبدع پنالتی چیپ، طی مصاحبه ای عنوان کرد که پنالتی چیپ مسی در بازی مقابل ختافه، بهترین چیپی است که تاکنون دیده است. پنالتی چیپ مسی به بارسلونا کمک کرد تا در دیدار خانگی مقابل ختافه به پیروزی 6-0 دست پیدا کند.

وی در گفت و گویی با Rac1 گفت :«بسیار خوشحالم که هنوز بازیکنان از این سبک برای گل کردن پنالتی هایشان استفاده می کنند. همچنین از این خوشحالم که خبرنگاران درباره این موضوع صحبت کرده و هواداران نیز از آن لذت می برند».

پاننکا در رابطه با پنالتی چیپ مسی در مقابل ختافه نیز خاطر نشان کرد: «پنالتی چیپ مسی، بهترین پنالتی چیپی بود که تاکنون دیده بودم». وی اضافه کرد: «بازیکنانی همچون توتی، راموس و زیدان نیز از پنالتی چیپ استفاده کرده اند، اما مسی در میان آنها بهترین است».

*ضمیمه مترجم: آنتونیو پاننکا، بازیکن سابق تیم ملی چکسلواکی در بازی تیمش برابر آلمان در جام ملت های اروپای سال 1976، در ضربات پنالتی، ضربه ای را تبدیل به گل کرد که در نوع خودش خاص بود. پاننکا به حدی معروف شده است که معمولا گل های چیپی که از روی نقطه پنالتی به ثمر می رسد، از آن به عنوان پنالتی پاننکایی یاد می شود.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    غلامحسین صبوری / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by runner; 30-04-2015 at 21:38.

14. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسا و یوونتوس، تنها تیم هایی که شانس کسب سه گانه را دارند

تنها بارسا و یوونتوس هستند که شایستگی و شانس کسب سه گانه - کسب جام در هر سه رقابت لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان. از میان تیم های حاضر در لیگ قهرمانان اروپا - را دارند.

بایرن مونیخ

علاوه بر بارسا و یوونتوس، بایرن مونیخ نیز شانس کسب سه گانه را داشت. اما آن ها سه شنبه شب در مرحله نیمه نهایی جام حذفی آلمان، با نتیجه 2-1 بازی را به دورتمند واگذر کردند و از ادامه این رقابت ها بازماندند.

در مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا نیز تیم های: (دنیپرو - ناپولی - فیورنتینا - سویا) نیز شانس کسب جام را در لیگ های خود از دست داده اند.

بارسا

آبی اناری پوشان در حال حاضر صدرنشین لالیگا، فینالیست جام حذفی اسپانیا و حریف سرسخت بایرن مونیخ در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان هستند. آن ها خط حمله ای - مسی، نیمار و سوارز - را در اختیار دارند که با حضورشان در تیم هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.

یوونتوس
    یوونتوس نیز صدرنشین سری آ ایتالیا، فینالیست جام حذفی ایتالیا و حریف رئال مادرید در نیمه نهایی لیگ قهرمانان است. آن ها با 14 امتیاز بیشتر از لاتزیو، احتمالا فاتح لیگ ایتالیا هستند. فینال جام حذفی ایتالیا نیز در 7 ژوئن بین یوونتوس و لاتزیو برگزار خواهد شد.

مترجم: مبینا پولایی / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ماموریت بعدی MSN؛ 118 گل در یک فصل

خط حمله رئال مادرید در فصل 2011/12 متشکل از هیگواین، رونالدو و بنزما موفق شد در یک فصل 118 گل را به ثمر برساند و اکنون هدف بعدی MSN شکست این رکورد است.

پس از جشنواره گل بارسلونا در مقابل ختافه، مسی، نیمار و سوارز موفق شدند تعداد گلهای خود در این فصل را به عدد 102 برسانند. اما با این حال نیز هنوز یک رکورد باقی مانده که MSN موفق به شکست آن نشده است و آنهم 118 گلی است که خط حمله رئال مادرید متشکل از رونالدو، هیگواین و بنزما در فصل 2011/12 به ثمر رسانده است.

خط حمله بارسلونا اکنون 7 مسابقه تا پایان فصل در اختیار دارد و باید حداقل 16 گل به ثمر برساند. این بدین معناست که MSN در هر بازی باید به طور میانگین 2.2 گل وارد دروازه حریفان کند که خود می تواند به هدف جالبی برای این مثلث مخوف تبدیل شود.

قبل از این MSN موفق شده بود رکورد 100 گل زده خط حمله بارسلونا در فصل 2008/09 متشکل از آنری، اتوئو و مسی را بشکند. اکنون بارسلونا باید در حداقل 7 مسابقه 16 گل به ثمر برساند تا رکورد جاودانه ای را به نام خود به ثبت برساند. لازم به ذکر است که در صورتی که بارسلونا به فینال لیگ قهرمانان اروپا صعود کند، این تعداد به 8 بازی افزایش پیدا می کند.

غلامحسین صبوری / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

118 گل کاملا در دسترسه
    تازه سوارز دو سه ماه محروم بود

مسی هم برای آقای گلی این بازی ها رو پیش رو داره

کوردوبا خارج از خانه
    رئال سوسیداد
    اتلتیکو مادرید خارج از خانه
    دپورتیو لاکرونیا
    اتلتیک بیلبائو خارج از خانه

20. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •