والا تمام وقتم پای این کلش میره سعید!
کی چی؟ شور چیو در آورده کی در آورده موضوع چیه کدوم دستکاری
والا تمام وقتم پای این کلش میره سعید!
کی چی؟ شور چیو در آورده کی در آورده موضوع چیه کدوم دستکاری
سلام...
منظور این دوستمون پیدا نشدن لوت خوشمزه و شکم گنده هست...
آره متاسفانه برای منم دیگه مثل قدیم لوت خوب گیرم نمیاد :(....
دوستان بنظرتون مشکل کجاست؟؟! الان تان هال 7 هستم ولی سه روز دیگه هشت میشه, کاپم هم 1200 هست !.
الان توی چه کاپی لوت خوب پیدا میشه؟؟!.
سلام
چند روز دیگه تاونم به 9 آپ میشه. لطفا یه مپ خوب بهم بدین. مپ وار و معمولی. مپی باشه که خودتون استفاده کردین و راضی هستین.
ممنون
جوینده یابنده بود... باس بگردین
صبح حدود 250 هزار تا گلد خرج کردم تا لوت پیدا کنم آخرشم چیزی نداد گاها پیش میاد
لوت کم شده واقعا تازه ما که مشتری ایکس مودیم وضعمون اینه![]()
مثل اینکه میزان لوت هم با مذاکرات 5+1 ارتباط مستقیم داره.
با توجه به اون هیلر ماکس اگه از این جماعت جاینت هیلری هستی من که به شخصه هرکی بهم اینجوری بزنه میگم خدا نگزره از اون خنگی که هیلر رو از زیر تله ایر در آورد
لوت فازیه من پاش بیفته و خوب بده 4 تا باراک بوست خدایش تو 2 ساعت 8ملیون رو فیک میکنم
امروزم بدیش نبود تو 2 ساعت یه 2 ملیونی جور کردم (2 تا باراک بوست)
راستی دوستانی که میگن هوگ از بالون بهتره من مپ وارم با هوگ 5 یا بی ستاره میشه یا 50% یک ستاره
راه حل ؟ دو تا جاینت بمب 3 کنار دست همدیگه لول
بماند خودم تا 1 ماه پیش فقط هوگ بازی میکردم
اما از روزی که خوردم تو یه وار به یه مپی مثل خودم رفتم دنبال بالون
Last edited by iilliya; 31-03-2015 at 23:23.
هیلر تازه زنده شده !![]()
ولی تو هر لولی جواب نمیده خیلی بشه باهاش رفت جلو تا کاپ 2500 عه اونم دست و پا شکسته .
در مورد هوگ هم کاملا بستگی به مپ و شروع اتک داره , همین دیروز با 40 تا هوگ همین مپم رو برای اولین بار فول زدن !!
دوستان بعد از ازاد کردن کارگر پنجم دلیلی برای جمع کردن جم هست یا میشه با خیال راحت خرج کرد؟
باشه بابا این جاین خدا خفه شده لول 6 و 7 تش دهن سرویس کنه مجبور شدم مپ رو عوض کنم من ! البته بعضی اوقات چی میشه نمی دونم تو یه روز مثل چی اتک میخورم کلا دیدن کوین و کینگ 20 به بالا برام نرمال شده مهم نیست بیان بزنن سر دارک دلم میسوزهالبته مپ رو عوض کردم با جاینت 6 و هیلر ماکس به جون کردن 50% تونست بزنه
بابا چیه جون بگیره عزیزم موجود مزخرف اپل هیل رو من بیشتر دوست دارم (به همون دلیل هوگ بازی شدید دستم بهش عادت داره)
مپ ت اصلا برای هوگ چیزی نیست جاینت بمب هات که میشه گفت اصلا نیست تو مدار نکته اصلی هوگ جاینت بمبه حساب کن دمیجش رو هوگ 1.5 برابر میشه![]()
جمع کن برای بوست کردن باراک ها رو 220 تا یا 240 تا آدم دیگه اعصابش نمیکشه صبر کنهمن که با آرچر خالی میرم اتک اگه 4 تا باراک بوست باشه هر 3 دیقه 4 دیقه کل 220 تا پر میشه یعنی میرم اتک بر میگردم کمپ فول یا تو اتکم یا تو سرچ
بعدم یه سری جا ها اول کار یه سکته ریز میاره بعضی چیزا مثلا اول که میای 9 کوین ساختش 40 کیلو دارک میخواد خیلی ها اگه عادت نرکده باشن به دارک دزدی خوب پراشون سخته بعدم به حساب مثلا 8 خیلی بشتر ازت دارک میتونن ببرن خوب جم داشته باشی کمکه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)